reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam babki

Ale ta Jagódka śliczna i jaka mała aż się wierzyć nie chce
Tak ją oglądałam aż musiałam zobaczyć w albumie jaka Nati była w jej wieku
Tak mnie wzięło na wspominki
1003589ki5.jpg

Jej jaki cudny słodziak!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

cześć:-)
Furaginum pomogła, nerka nie boli...uff:sorry2::sorry2:
można dalej szaleć w biodrókach;-);-):cool2:

super, że nie boli i szalej za bardzo z tymi biodrówkami.....

Nenius gdzie lecisz i czego sie boisz?Lotu? Rozmowy po angielsku?
Lot luzik, fajowo sie lata zobaczysz :tak: język przeciez znasz więc tez luzik-zobaczysz to łatwiejsze niz myslisz :tak::tak::tak:
Co do Darii .... nie martw sie tym, mała sobie poradzi :tak::tak::tak:

Lecę do Niemiec do Dusseldorfu dokladnie na targi K-show. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że lecę całkiem sama a to mój w zasadzie pierwszy wyjazd zagraniczny. No i nachodzą mnie jakieś przerażające wizje :szok:;-). Język niby znam, ale zawsze wolę pisać niż mówić - w polskim z resztą też.

Rozumiem, to samo przeżywałam. Ale powiem Ci, że latanie samolotem to super sprawa. A po angielsku jak już się rozkręcisz to będziesz śmigac. A na pewno lepiej się poczujesz, gdy uslyszysz, że inni też robią błedy i świat się nie wali ;-) Zawsze osoba słuchająca ma mimo wszystko intencje żeby zrozumieć co masz do powiedzenia :tak:

Mam nadzieję, że polubisz latanie tak jak ja. Teraz tęsknię za tym, a kiedys ciągle mialam wyjazdy slużbowe. I gdy zlapal mnie strach to patrzylam sobie na stewardesy. Gdy byla jakas starsza - w sensie kolo '40 ;-) to sobie myslalam "skoro tyle lat latala i żyje, to ja tez dam radę" :-D

Powodzenia. Teraz jesteś kobietą sukcesu i tak masz się czuć :tak:

dzięki, kobieta sukcesu powiadasz ? :-p
hihhi nieźle to brzmi :-D

nenius kochana ty sie nic nie boj tylko korzystaj z wyjazdu, z możliwości rozwoju i poznawania nowego.........miłego wyjazdu Ci zycze!!!!

dziękuje bardzo Joasiu, wszystkim Wam bardzo dziękuję :tak:

jakas sie taka bezuzyteczna czuje ostatnio, taka rozmemłana :eek::eek::eek:
moze dlatego nie chce mi sie nawet właczac komputera...
niedobrze, oj niedobrze......

Asieńko, daj spokój jak to bezużyteczna? Nam się bardzo "przydajesz" - mi np. konkretnie w poprawianiu nastroju przedwyjazdowego ;-) a co dopiero Kubie i R.... Jesteś super dziewczyną, głowa do góry!!!!!!!!!!

reklama
Heh, Edzia czym wznosisz toast w awatarku za nową Polskę?:-p;-);-) Super zdjęcie:tak::tak:

Tak tak ta fotka z długopisem mnie rozczuliła maksymalnie :tak::tak::tak: jest boska
Brunetko slicznie wygladasz w avatorku :tak:

.
Dziękuje dziewuszki.Tylko to zdjęcie ta aktualne nie jest.
Tak wyglądałam w 4-m-cu ciązy z Mateuszkim, czyli mniej wiecej wtedy, jak po raz pierwszy zawiatłam na bb.
I na pewno piłam wodę:-p:-p:-p:sorry:Zreszta kiedyś komuś chwaliłam się , ze jak się logowałam pod swoim nickim to byłam bond:rofl2:;-):-p
Ostatnio wzięło mnie na wspominki i jakoś ta fotka wpadła mi w oko.

Niania dostałas jeden z mandatów czy jak?? :-p:-p:-p:-p:-p:-D

Nie , wcale nie. Ale cieszę się ogromnie bo tak jak powiedział Tusk " znów sie opłacało PRZYZWOITOŚĆ WYGRAŁA" !!!

Jestem po prostu za przyzwoitością w zyciu :-)

Poza tym spełniło się drugie marzenie:
1. śnieg
2. PO
3........ kto pamieta ?:-p

Niania ma na swoim koncie jeszcze body max, no i nie wiem jak inne letnie mamusie ale mnie zaraziła zakupami w Tchibo:szok::zawstydzona/y:. Tym bardziej się cieszę, że w końcu doczekaliśmy się w GD sklepu a nie tylko stoisk:rofl2::-D:-D:-D

Co prawda to prawda :rofl2:

I jeszcze chciałam tylko dołączyć do zachwytów nad śliczną Jagódką:tak::tak::tak:
Dla mnie zdjęcie z długopisem i drugie z tatusiem i Maciusiem są bezkonkurencyjne!:-)

Gazelka jesteśmy z Ciebie dumne, że tak super sobie radzisz:tak::-):-):-)

reklama
Do góry