reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelka, a ja o trochę przyziemnych sprawach...
Jak tam wygląda twój brzuszek? Bardziej rozciągniety, niż po Maciusiu? Jakieś rozstępy?? Moja siostra po pierwszej ciąży nie miała ani jednego, a po drugiej cały brzuch w kreski.

A ja tez w przyziemnych sprawach.. Nie masz rozstroju emocjonalnego ? :eek: Co robisz w ciagu dnia, jaki jest plan ?:eek: Ile macie czasu dla siebie z R? :eek:

:-p

reklama
POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI
WYGRALISMY !!!!!!

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
:-) tralala!

Hello,

mam nastrój taki:
:-:)confused2::eek::baffled::nerd::dry::confused::errr::frown::sad::unsure::oo::huh:

boję się czwartkowego wyjazdu: tego, że lecę, że lecę sama, że nikogo tam nie znam osobiście, że będę musiała mówić po angielsku itp., itd................................
no i jeszcze jak Daria zniesie to, że nie będzie mnie widziała w zasadzie od środy do piątku.........
dolacze sie do dziewczyn. lataniwe samolotem jest super! na lotniskach wszystko logicznie wyjasnione, rozrysowane. a angielski znasz i mus laski nie robi. zobaczysz ze po minucie bedziesz paplala jak najeta! grunt to sie nie przejmowac za bardzo tym ze sie robi bledy. wszyscy je robia nawet anglicy(pomysl ile razy ci sie zdarzy przejezyczyc po polsku:tak:) a co do Darii, to po kilku dniach jak cie zobaczy pewnie zareaguje super radosna buziuchna!! szerokiej drogi Nenius!
dawid ładnie chodzi bez pampersa, siada sobie na kibelki, ale nie sciaga spodni tylko leje do wc przez spodnie:szok::laugh2::laugh2: mimo tego zakumał o co chodzi:rofl2: dzisiaj jest z tesciowa, wyośliłam jej wczoraj, że ma młodego wysadzac co jakis czas i broń boże nie zakładac mu pieluchy..zobaczymy co bedzie gdy wróce do domku:ninja2::ninja2::hmm:( Martuska _ dzięki kobito za mobilizację )
bravo dla Dawidka.

Anusia super! mam nadzieje,że tesciowa sie wykaże i będzie sadzac małego a jesli nie to mam nadzieje,że ja zdrowo opieprzysz po powrocie do domu :tak::-p:sorry:
dolaczam sie!:tak:

bardzo ciekawe :tak: w ogóle to wczoraj PO RAZ PIERWSZY zobaczyłam w telewizji akcję nastawioną na wziacie udziału w wyborach - taką niby-South Park z "jednym głosem". Zastanawiam sie dlaczego nie pokazywali tego juz od jakichś dwóch tygodni, żeby ludzi przekonać?
pokazywali juz dosc dlugawo. i odsylali na strone internetowa. widac nie zabyt czesto sie ten spot ukazywal skoro dopiero wczoraj zobaczylas.

Nie, nie byłam jezscze :-) Ide 30 X i prawie jestem pewna ze to Marcelek.
Ale faktycznie 3 marzenie było - zeby zrobiła sie z niego Gabrysia :-) (choć miedzy nami mówiąc nawet ja w to nie wierzę)

Dwa się spełniły. Kto wie, moze i trzecie sie spełni :-p:-p:-p
zycze spelnienia marzen z jednej strony! a z drugiej to NiaNia nie uwazasz ze to by bylo lekkie przegiecie zeby ci sie spelnily trzy zyczenia w dwa tygodnie?!;-)

Kasia, Martynka i Elen duzo zdrowka!
Anusia super ze furagin pomogl! uwazaj na te plecki i nerki
Lilka nie ma sprawy. dla mnie to byla minutka zeby wyslac smsa do kolezanki. i jak sie czujesz? polepsza sie?
Gazelka milo sie czyta twoje relacje. domyslam sie ze Jagodka musi byc straszna kruszynka

Gazelka, a ja o trochę przyziemnych sprawach...
Jak tam wygląda twój brzuszek? Bardziej rozciągniety, niż po Maciusiu? Jakieś rozstępy?? Moja siostra po pierwszej ciąży nie miała ani jednego, a po drugiej cały brzuch w kreski.

brzuch mniejszy niz po M, zero rozstepow
w nastepnym tyg pewnie wloze normalne spodnie

na dodatek prawie nie widac juz blizny

nie wiem jak to mozliwe, ale naprawde tak jest ;-):tak:

brzuch mniejszy niz po M, zero rozstepow
w nastepnym tyg pewnie wloze normalne spodnie

na dodatek prawie nie widac juz blizny

nie wiem jak to mozliwe, ale naprawde tak jest ;-):tak:
Gazelko to skoro tak świetnei , to moze.......trzecie, co?:-p:-p:-p;-);-);-):tak::tak:
A tak serio to zazdroszcze.Ale co tam może i do mnie los się usmiechnie i nie będe aż w tak opłakanym stanie;-):-p

Dziewczynki wczoraj Marcelek mnie kopnął dwa razy wieczorem :happy: Ech jakie to cudowne :-p:happy: Juz tak mocno i na prawdziwo. O tydzien wczesniej niz w pierwszej ciązy :-)

reklama
Do góry