Klaudia
Lipcóweczka 2005
Elfiku, buziaczkipoglaszczecie mnie troszke po głowce? Plisssss
![]()
![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
Czysto i wyraźnie :-) Jak samopoczucie???Tu brzoza , tu brzoza jak mnie słyszycie ??
Odbiór..
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elfiku, buziaczkipoglaszczecie mnie troszke po głowce? Plisssss
![]()
Czysto i wyraźnie :-) Jak samopoczucie???Tu brzoza , tu brzoza jak mnie słyszycie ??
Odbiór..
![]()
Co do Weroniki- wiem, że choć męczące, musi to być w pewien sposób urocze ;-)Ja bardzo lubię, kiedy Kornel sam coś sobie opowiada, tylko że on nie robi tego non stop, więc pewnie jestem nieobiektywna ;-)
Co do gadulstwa Wernoiczki, Elfiku to rozumiem cię baaardzo dobrze.Ja czasem marzę o tym, żeby Maciek choć na chwilkę zamilkł. W domu buzia mu się nie zamyka, gada do siebie jak rysuje, jak się bawi, ale jak gdzieś idziemy to jest raczej mało gadatliwy.
alez Elfiku, tak jak mówi Iwon - to musi byc urocze![]()
Elfiku, buziaczkiNo i przesyłam trochę promyków słońca z Małopolski :-)
Czysto i wyraźnie :-) Jak samopoczucie???
Taaa urocze i przekochane jest to moje małe gadulstwo ale np temat strupka na nosku Dawidka został mi przedstawiony tak: mamusiu chopcik ma ała na nosku takie duzie a cio mu sie zjobilo? a cy sie na psiklad wywjócił na podłoge jak Nisia jak śła do babci wtedy i tam ten piesek był? a mozie tlaktolem sie udezil w nosek i bolało chopcika takie ała ale juz nie boli bo mamusia chopcika pomuchala? a jakom ma mamusie chopcik? ciocie kasie? nie? nie źnam cioci ani wcale a nisia ma ciocie anie inną? a jak daleko mieska chopcik mamusiu? a cy pojedziemy pomuchac mu nosek?![]()
NianiaU mnie lepiej. Dzieki za pamięć dziewczynyJednak odpoczynek robi swoje. Brzuch nadal mi twardnieje nawet jak lezę
ale juz tak nie boli. Dziś po południu ide do ginekologa i dam znać do i jak wieczorem :-):-):-)
Przekochana jest i tyle :-):-):-)Taaa urocze i przekochane jest to moje małe gadulstwo ale np temat strupka na nosku Dawidka został mi przedstawiony tak: mamusiu chopcik ma ała na nosku takie duzie a cio mu sie zjobilo? a cy sie na psiklad wywjócił na podłoge jak Nisia jak śła do babci wtedy i tam ten piesek był? a mozie tlaktolem sie udezil w nosek i bolało chopcika takie ała ale juz nie boli bo mamusia chopcika pomuchala? a jakom ma mamusie chopcik? ciocie kasie? nie? nie źnam cioci ani wcale a nisia ma ciocie anie inną? a jak daleko mieska chopcik mamusiu? a cy pojedziemy pomuchac mu nosek?![]()
Ha ha Klaudia Weronika robi dokładnie to samoA czy wasze dzieci też was informują o tym, że nabroiły?? Maciek jak coś złego zrobi, to przychodzi i zaraz mi o tym mówi (oczywiście tak, żeby zatuszować sprawę). Przed chwilką przyszedł i mówi, że "Maciuś ślicnie lysuje po kajtecce, nie po stojiku.":-) Idę do pokoju, a tam karteczka ślicnie porysowana, ale stolik też :-)
A co sie dzieje z Dasarią????????
Daska sie remontuje,przeprowadzaKoleżanka Daska to już nas totalnie olała![]()
Aniu mi to wygłąda na zwykłego grzybka ,Dawid ma juz drugi antybiotyk wiec i ma pewnie osłabiony organizm i wyjałowiona jame ustną( antybiotyki czesto zabijaja ta "dobra " flore bakteryjna jamy ustnej ktora chroni przed tego typu infekcjami)Smarujęale i tak górna warga wygląda jak u boksera, białe krostki znikneły, ale sa za to takie czerwone, jak po ugryzieniu komara
pamiętam, że przy zapaleniu jamy ustnej dawid miał temperaturę, non stop płakał i nie chciał nic jeść, a teraz jest pogodny, bawi sie i je, więc juz sama nie wiem co to jest..
![]()