reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A podobno to ja jestem specem od robienia reklamy (thermomix) ;-):-p:-p:-p

Cześć laski! :-)

Niania ma na swoim koncie jeszcze body max, no i nie wiem jak inne letnie mamusie ale mnie zaraziła zakupami w Tchibo:szok::zawstydzona/y:. Tym bardziej się cieszę, że w końcu doczekaliśmy się w GD sklepu a nie tylko stoisk:rofl2::-D:-D:-D

reklama
Hello,

mam nastrój taki:
:-:)confused2::eek::baffled::nerd::dry::confused::errr::frown::sad::unsure::oo::huh:

boję się czwartkowego wyjazdu: tego, że lecę, że lecę sama, że nikogo tam nie znam osobiście, że będę musiała mówić po angielsku itp., itd................................
no i jeszcze jak Daria zniesie to, że nie będzie mnie widziała w zasadzie od środy do piątku.........

Rozumiem, to samo przeżywałam. Ale powiem Ci, że latanie samolotem to super sprawa. A po angielsku jak już się rozkręcisz to będziesz śmigac. A na pewno lepiej się poczujesz, gdy uslyszysz, że inni też robią błedy i świat się nie wali ;-) Zawsze osoba słuchająca ma mimo wszystko intencje żeby zrozumieć co masz do powiedzenia :tak:

Mam nadzieję, że polubisz latanie tak jak ja. Teraz tęsknię za tym, a kiedys ciągle mialam wyjazdy slużbowe. I gdy zlapal mnie strach to patrzylam sobie na stewardesy. Gdy byla jakas starsza - w sensie kolo '40 ;-) to sobie myslalam "skoro tyle lat latala i żyje, to ja tez dam radę" :-D

Powodzenia. Teraz jesteś kobietą sukcesu i tak masz się czuć :tak:

ale pogoda. brrr zimno straszliwie...........

mnie dopadła jakaś jesienno-zimowa deprecha , dzisiaj juz troche lepiej, ale....
trzeba sie wziasc za jakas robote i nie myslec o głupotach!!!

nenius kochana ty sie nic nie boj tylko korzystaj z wyjazdu, z możliwości rozwoju i poznawania nowego.........miłego wyjazdu Ci zycze!!!!

gazelka ciesze sie ze wszystko dobrze z Wami, buziaki dls Malutkiej, fajnie sie czyta sprawozdania tak radosnej i pewnej siebie mamy!!!

elf buziaki antyłosiowe hehhe :elvis::elvis::elvis:

reklama
Ja tylko tak w skrócie, bo muszę zmykać:
  • wynik wyborów nastroił mnie baaardzo optymistycznie i jakoś tak dziwnie tym razem mam prawdziwą nadzieję i wiarę w to, że coś się uda zrobić w tej naszej Polsze - o rany ale mi patetycznie wyszło, no ale myśle że mi wybaczycie z tej radości :-)
  • Jagódka jest prześliczna, przekochana i... przemalutka (super pomysł z tym długopisikiem). Gazelko gratulujemy kupki!!!!!!!!! Jak niewiele w życiu do szczęścia potrzeba, prawda??
  • Weroniczka ogląda bajeczki dokładnie w tej samej pozycji co mój Maciuś :-D
  • co do pytania Elen odnośnie proporcji marudności mamy do marudności dziecka, to u nas jest identycznie. Czasem odnoszę wrażenie, że moje dziecko to jedna wielka chodząca (a raczej biegająca;-)) empatia - bardzo udzielają mu się moje humory. Jak tylko jestem zła, on zaczyna być nieznośny, jak tylko podniosę głos, on zaczyna krzyczeć itp. Dzięki temu mam wieelką motywację by w najgorszych sytuacjach zachować spokój, ale jak wiecie czasem trudno się uśmiechać, kiedy w środku wszystko wre.

Do góry