reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Umyłam te ręce i nic nie pomogło :no:
nadal sa gorzkie :eek:
W temacie zdrówia ogólnie u nas kanał :-(
Nisia kolejna noc cała sie męczyła- kaszel koszmar i katar do tego :-(
Ja mam chore gardło- nie moge przełykac tak bardzo boli :-(
do tego wczoraj sobie chyba przesiliłam nadgarstek w prawej rece bo troche mi spuchła i nie potrafie nią ruszac
Boli mnie tez ucho
no masakra po prostu :sick::sick::sick:

reklama
moze masz jakis nowy kosmetyk, co akurat w smaku jest gorzki, jakis krem do rak albo co???
ja tez miałam taki posmak metaliczny w buzi, kiedys kiedys , to chyba miało zwiazek z nerwica jaka wtedy miałam.

czesc babki :-):-)
no własnie nic takiego nie uzywam, umyłam teraz ręce tym samym mydłem ktorego uzywam chyba od roku i nadal jest ten posmak gorzki, wczesniej tego nie było :no:

do tego wczoraj sobie chyba przesiliłam nadgarstek w prawej rece bo troche mi spuchła i nie potrafie nią ruszac
Boli mnie tez ucho

oj biedaki kochane.:elvis::elvis::elvis:
u Nas juz lepiej, dzisiaj mamy pierwszy dłuzszy spacer do parku.

elf na gardło polecam płukanie gardła woda z woda utleniona, okropne ale zabija bakterie.........

oj biedaki kochane.:elvis::elvis::elvis:
u Nas juz lepiej, dzisiaj mamy pierwszy dłuzszy spacer do parku.

elf na gardło polecam płukanie gardła woda z woda utleniona, okropne ale zabija bakterie.........
wiem wiem pomaga tez plukanie wodą z sola spozywczą :tak:
Plucze ale daj spokoj - odruch wymiotny gwarantowany :baffled::dull::hmm:

Hej babeczki!
Pogode mamy ładną, wiec tylko na moment zerkam co u wasd.ale widze , ze nadal temat przewodni to choróbska.Dla chorowitków :elvis: i szybkiego powrotu do zdrówka.

wiem wiem pomaga tez plukanie wodą z sola spozywczą :tak:
Plucze ale daj spokoj - odruch wymiotny gwarantowany :baffled::dull::hmm:

no niestety ale skutecznie usuwa bateryjki

a poliz Weroniki umyta reke:sorry2::sorry2::sorry2:, moze to zle zabrzmi ale moze masz taki posmak w buzi.........moze zgaga albo to z tego bolacego gardła.....
sama juz nie wiem.....

no niestety ale skutecznie usuwa bateryjki

a poliz Weroniki umyta reke:sorry2::sorry2::sorry2:, moze to zle zabrzmi ale moze masz taki posmak w buzi.........moze zgaga albo to z tego bolacego gardła.....
sama juz nie wiem.....
brzmi sensownie ...:tak: ..a moze jakies vitaminy bierzesz...chyba B mam taki gorzki posmak...albo przez ostatnie opuszczanie się na BB koleżanka zgorzkniała ;-)

Albo woda z solą, też skuteczna. Słyszałm , że jest jeszcze dobre na gardełko piwko z sola:szok::tak:, ale nie próbowałam:no:.
to jakis hard core :szok::szok:

reklama
Boli mnie tez ucho
biedny Elf...:elvis::elvis::elvis:

u nas tez niestety choróbska ciąg dalszy, zapalenie gardła w toku ...kolejny tydzien zwolnienia.

Do góry