reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

brzmi sensownie ...:tak: ..a moze jakies vitaminy bierzesz...chyba B mam taki gorzki posmak...albo przez ostatnie opuszczanie się na BB koleżanka zgorzkniała ;-)
Polizałam :-p i smakuje podobnie wiec to wina mojego smaku jęzora :-p
Biore teraz dużó leków wiec mozliwe ,ze to skutek uboczny ktoregos z nich :tak:
dzieki za pomoc w rozwikłaniu zagadki :-)

Anikaa ja Ci dam zgorzkniała :angry::-p;-):sorry2:

reklama
Aniu.g dużo zdróweczka :elvis::elvis::elvis:

Dawidkowi daję na początku przeziębienia 3 razy dziennie po dużej łyzce stołowej, gdy widze, że działa, to zmniejszam ilość do 2, a gdy mój juz całkowicie straci apetyt, to przechodze na Bioaron. Eurespal jest rewelacyjny, ale dawid po 2-3 dniach całkowicie traci po nim apetyt:eek::eek:

Wasze dzieciaczki tez tak mają, czy to tylko mój młody ma taka przypadłość:confused:

Ja dawałam 2 razy dziennie po 4 ml, bo po większej dawce Julka nie mogła się dobudzić, a poza tym innych skutków ubocznych nie zauważyłam. Z jedzeniem to tak jak u Nisi- kiepściutko i bez Eurespalu:baffled:

Udanej imprezki życzymy;-):tak:

zdrówka dla wszystkich chorowitków
u nas tez oli ma katar i mnie boli krtań

łoj, nastepni:eek: Zdrówka, zdrówka!!! :elvis:

:tak::tak::tak::tak:
ja nie żałuję że czekałam, oli sam przynosi nocnik sika do niego i robi kupę
ja matka leniwa do potęgi:zawstydzona/y: zakładam mu pampersa on ściąga i ładnie wszystko robi do nocnika, było też trochę wpadek, ale naprawdę jestem w szoku

:szok::szok::szok::szok::szok:
Noooooo, nas pewnie taki fuks ominie, ale Wam gratuluję;-):tak:

Cześć lasie:)
Widze tylko że o znakach, lekach i polityce tutaj piszecie, hmmmm ja wodnik :-p, laski wodniki to faaaaaaajne są, ale faceci :no::no::no::no: nu nu nu porażka (mam nadzieje, że nie urażonos nikogo, ale ja akurat samych takich znam...:shocked2: )

Cześć potentatko ziemska:-p;-)
Wodniczki są fajne, 5 lat mieszkałam z taką jedną w akademiku i później była moją świadkową na naszym ślubie. Super ciepła i wrażliwa kobitka.
A chłopy wodniki też są fajne, np. mój szwagier:-p, już ze 25 lat z moją siostrą wytrzymał, a to uwierzcie mi, nie lada osiągnięcie:shocked2::shocked2::-p:-p:-p

ale spokojnie Edytka ten nasz bajzel w glowach jest niegrozny dla otoczenia i niezarazliwy;-):-D

no oby, bo wiesz, jak z tą psychopatką astrologiczną wyjechałaś to się trochę przestraszyłam:-p:-p;-), w końcu tu małe dzieci są:-p:-p:-p:laugh2:

Hejo lasie
od dwóch dni jak dotkne czubkiem języka palce u rąk to są gorzkie :szok::szok::szok: co to ma znaczyc he?

A nie masz Ty anginy ropnej? Ale mi przykro bidoku, że znowu jesteście obie załatwione:-:)-(
Elviski pocieszki od naszej trójeczki :elvis:

albo przez ostatnie opuszczanie się na BB koleżanka zgorzkniała ;-)

hehehhhehhehehhe
na to bym nie wpadła:-D:-D:-D:-D:-D
dobre:-D:-D:-D:-D

Wzywam do raportu:
Daskę, Martuśkę, Manię, Melll, Hanti, Niuńkę, Kredzię, Tusię, Kasię.K- laski a Was gdzie wcięło????

widze,ze tutaj dzisiaj prawdziwa łikendowa cisza :tak:

a ja sobie ogladam zdjęcia z festiwalu filmowego w Gdyni i sie zastanawiam czy ten gość ma w domu lustro i co myśli na temat swoich brwi gdy sie w nim przegląda :szok::szok::eek:

widze,ze tutaj dzisiaj prawdziwa łikendowa cisza :tak:

a ja sobie ogladam zdjęcia z festiwalu filmowego w Gdyni i sie zastanawiam czy ten gość ma w domu lustro i co myśli na temat swoich brwi gdy sie w nim przegląda :szok::szok::eek:
mysli tak: Ale mnie wpieniają te brwi ale załozyłem sie ze Starym Mordziatym o beczkę piwa ze w koncu na oczy mi najdą :-p:cool2::-p

faktycznie łikendowe pustki...a powiem Wam ze taki mamy dzis fajny dzionek...młody mnie zaskakuje swoją wyobraźnią...w wolnej chwili kleję Wam film

a ja o 22 wstawiłam murzynka do piekarnika.......

mmmm cudownie pachnie ciastem, bedzie jak znalazł na niedzielne kawkowanie
z nerwow posprzatałam cała chałupe zeby wywiac pecha ;-);-);-):tak::tak::-):-) hehe

no i czekam na łosia, pojechał sobie do pracy i go nima.............:baffled::baffled::eek::eek:

ja wpadam powiedziec pa bo padam
ale mnie choroba zbiera ho ho
czuje sie podle a do tego Weronice kaszel jakby sie nasilil, bidula zasnac nie moze od 20stej sie męczy i ma odruchy wymiotne z powodu tego kaszlu :-(
U mnie ciasto marchewkowe czeka na niedzielną kawe a raczej 2/3 blaszki bo pozostała częsc juz w moim brzuchu mieszka :-p
no co, musialam spróbować :zawstydzona/y:
teraz pije gripex - ujdzie
płucze gardło wodą z solą- fuj
i ide spac- mmmmmm
dobranoc !

aaaa Joasiu nie denerwuj sie- co ma być to bedzie :tak:
Trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy

aaaaa Kate kupiłas blaszke muffinkową? upiekłas??

elfik dobrzej nocki, wiem co czujesz, Kuba kaszlał 1,5 miesiaca a ja przez 2 tyg miałam zapalenie oskrzeli..............
mam nadzieje, ze szybko bedziecie obie zdrowe!!!!:elvis::elvis:

reklama
elfik dobrzej nocki, wiem co czujesz, Kuba kaszlał 1,5 miesiaca a ja przez 2 tyg miałam zapalenie oskrzeli..............
mam nadzieje, ze szybko bedziecie obie zdrowe!!!!:elvis::elvis:
Dzieki
napisz mi jeszcze szybciorem ile mam tej soli do tej wody dodac do płukania?
bo zapomnialam :eek:

Do góry