reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ide z a waszymi radami kobitki...książka w dłoń i położe się ,jeśli mi nie przejdzie to za jakieś 2 godzinki dzwonię do lekarza....To narazie kochane babeczki...papa :-*

reklama
Witaj Graszko po podrozy :D

Asiolku wiem jak to jest z tym odmowionym kredytem..........u nas nieszczescie poszlo w parze niestety.... :(
najpierw odmowili nam kredytu wnaszym banku gdzie mamy konta,a na drugi dzien Karol stracil dobrze platna prace.......... :(
czulam sie jakby cos strasznego spadlo mi na glowe.........tego bylo za wiele :mad:
ale jakos ciagniemy........biednie ale dajemy rade jak narazie,choc w tym miesiacu oprocz moich 500zl nic wiecej nie wplynie bo Karol nie mial zlecen.........
pozyjemy zobaczymy jak to bedzie dalej.......

a rozstepy mam takie ze szkoda gadac!!!!!!!!!!
na swoj brzuch nie moge patrzec,smarowanie kremami gowno dalo
od pepka w dol mam poorany brzuch w czerwoniaste krechy i dlugie

fuj fuj fuj fuj :mad: :mad: :mad: :-[ ::)

Najważniejsze jest to, że z Dzidzią wszystko dobrze :-) zdrowa rośnie (2kg150 gram) ma się dobrze :-) nawet wydaje mi sie, że do Meżula jest podobna :-) wolałabym aby była do mnie bo ja jestem ładniejsza:-) iihihihihhi
No i Pan doktor powiedział że do 24 lipca chodzimy w ciąży... twardo :-) znaczy sie cesarki wcześniej nie zrobi chyba że dzidzia sama bedzie chciaął już na drugą stronę brzuszka :-)

Dowiedzialam sie też ze cewnik jest tylko do momentu kiedy działa znieczulenie jak tylko nóżkami da sie ruszać cewnik jest wyjmowany:-) dlatego nic nie stoi na przeszkodzie aby w szpitalu chodzić w piżamie :-) bo do momentu wyjecia cewnik ai taj jest sie w koszulce szpitalnej :-)

hej dziewczyny! ja dziśzbytnio czasu nie miałam, rano zakupy, później hala, a jak przyjechałam to miałam odpoczywać ale gdzie tam wzięłam się za porządki robię miejsce przekładam układam, sprzątam i niemogę się doczekać jak zabiorę sięza szykowanie ciuszków !! :))
teraz już siedzę wykąpana, i czekam na mojego facecika bo jeszcze go nie ma :( nawet biedak dziś obiadu nie jadł, (ja teżnie bo nie miałam ochoty i czekałam na niego) teraz skoczę coś przekąsić, może grejfrucik....

a co do wagi to u mnie jakieś 7 kg na plus a maluszek waży jak narazie 2140, ciekawe jaki będzie brzdąc ja miałam 2900 a artek 4200.
no a rozstępy to miałam już przed ciążą teraz wyskoczyło mi kilka nowych nad pępkiem, ale co tam rozstępy.... już się nimi nie przejmuję od dawien dawna

To ja tez dobranoc mowie i zycze wszystkim spokojnej nocki.
Jutro pewnie nie zagladne tutaj wczesniej jak o mojej 14-stej i juz wtedy zapiszecie dobrych kilka stron 8)
Mam nadzieje, ze Graszce bole przeszly.
Tez czekam na mezusia :)
Pa!

reklama
Czesc Wszystkimo poranku
Ja juz na nogach nie moge spac ,pogoda jak listopadzie i okropnie zimno.
Od 2 dni budze sie z okropnym bolem podbrzusza i pecherza dopiero jak sobie susne to przechodzi,ja mysle ,ze moja mala sie obnizyla i coraz bardziej uciska mi wszystko w dole ,chyba naprawde porod sie zbliza ::)
Ja jutro na weselicho ide, wiec sie musze dzis przygotowac troszku,wlasciwie to wszystko gotowe bluzka ,spodnie ,zakiet ,buty ,torebka ,kwestia wyprasowania no i mezula garnitur przygotowac z cala reszta.
Mam nadzieje ,ze jak sie tam troche wychulam to mnie moze cosik wezmie na rodzenie -ZOBACZYMY

Do góry