reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiku - na publicznym forum Cię przeproszę za to targanie po Gliwicach w prawie mrozie, przez co sobotni wieczór zamiast z wujostwem i Nisią spedziłaś z lekarzami :cool::cool::cool::cool::cool::cool: przepraszam ogromnie, obiecuję sie poprawić....
Uspokój sie kobieto
Jeszcze troche wolnej woli mam
sama tam pojechałam i sama z Toba sie szwędalam a dzisiaj juz sie dobrze czuje wiec luzik :tak::tak::elvis:

Gazelko - jaka Jagódka maleńka! oczka ma takie sliczne i usteczka... :-D Zachwyt
Elfiku - pozwolisz, że wydrukuję zdjecie Nisi na Żyrafie dla Julii, co? Julka wiecznie wspomina "dziodzinę Donisi" :sorry::sorry::sorry: a mycie zebów zaczyna sie od "a Donisia ma tatą siamą ciotećkę do zebów, tak?" :rofl2::rofl2::rofl2: musze jej zrobić zdjecie :rofl2:
Jasne, drukuj nawet wszystkie :tak::-D:-D
ja mam pewnien prblem w związku z myciem zębów- zdradziłam Weronice ,że Julua ma szczoteczke z tugrysem :crazy: i teraz musze szorowac do sklepu po nową bo- Nisia musi ściotke miec takom siamom jak Juja

Hej:-)
po 5 dniach laby w domku, dzisiaj muszę popracowac:eek:
kawa wypita, śniadanie zaliczone:sorry:
dawid ładnie chodzi bez pampersa, siada sobie na kibelki, ale nie sciaga spodni tylko leje do wc przez spodnie:szok::laugh2::laugh2: mimo tego zakumał o co chodzi:rofl2: dzisiaj jest z tesciowa, wyośliłam jej wczoraj, że ma młodego wysadzac co jakis czas i broń boże nie zakładac mu pieluchy..zobaczymy co bedzie gdy wróce do domku:ninja2::ninja2::hmm:( Martuska _ dzięki kobito za mobilizację )
Anusia super! mam nadzieje,że tesciowa sie wykaże i będzie sadzac małego a jesli nie to mam nadzieje,że ja zdrowo opieprzysz po powrocie do domu :tak::-p:sorry:

reklama
Hello,

mam nastrój taki:
:-:)confused2::eek::baffled::nerd::dry::confused::errr::frown::sad::unsure::oo::huh:

boję się czwartkowego wyjazdu: tego, że lecę, że lecę sama, że nikogo tam nie znam osobiście, że będę musiała mówić po angielsku itp., itd................................
no i jeszcze jak Daria zniesie to, że nie będzie mnie widziała w zasadzie od środy do piątku.........
Nenius gdzie lecisz i czego sie boisz?Lotu? Rozmowy po angielsku?
Lot luzik, fajowo sie lata zobaczysz :tak: język przeciez znasz więc tez luzik- zobaczysz to łatwiejsze niz myslisz :tak::tak::tak:
Co do Darii .... nie martw sie tym, mała sobie poradzi :tak::tak::tak:

Witam w lepszej Polsce:tak::tak::tak::tak:

Ja jestem bardzo upolityczniona,więc tym bardziej cieszy mnei wygrana PO!!!!!

Nawet to że mam katarzysko(czy mówiłam juz że wszytsko się mnie czepia w tej ciązy:-() nie jest w stanei zepsuć mi humorku.

cześc kobity
tak tak ja tez pełna wiary poszłam wczoraj spac, chociaz sienie upolityczniam z reguly :tak:
zobaczcie jak fajnie to wymyślili
YouTube - 180 stopni
bardzo ciekawe :tak: w ogóle to wczoraj PO RAZ PIERWSZY zobaczyłam w telewizji akcję nastawioną na wziacie udziału w wyborach - taką niby-South Park z "jednym głosem". Zastanawiam sie dlaczego nie pokazywali tego juz od jakichś dwóch tygodni, żeby ludzi przekonać?

Elfiku - chciałam jeszcze zapytać ale zupełnie wypadło mi z głowy w sobotę: a Grześ głosowal w tej Hiszpanii? Miał mozliwość?

Jasne, drukuj nawet wszystkie :tak::-D:-D
ja mam pewnien prblem w związku z myciem zębów- zdradziłam Weronice ,że Julua ma szczoteczke z tugrysem :crazy: i teraz musze szorowac do sklepu po nową bo- Nisia musi ściotke miec takom siamom jak Juja

hahah, to dobrze, ze nie powiedziałam Julce, ze Nisia ma z Prosiaczkiem :cool: bo miałabym jazdy :crazy:

Witam w lepszej Polsce:tak::tak::tak::tak:

Ja jestem bardzo upolityczniona,więc tym bardziej cieszy mnei wygrana PO!!!!!

Nawet to że mam katarzysko(czy mówiłam juz że wszytsko się mnie czepia w tej ciązy:-() nie jest w stanei zepsuć mi humorku.

Heh, Edzia czym wznosisz toast w awatarku za nową Polskę?:-p;-);-) Super zdjęcie:tak::tak:

Ja też jestem przeszczęśliwa z wyników wyborów! Chyba nigdy aż tak nie przeżywałam głosowania. Teraz POczekamy, zobaczymy, mam nadzieję, że nas nie zawiodą:-D:-):-):-)

Gazelko Jagódka jest przesliczna i przekochana.:tak:Super jest ta fotka z długopisem:tak:
Tak tak ta fotka z długopisem mnie rozczuliła maksymalnie :tak::tak::tak: jest boska
Brunetko slicznie wygladasz w avatorku :tak:
Ja też jestem super zadowolona z wyników wyborów! Chyba nigdy aż tak nie przeżywałam głosowania. Teraz POczekamy, zobaczymy, mam nadzieję, że nas nie zawiodą:-D:-):-):-)
ha ha ja ogłaszałam wszem i wobec, że mnie polityka nie interesuje a wczoraj jak głupia siedzialam obgryzając paznokcie i jak ogłosili wyniki to wyskoczyłam z radosci w góre jak jakas spręzyna :tak::-D:-D:-D
Nie lubie polityki ale zajebiście sie ciesze z wyniku tych wyborów bo dzieki temu odszukałam gdzies tam w sobie troszke wiary w ten nasz kraj :tak::tak::tak:
G nie głosował w Hiszpanii. mogł sie starac o takie zaświadczenie w konsulacie ale mial za daleko a poza tym byl wczoraj w pracy.

reklama
Hej :)

Wlasnie wrocilismy z wizyty kontrolnej mnie i malutkiej :) Wszystko ok.

Tak na pocieszenie dla lasek spodziewających się drugiego dziecka - mimo iż od porodu mam przechlapane noce, praktycznie nie spię (tak szczerze - spie od 5tej do 8mej i czasem godzinkę w ciagu dnia :eek:) to i tak jest super :-p Jakoś przy drugim razie człowiek jest bardziej zahartowany?

No i mamy za sobą pierwszy sukces - dzis z Jagódką wspólnie "robiłyśmy" w nocy kupkę. Wlasnie przez kupki mała bardzo placze i nie śpi. No i ... zrobiłyśmy :rofl2: Dziewczynki, doświadczenie przy dziecku to super sprawa. Tydzień mi to zajęło, ale w końcu wymyśliłam jak pomóc dziecku :tak:

To na tyle relacji. Lece pospać :happy:

Do góry