reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Co do Weroniki- wiem, że choć męczące, musi to być w pewien sposób urocze ;-) :sorry2:Ja bardzo lubię, kiedy Kornel sam coś sobie opowiada, tylko że on nie robi tego non stop, więc pewnie jestem nieobiektywna ;-)

Co do gadulstwa Wernoiczki, Elfiku to rozumiem cię baaardzo dobrze. :tak:Ja czasem marzę o tym, żeby Maciek choć na chwilkę zamilkł. W domu buzia mu się nie zamyka, gada do siebie jak rysuje, jak się bawi, ale jak gdzieś idziemy to jest raczej mało gadatliwy.

alez Elfiku, tak jak mówi Iwon - to musi byc urocze :-D:-D:-D:-D

Taaa urocze i przekochane jest to moje małe gadulstwo ale np temat strupka na nosku Dawidka został mi przedstawiony tak: mamusiu chopcik ma ała na nosku takie duzie a cio mu sie zjobilo? a cy sie na psiklad wywjócił na podłoge jak Nisia jak śła do babci wtedy i tam ten piesek był? a mozie tlaktolem sie udezil w nosek i bolało chopcika takie ała ale juz nie boli bo mamusia chopcika pomuchala? a jakom ma mamusie chopcik? ciocie kasie? nie? nie źnam cioci ani wcale a nisia ma ciocie anie inną? a jak daleko mieska chopcik mamusiu? a cy pojedziemy pomuchac mu nosek? :szok::szok::eek:

Taaa urocze i przekochane jest to moje małe gadulstwo ale np temat strupka na nosku Dawidka został mi przedstawiony tak: mamusiu chopcik ma ała na nosku takie duzie a cio mu sie zjobilo? a cy sie na psiklad wywjócił na podłoge jak Nisia jak śła do babci wtedy i tam ten piesek był? a mozie tlaktolem sie udezil w nosek i bolało chopcika takie ała ale juz nie boli bo mamusia chopcika pomuchala? a jakom ma mamusie chopcik? ciocie kasie? nie? nie źnam cioci ani wcale a nisia ma ciocie anie inną? a jak daleko mieska chopcik mamusiu? a cy pojedziemy pomuchac mu nosek? :szok::szok::eek:

:-):-):-):-):-) no tak trochę męczące to rzeczywiscie musi być ;-) ale i tak niezmiennie urocze :-D

U mnie lepiej. Dzieki za pamięć dziewczyny:tak::tak::tak: Jednak odpoczynek robi swoje. Brzuch nadal mi twardnieje nawet jak lezę:sorry2:ale juz tak nie boli. Dziś po południu ide do ginekologa i dam znać do i jak wieczorem :-):-):-)
Niania :elvis::elvis: uważaj na siebie i dużo odpoczywaj :tak:
Elen Edyta nadaje z laptoka Konrada :tak:
Klaudia wcale nie uważam Cie za wyrodna matke i zgadzam sie z Toba,ze skoro do tej pory Macius sam sobie grzecznie spał to nie ma potrzeby zmieniac mu przyzwyczajen tylko dlatego ze miewa złe sny.
Lubi swoje łozeczko i czuje sie w nim bezpieczny wiec wg mnie wystarczą tylko twoje zapewnienia,ze nic mu nie grozi bo jestescie obok i te koszmary powinny niebawem ustąpic.
Dzieciakom ,ktore miewaja nocne koszmary polecam fajna bajeczke o piesku ,ktory nie bal sie w nocy :tak:
http://merlin.pl/frontend/browse/product/1,395608.html

Przekochana jest i tyle :-):-):-)

Zgadam sie z Klaudią Elfiku :tak::tak::tak: Przynajmniej cisza nie dzwoni Ci w uszach...

i oczywiście przytulam całą swoją mocą, zgłaszam sie na ochotnika do pocieszania mniej wirtualnego (zakupiłam wczoraj butlę białego Carlo Rossi, ale to nie to samo co różowe... :-p:-p:-p)
na deprwchę podobno dobrze robią serdeczni przyjaciele :tak::-D

Nianiu dbaj o siebie i o Maleństwo :-)

A czy wasze dzieci też was informują o tym, że nabroiły?? Maciek jak coś złego zrobi, to przychodzi i zaraz mi o tym mówi (oczywiście tak, żeby zatuszować sprawę). Przed chwilką przyszedł i mówi, że "Maciuś ślicnie lysuje po kajtecce, nie po stojiku.":-) Idę do pokoju, a tam karteczka ślicnie porysowana, ale stolik też :-)
Ha ha Klaudia Weronika robi dokładnie to samo :tak:

A co sie dzieje z Dasarią????????

Koleżanka Daska to już nas totalnie olała :no:
Daska sie remontuje,przeprowadza :tak: wiec dajcie dziewczynie troche czasu

Smaruję:sorry2: ale i tak górna warga wygląda jak u boksera, białe krostki znikneły, ale sa za to takie czerwone, jak po ugryzieniu komara:szok: pamiętam, że przy zapaleniu jamy ustnej dawid miał temperaturę, non stop płakał i nie chciał nic jeść, a teraz jest pogodny, bawi sie i je, więc juz sama nie wiem co to jest..:confused::confused:
Aniu mi to wygłąda na zwykłego grzybka ,Dawid ma juz drugi antybiotyk wiec i ma pewnie osłabiony organizm i wyjałowiona jame ustną( antybiotyki czesto zabijaja ta "dobra " flore bakteryjna jamy ustnej ktora chroni przed tego typu infekcjami)

reklama
Do góry