reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lila
duuuzo zdróweczka, szybkiego rozwiązania, cudownego, nowego mieszkanka, miłości, spokoju i szczęścia
:elvis::elvis:

2ueqm1j.jpg

Zyczymy My : asia i kuba :cool2::cool2::cool2:

reklama
Zgodnie z wczorajszymi zapowiedziami pogoda się sypnęła:baffled:.
Najchętniej powiedziałabym teraz DOBRANOC:-p;-).

BB znowu rąbnęło, ale do tego powinnyśmy już przywyknąć:-p
O!! jaka wielka gęba:cool: hihi

Od wczoraj myślę o tej Sawickiej, żal mi kobity chociaż się pogubiła. Ale upewniłam się po raz kolejny że trza iść na wybory i głosować na PO.
Zaraz Elfik napisze, że się znowu rozpolitykowałam;-):-p:-p:-p

dobra, czas na 2 kawę.....:sorry2:

Od wczoraj myślę o tej Sawickiej, żal mi kobity chociaż się pogubiła. Ale upewniłam się po raz kolejny że trza iść na wybory i głosować na PO.

hehe u Nas nie leje, ale sie nie ciesze bo Pani w TVN zapowiada ze zaraz lubie
a miałam isc na szybki spacer :sorry2::sorry2::sorry2:

a wyvbory......napewno ide i zagłosuje, podobnie :cool2::cool2::cool2:

O rany, ale tu słodkości od rana :-) Chyba sobie do tych torcików jakąś kawę zaraz zrobię :-)
Lila, dołączam się do życzeń: dużo miłości, dużo radości, dużo zdrówka, ślicznej zdrowiutkiej Hani, mało kłopotów, super mieszkanka, super Karlosa no i czego tam jeszcze dusza zapragnie :-)

U nas też strasznie sennie. Jakoś tak ciemno od rana.

Rany, mój Maciejas ostatnio się zrobił straszna przylepa. Normalnie ciagle by się tylko przytulał :happy2: I do tego strasznie "zmamisyniał". Najlepiej jakby wszystko przy nim robiła mamusia. Wieczorem przed spaniem obowiązkowo musimy się z 10 minut poprzytulać na fotelu, bo bez tego nie chce iść do łóżka. Ostatnio nawet u babci nie chciał zostać :szok::szok:
Czy wasze maluchy tez tak mają??

hejo :cool::cool::cool: hi hi mordy dnia :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::rofl2::crazy::errr::frown::rofl:

Liluś kochana nasza mamusiu w dwupaku :-)
Zdrowia, szybkiego i szczęsliwego rozwiązania, sloneczka na co dzien, szybkiej i bezstresowej przeprowadzki i tego wszystkiego co tylko sobie wymarzysz życzy elfik z Nisią :tak:

wszyscy Ci tutaj tortami sypią to ja dodaje kwiatuszki :-)

2nu2fcp.jpg

Czesc lasie:-):cool2:

"Paczta" jaka nowa bużka ":cool:":-p

Dzien dobry -ale sie bb sypnelo. Zmobilizuja nas do zmiany zdjec w avatorach:-)

Wczoraj dostalam wycisk - az mialam problem z schodzeniem po schodach:-p:cool2::cool:

Aniu czy w Twoim avatarku widac śnieg ?? :szok::-):-)

Jezu nawet jesli to nie snieg, to mnie sie wydawało ze snieg :-p i spowodowało ze się obudziłam i jakos mi się lepiej zrobilo :-)

Kurde mam trzy marzenia teraz:

1. Zeby PO wygrało wybory :sorry2:
2. Zeby było juz snieg :-)
3. Zeby Marcelek 30 października okazał się Gabrysią :-p

Lila
duuuzo zdróweczka, szybkiego rozwiązania, cudownego, nowego mieszkanka, miłości, spokoju i szczęścia
:elvis::elvis:

2ueqm1j.jpg

Zyczymy My : asia i kuba :cool2::cool2::cool2:

Asia wymiekam, ślinka leci mi do pasa przez ten tort :-p:sorry2:

Kocham Cię :rofl: Ja tez jestem na makasa rozpolitykowana i to w dodatku jestem tej samej opcji co Ty :-p

No i dla Lili wszytskiego naj naj
:-):-):-)

Widziałyście to?

"Mieliśmy awarię dysków. Zakończyła się prawie bezboleśnie lub bardzo boleśnie. Zniknęły wszystkie załączniki, więc mamy nadzieję, że zdjęcia które wgrywałaś/eś nadal masz w swoich zasobach.
Zniknęły również awatary. Właściwie nie wiem, czy teraz powinnam się załamać , czy nawoływać do działania. Wściekłość , rozżalenie, smutek to odpowiednie uczucia. Jeśli chcesz dać im upust czekam na maile.
pozdrawiam
aniaslu

p.s.
Proszę przeczytaj koniecznie ogłoszenie, które pojawiło się na Forum wczoraj. Człowiek walczy o życie. Może Ty możesz mu pomóc."

reklama
Widziałyście to?

"Mieliśmy awarię dysków. Zakończyła się prawie bezboleśnie lub bardzo boleśnie. Zniknęły wszystkie załączniki, więc mamy nadzieję, że zdjęcia które wgrywałaś/eś nadal masz w swoich zasobach.
Zniknęły również awatary. Właściwie nie wiem, czy teraz powinnam się załamać , czy nawoływać do działania. Wściekłość , rozżalenie, smutek to odpowiednie uczucia. Jeśli chcesz dać im upust czekam na maile.
pozdrawiam
aniaslu

p.s.
Proszę przeczytaj koniecznie ogłoszenie, które pojawiło się na Forum wczoraj. Człowiek walczy o życie. Może Ty możesz mu pomóc."

avatarow faktycznie nie ma, trzeba je wstawic ponownie, ale załaczniki, przynajmniej te ktore ja wklejałam sa.........

znowu coś rąbnęło, ale do tego sie już chyba przyzwyczaiłyśmy co??

Do góry