reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

U mnie kolyska i lozeczko jeszcze wejdzie do sypialni ,ale przewijak juz niestety nie ,ale za to mam lazieke dosc duza (5,5x3,5) i stwierdzilam ,ze tam mala bedzie kapana i przewijana ,wszystko bedzie pod reka.
Pogoda okrutna ,glowa mi peka i nawet kawa nie pomogla :(

reklama
czesc
mialam wczoraj wkleic zdjecie wozka ale gdzies kabel do komputera zapodzialam i musze poszukac bo nie ma :mad:
u nas pogoda tez taka paskudna, zimno i pada a ja zaraz jade z siostra sie pozegnac bo wraca do Niemiec.
A potem na poprawe humoru ide kupic rozek i nie wroce dopoki sie na jakis nie zdecyduje.
Milego dnia Wam zycze :)

Nawet mi sie nie chce z domu nosa wychylac ,ale musze bo jutro ide na slub i usze jakies rajstopki kupic bo okazuje sie ze zimno bedzie i deszcz , a mialam isc z golymi stpoami tylko w bucikach ,chyba sie mlodym pogoda nie uda nawet w czerwcu.Ja bralam slub we wrzesniu i byl ukrop nie do wyczymania ,ale coz nic sie nie da przewidziec
Pozdrawiam i jeszcze tu zagladne nie rza dzis :laugh:

Witam laseczki ;D

Przyleciałm sie pochwalić, że wczoraj sie obroniłam ;D
było bardzo miło i sympatycznie
a mój maz w nagrodę kupił mi różowe buty w pepe jeans - uwielbiam ich ciuchy ;D

fajnie jest jak jest fajnie ;D

ściskam Was mocno i życzę słonka na twarzy :-*

dzwoniłam do lekarza....porozmawialismy chwile i za jakąś godzinke jeśli mi nie przejdzie ból...to przyjedzie i zbada mnie w domu...ból teraz się jeszcze bardziej nasilił,do tego temperature mam 38,2    :(mąż nie poszedł do pracy,a no i pan doktor kazał się położyć ,a mąż ma mi robic na łydki zimne okłady....nie czuje się dobrze...mąż pakuje torbe ze strachu....trzymajcie się ciepło kobitki  ...papa

reklama
Trzymaj się Graszka - zdrówka życzę

Alka ja wyślę od razu pismo do rektora... nie bede rozmawiała z ludzmi z dziekanatu - mam złe doświadczenia z poprzedniej uczelni i generalnie uważam ze dziekanat jest po to aby dobijać ludzi :-)

Do góry