reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfik Elwiski dla Ciebie :elvis::elvis::elvis:

Elfiiiik, tulimy mocno, mocno, mocno :elvis::elvis::elvis:

głaszczę i mocno przytulam :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:. Jesteś dzielna i przezwyciężysz wszystkie trudności!!!!!!!!!! :tak:. A jeśli masz ochotę popłakać to zrób to - czasem pomaga a Ty masz do tego święte prawo :tak:.

Elfiku, buziaczki :elvis::elvis::elvis: No i przesyłam trochę promyków słońca z Małopolski :-)

Czysto i wyraźnie :-) Jak samopoczucie???

Zgadam sie z Klaudią Elfiku :tak::tak::tak: Przynajmniej cisza nie dzwoni Ci w uszach...

i oczywiście przytulam całą swoją mocą, zgłaszam sie na ochotnika do pocieszania mniej wirtualnego (zakupiłam wczoraj butlę białego Carlo Rossi, ale to nie to samo co różowe... :-p:-p:-p)
na deprwchę podobno dobrze robią serdeczni przyjaciele :tak::-D
:-) Wiedziałam gdzie uderzyc ze swoimi smutkami :-) dzieki dziewczyny jestescie kochane jak zawsze :tak::tak::tak:

Lecem kupić książeczkę o Niutusiu :-)
Kup kup jest naprawde fajna i ta druga o bałaganie tez fajowa jest :tak:

reklama
A ja juz po pracy - tralalal - jak ja to lubie:-)
Powolutku sie wdrazam - jest naprawde superowo:-)
No i czekamy juz tylko na ostatnie pisemko z wodociagow i termin przeprowadzki poczatku grudnia staje sie coraz bardziej realny. Tylko co ja zrobie bez WAS:confused:
Bedzie trzeba o tym intensywnie pomyslec co by bez internetu tam nie wyladowac.

Jak sie wszystko potwierdzi to bede robic wigilie - oj bede Was wtedy zasypywac pytaniami kulinarnymi:baffled::happy2::cool2:

reklama
Hej :)

Jestem dętka, niewyspana :-(

Mam siłę tylko na przytulasek dla Elfa :elvis::elvis::elvis: (nie smutkuj :happy2:)

i buziaka dla Niani (dbaj o siebie, niech brzuszek rosnie i się nie przemęcza) :elvis::elvis::elvis:

Do góry