reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI
WYGRALISMY !!!!!!

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI POLSKA BIAŁO-CZERWONI
WYGRALISMY !!!!!!

A podobno to ja jestem specem od robienia reklamy (thermomix) ;-):-p:-p:-p

Cześć laski! :-)

Hello,

mam nastrój taki:
:-:)confused2::eek::baffled::nerd::dry::confused::errr::frown::sad::unsure::oo::huh:

boję się czwartkowego wyjazdu: tego, że lecę, że lecę sama, że nikogo tam nie znam osobiście, że będę musiała mówić po angielsku itp., itd................................
no i jeszcze jak Daria zniesie to, że nie będzie mnie widziała w zasadzie od środy do piątku.........

Hej:-)
po 5 dniach laby w domku, dzisiaj muszę popracowac:eek:
kawa wypita, śniadanie zaliczone:sorry:
dawid ładnie chodzi bez pampersa, siada sobie na kibelki, ale nie sciaga spodni tylko leje do wc przez spodnie:szok::laugh2::laugh2: mimo tego zakumał o co chodzi:rofl2: dzisiaj jest z tesciowa, wyośliłam jej wczoraj, że ma młodego wysadzac co jakis czas i broń boże nie zakładac mu pieluchy..zobaczymy co bedzie gdy wróce do domku:ninja2::ninja2::hmm:( Martuska _ dzięki kobito za mobilizację )

kawa zbożowa+nurofen forte+wyrzuty sumienia ... :crazy::crazy::crazy:

tyle nagryzmoliłyście że już nie pamiętam co chciałam ....:-p

nockę zarwałam martynia się pochorowała

gorączka katarek musiałam poprosić sąsiada żeby zawiózł nas dzisiaj na dyżór
no i narazie bez antybiotyku w pupę czopki, eurespal, cebion c i kropelki

dzisiaj pewnie też nie pośpię ale piotrek wrócił więc ja muszę się wyspać
jutro idę na wybory
duzo zdrowa idla Was obu, dziewczyny :-)
W ogóle to chciałam zapytać czy i Wy tak macie, ze jak sie źle czujecie towWasze dzieci sa jakby bardziej marudne, głośniejsze, szybciej sie nudzą zabawą, jakoś bardziej grymaszą przy jedzeniu i wymagają wiecej uwagi, nie chcą sie kąpać i później kłada sie spać???? Beznadziejna niedziela za mną :cool: nawet wygrana PO nic nie zmienia :crazy: :crazy: :crazy:

WYGRALISMY !!!!!!

a co? jakis mecz byl czy jak??? :sorry:

hejo
:crazy: łosie to są jednak łosie :crazy::crazy::angry::crazy::crazy: bez dwóch zdań :hmm:
jeśli mogę to sie podłączę, co?
Elfiku - na publicznym forum Cię przeproszę za to targanie po Gliwicach w prawie mrozie, przez co sobotni wieczór zamiast z wujostwem i Nisią spedziłaś z lekarzami :cool::cool::cool::cool::cool::cool: przepraszam ogromnie, obiecuję sie poprawić....

Gazelko - jaka Jagódka maleńka! oczka ma takie sliczne i usteczka... :-D Zachwyt
Elfiku - pozwolisz, że wydrukuję zdjecie Nisi na Żyrafie dla Julii, co? Julka wiecznie wspomina "dziodzinę Donisi" :sorry::sorry::sorry: a mycie zebów zaczyna sie od "a Donisia ma tatą siamą ciotećkę do zebów, tak?" :rofl2::rofl2::rofl2: musze jej zrobić zdjecie :rofl2:

reklama
Do góry