reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale.... jest światełko w tunelu - Maciuś bardzo interesuje się zabawkami Jagódki. Co prawda lalek jeszcze malutka nie ma, ale żebyście widziały, jak dwulatek umie się bawić matą edukacyjną hihih
Wiem, wczoraj takową matę wyciagnęłam z kartonu coby ją wyprac,a Mati cały happy.:-DNajwiększy ubaw miał z tych pałąków od maty:tak:.

I rzecz jasna autka rzecz święta:tak::tak::tak:, palnujemy włąsnie zakup dla niego parkingu z garażem.:tak:

Czy moze padac dwa dni non stop??????

wieczorello wspaniałello -dziecko zasnello :tak::-):-):-):-)
mam dosyć :-p tak mi jęzor wisi
Ale mała juz lepiej, mniej dzisiaj kaszlała i widac koniec kataru. nadal furczy jej w oskrzelach i oddycha buzią ale chyba wychodzimy na prostą
Przeczytałam Wasze posty i serdecznie Wam dziekuje za rady w sprawie antybiotyku.
Ten dokończe bo żeby miało to jakis sens to trzeba przy zapaleniu oskrzeli podawac antybiotyk 7 dni ale następnego sobie nie dam wcisnąc :no: tzn Weronice

Do kontroli idziemy w piątek :tak:
Ja jutro do fryzjera ide i mam pytanie- obcinac tylko grzywke a reszte tropche zapuścic czy nadal zostac z taka fryzurka jak mam teraz?
Doradzcie coś plissss bo juz tydzien mysle i nie moge sie zdecydowac :sorry2:

cześć laseczki :-)
zaglądam na chwilkę
ja Ci dam na chwilke małpo czerwonodupna Ty :wściekła/y: co to za BB bez Ciebie co/ Nie ma tak kochana, masz zobowiązania :-p:tak::tak:;-)
Fajnie ze jesteś :-)

Zawsze możesz wysłaś poleconym ;-):-)
Tak tak Hanti ja tez wysyłam a co! prościutko na parapet gdzies do Hiszpanii w okolice Madrytu a dokładnie do takowej mieściny co to sie nazywa Velilla de San Antonio :tak:

Ja ostatnio też jestem jakaś taka do bani :baffled: Ciągle jestem zmęczona, nic mi się nie chce :no: Chyba jesienna chandra mnie dopada, bleee.
Ja tak mam średnio raz na miesiąc ale nie daje sie, wypłacze sie w poduche i już- jakoś trzeba dalej iśc :tak: Klaudia głowa do góry :elvis: jeszcze tylko około 5 miesięcy i bedzie wiosna :tak::-):-)
A tak przy okazji zapytam jak tam koszmary nocne Maciusia? Kupiłas ksiązeczke?

witam
nie wiem niestety co u was, ja czasu nie mam za grosz, normalnie masakra, ciągle mam nadzieję że to się zmieni, ciągle o was myślę, pozdrawiami całuję
muszę się wyspać w końcu bo już mam zielone sińce pod oczami :cool:

JOŁ !!!:-D

A u nas dzisiaj było tak!:-p:-D

Tęsknię za Wami na maksa, ale póki co rozkoszuję się bieżącą chwilą:cool2:
Załączam jeden widocek z gór, bo kompletnie nic więcej się nie chce wgrać przez tego komórasa:shocked2::confused:
spadam po padam:-):-p;-)

Sereczne uściski z cudownego jak zawsze Zakopanego:cool2::-D;-);-)

Załączniki

• widocek.jpg
    widocek.jpg
    165,4 KB · Wyświetleń: 35
E-mamo boshe,co za uroczy widok...........plissss ja chcę więcej:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja chcę do Zakopanego(czy to mógłby być prezent mikołajkowy:confused::shocked2::sorry2:..........chyba :tak:.......ale nie z moim R...co to wszędzie autem dojeżdża)
ja chcę do Zakopca.......no,albo w nasze górki,ale śnieg musi być

E-mamo macie łańcuchy na kołach???

reklama
Tak tak Hanti ja tez wysyłam a co! prościutko na parapet gdzies do Hiszpanii w okolice Madrytu a dokładnie do takowej mieściny co to sie nazywa Velilla de San Antonio :tak:

Elfik ja znam,tylko okolicę naocznie(byłam w październiku u R z Otylką),ale adresu ani ciut
mój R będąc dziś w złym nastroju,stwierdził,że przyjedzie do domu na urlop.........to jakby co wsadzę mu ten list między gaciury(mało romantyczne miejsce,ale tam na pewno zajrzy)
:sorry2::-p:cool2:
powiem Wam,ze nie chcę by moja połówka przyjechała,bo mam później straszne jazdy z Otylcią i sama mam MEGA DOŁA,rozwala mnie takie rozstanie na milion kawałków i nie umiem się pozbierać,zakazałam przyjazdu.........ale się upiera

osobiście nie nadaję się na żonę siedzącą daleko od męża,chociaż niejedna babka byłaby szczęśliwa z takiego stanu:baffled:

Do góry