reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ooo 3 strony do poczytania :-)

:ninja2::rolleyes::laugh2::-D:-):-):-D:laugh2::rolleyes::ninja2:

JEST

:ninja2::rolleyes::laugh2::-D:-):-):-D:laugh2::rolleyes::ninja2:

(narzuta)
:rofl2:

super!!!! no wreszcie
wczoraj sobie o tym myslałam i doszłam do wniosku ze mi cierpliwosc chyba by sie skonczyła....

ale...mi brak bedzie tego suwaczka bo zawsze poprawial mi humorek :cool::-D

Dziś na październiku urodziło się kolejne dziecko. Ja trace rachubę - szóste czy siódme :szok: Ale najlepsze jest to, że zaczyna nas gonić ostro listopad! Tyle, że tam jest grad bliźniaków, a bliźniaki rodza się zazwyczaj wczesniej.

Gazelka u nas na listopadowkach sa 3 mamy blizniakow a było na poczatku 5 mam
a co do porodow to ja mam straszne stresy jak widze ze sie rozdwajamy bo,pierwsze narodziny to blizniaki były, a teraz 17 wrzesnia urodzil sie Adas.....nawet Karol stwierdzil ostatnio ze denerwuje sie jak mu mowie ze nastepna listopadowka urodzila....

a filmik bomba :-D:-D:-D

e-mamo gratuluje narzuty:-):-):-)
dziekuje za komplementy dla naszej rodzinki - sorry ze nie zamieszczam zdjec na odpowiednimwatku, ale tak jest dla mnie szybciej:-)

ja tylko na chwilę - EDYTA ciesze sie, ze mogłaś usunąć suwaczka :-p:-p:-p czekam na kolejny :-p:cool::-p:cool::-p:cool::-p

Elfik - jak tam dzis?
Asia - no i jak??? telefon dostałaś/wykonałaś?
Anika - gratulacje - sukces małymi kroczkami sie odmierza :-)
Lila - cudownie, ze macie mieszkanie :tak::tak::tak::tak: ja tez chcę sie tak cieszyć :-:)-(
Karin - muffink dostępne na wątku smakołykowym, papilotki to papierowe wkłady do muffinkowych blach (zeby nie terzebabyło ich smarować, obsypywać i myć) a jak sie je zajada to chyba nie trzeba tłumaczyć ....

no to poprawka
wlasnie kolejna listopadowka urodziła :-):-)
druga mama blizniakow i druga mama chlopczykow
jedyne listopadowe dziewczynki blizniaczki jeszcze siedza w brzuszku

Rety, ale to jakoś strasznie długo Ci się to ciągnie...........
no dlugo dlugo! poniewaz u mnie w domu jeden samochod a do pruszkowa tylko tak sie moge dostac to zeby bylo prosciej poszlam do laryngologa niedaleko domu do przychodni prywatnej. kobitka zrobila na mnie wrazenie roztrzesionej ale jeszcze spoko, tylko ze jak mi zaczela to ucho plukac i wsadzac te rozne metalowe sprzety to nie dosc, ze mnie to cholernie bolalo, to jeszcze mnie zadrapala/skaleczyla, az mi krew poleciala z ucha. w zwiazku z tym postanowilam, ze pojde do naszego laryngologa rodzinnego. od ponad 15 lat nas leczy, a przyjmuje wlasnie w pruszkowie. i prosze, bez wrzaskow i krwi......SLYSZE!!!!!:-):tak:

oooooo, żebym nie rozsiewała zarazków wszem i wobec to namówiłabym Cię na spotkanko, a tak :-(
nie martw sie Nenius. dzis i tak nie daloby rady bo z powodu jednego samochodu pojechalam razem z mama i potem prosto do blonia szybko na zebranie do szkoly mojej siostry. innym razem;-)

Przywitałam się na zwierzakach, wiec tu tez na sekundkę (bez nadrabiania wyczacie, ze nie odnoosze sie do tego co piszecie).

laseczki jak leczyć bolące gardło jak się jest w ciązy ?

Stosuje :
1. do picia - mleko+masło+miód
2. płukanie - woda+ sól
3. do picia - herbata z cytryną
4. łykam wit C (ale to łykałam swoją droga, bo mam odczyn zasadowy moczu:sorry2:)
5. troszkę Tantum Verde(bo podobno mozna)

Maks ma chore uszy :sorry2: jest na antybiotyku. Łos był zaziębiony, ale juz dziś lepiej wiec poszedł do pracy.

Całuje

reklama
Przywitałam się na zwierzakach, wiec tu tez na sekundkę (bez nadrabiania wyczacie, ze nie odnoosze sie do tego co piszecie).

laseczki jak leczyć bolące gardło jak się jest w ciązy ?

Stosuje :
1. do picia - mleko+masło+miód
2. płukanie - woda+ sól
3. do picia - herbata z cytryną
4. łykam wit C (ale to łykałam swoją droga, bo mam odczyn zasadowy moczu:sorry2:)
5. troszkę Tantum Verde(bo podobno mozna)

Maks ma chore uszy :sorry2: jest na antybiotyku. Łos był zaziębiony, ale juz dziś lepiej wiec poszedł do pracy.

Całuje

Cześć laski,
Nianiu płucz gardło siemieniem lnianym to podobno łagodzi (zalewasz siemie lniane gorącą wodą i odstawiasz aż wystygnie). Ostrzegam, że w smaku to jest obrzydliwe- śluzowate i mdłe. Proponuję też homeopatyczny lek "HOMEOGENE 9" firmy Laboratoires BOIRON. (bóle gardła, chrypka).
Na mnie działa Oscillococinum czy jakoś tak tej samej firmy. To są homeopatyki więc mozna je brać w ciąży. Brałam je jak byłam w 4-5 mieisącu z Jagódką.

Do góry