nenius
Przyjaciółki 2008
Zbieram się na obiad i łyknąć cosik przeciwgorączkowego bo czuje, że mnie rozkłada ![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-)
JEST
(narzuta)
Dziś na październiku urodziło się kolejne dziecko. Ja trace rachubę - szóste czy siódmeAle najlepsze jest to, że zaczyna nas gonić ostro listopad! Tyle, że tam jest grad bliźniaków, a bliźniaki rodza się zazwyczaj wczesniej.
sciaganie juz zapodane:-). przypominac nie trzeba;-):-)Zainteresowanym donoszę, że wczoraj na FOXie był emitowany 2 odcinek 3 serii Prisona- [FONT="]Fire/Water [/FONT];-);-);-) ten tego hmmm
;-);-);-)
no dlugo dlugo! poniewaz u mnie w domu jeden samochod a do pruszkowa tylko tak sie moge dostac to zeby bylo prosciej poszlam do laryngologa niedaleko domu do przychodni prywatnej. kobitka zrobila na mnie wrazenie roztrzesionej ale jeszcze spoko, tylko ze jak mi zaczela to ucho plukac i wsadzac te rozne metalowe sprzety to nie dosc, ze mnie to cholernie bolalo, to jeszcze mnie zadrapala/skaleczyla, az mi krew poleciala z ucha. w zwiazku z tym postanowilam, ze pojde do naszego laryngologa rodzinnego. od ponad 15 lat nas leczy, a przyjmuje wlasnie w pruszkowie. i prosze, bez wrzaskow i krwi......SLYSZE!!!!!:-)Rety, ale to jakoś strasznie długo Ci się to ciągnie...........
nie martw sie Nenius. dzis i tak nie daloby rady bo z powodu jednego samochodu pojechalam razem z mama i potem prosto do blonia szybko na zebranie do szkoly mojej siostry. innym razem;-)oooooo, żebym nie rozsiewała zarazków wszem i wobec to namówiłabym Cię na spotkanko, a tak :-(
JEST
(narzuta)
Przywitałam się na zwierzakach, wiec tu tez na sekundkę (bez nadrabiania wyczacie, ze nie odnoosze sie do tego co piszecie).
laseczki jak leczyć bolące gardło jak się jest w ciązy ?
Stosuje :
1. do picia - mleko+masło+miód
2. płukanie - woda+ sól
3. do picia - herbata z cytryną
4. łykam wit C (ale to łykałam swoją droga, bo mam odczyn zasadowy moczu)
5. troszkę Tantum Verde(bo podobno mozna)
Maks ma chore uszyjest na antybiotyku. Łos był zaziębiony, ale juz dziś lepiej wiec poszedł do pracy.
Całuje