reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiecie kto dzisiaj do mnie zadzwonił???
- ICE :-D

Trzeba coś innego wymyślić z tym numerkiem, bo mnie to wkurza.
:-D:-D
a ta opcja z/bez +48 nie zdaje u ciebie egzaminu? :confused:
pozostaje ci zaakceptowac "ICE Łos":tak:
ewentualnie troszke wypaczyc pomysl ICE i napisac na zwyklej kartce. wlozyc razem z dowodem osobistym? zawsze szukaja jakis dokumentow, to by na ICE trafili?
a miałam się wcześniej położyć ,,,,:cool2:

taaa ja tez. matko ktora to juz godzina:shocked2:

Donna Anika, a jak organizacja imprezy postepuje? znalazlas tanszych zabijakow?;-)

Dzien dobry -ale sie bb sypnelo. Zmobilizuja nas do zmiany zdjec w avatorach:-)

Wczoraj dostalam wycisk - az mialam problem z schodzeniem po schodach:-p:cool2::cool:

czesmu ja nie mam avatara???

czesc babeczki!!:-):-):-)
witam z kawusia.........

dzisiaj dzien przyjemnosci.....
kosmetyczka, farbowanie włoskow i inne przyjemnosci
mamy tez z Kuba piec babeczki czekoladowe :cool2::cool2::cool2::cool2:

aaaa i widziałam wczoraj fajne foremki do mufinek, w Tesco, serduszka silikonowe
i własnie nie wiem dlaczego jej nie kupiłam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Lilka dla Ciebie - 100 lat, dużo zdrówka i sił:tak:, bezstresowej przeprowadzki:tak:, szybkiego i łatwego porodu:tak: spełnienia wszyyystkich marzeń:tak::tak::tak: w dniu urodzin
życzymy obie z Julcią:-)

@-}------

reklama
no sypnęło się....
cześć dziewczyny, witaj zmęczona Aniu :-)
Kasiu nie wiem co poradzić w sprawie Martynki, Julka juz dawno temu buntowała sie z taka metoda pobierania moczu do badań :baffled: nie znalazłam sposobu poza jej płaczem, gryzieniem, wiercenie się itd.... teraz podobny problem jest z myciem zębów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Liluś:
W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone...

Topsy_Turvey_Birthday_Cake_by_pinkcakebox.jpg

dzis jeszcze klucze odbieracie do mieszkania (hurrra!) więc pewnie pełnia szczęścia :-) jak sie czujesz??

ide po coś na znieczulenie :confused:

Do góry