reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzieki
napisz mi jeszcze szybciorem ile mam tej soli do tej wody dodac do płukania?
bo zapomnialam :eek:

na szklankę łyzka zupna :cool2::cool2: tak mi sie wydaje............

a nie masz moze szałwi w domu albo takiego roztworu Tinctura Salviae??
to taki preparat z szałwi, pomaga na gardło, przynajmniej lepszy do płukania od soli......

reklama
na szklankę łyzka zupna :cool2::cool2: tak mi sie wydaje............

a nie masz moze szałwi w domu albo takiego roztworu Tinctura Salviae??
to taki preparat z szałwi, pomaga na gardło, przynajmniej lepszy do płukania od soli......
nie mam :no:
ale ta płukanka z soli zawsze mi super pomagała wiec i tym razem sie zmusze jakoś
dzieki
to papa
dobranoc :elvis:

Witam !
Wzsystkim chorowitką dużon zdrówka
U Nas też się zaczyna jakieś choróbsko, łoś już umiera bo boli go gardełko i biedaczek leży on nie ominie okazji zeby nic nie robi i sie lenic , i nic go nie obchodzi że mała prawie całą noc się budziła i musiałam do niej wstawac bo ją też coś już bierze a ja mam 37,8 i wielkiegi doła że nikt mi nie pomaga i nawet na łosia nie mogę liczyc
Jak mnie wkurzy to jutro się zbiorę do rodziców i może zrozumie ze ja też mogę się żle czuc

Elfiku a co do tego posmaku to ja też tak miałam i to było właśnie od leków, przestudiuj dokładnie ulotki
Oli zuch chłopak z tym odpieluchowaniem a my zaczynamy próby ze spaniem nocnym z gołą pupą bo już od dawna po nocy jest suchy pamper

Udanej imprezki życzymy;-):tak:
Edzia, dziękujemu:-)
imprezka sie udała, objadłam sie na maxa, Chory Dawidek oczywiście pojechał z nami i co się okazało....że obie jego kuzyneczki na antybiotykach, czyli cała trójka była zasmarnana i kaszląca, ale bawili się super:-) A ta najmłodsza Oleńka, któa szwagierka chrzciła, przez cała impreze płakała, takie ma kolki biedactwo:-( Zresztą wszystkie jej dzieci miały kolki i to po bite 6 miesięcy:eek:

Witam niedzielnie:cool2: z pracy:baffled:

Cześć lipcowe mamy
Zdychania dzień kolejny :-p
Chyba mam angine bo w gardle mam tak :angry:
Nisia to samo- kolejna noc prawie w całosci nie przespana.
Weronika bierze juz 4 dzień antybiotyk i nie widac poprawy :no::-(
Jutro idziemy na kontrole do pediatry

Anusia u nas wybuchła prawdziwa rodzinna epidemia bo poza jedną moją ciocia i mamą wszyscy są chorzy :sick:

witam niedzielnie

dziewczyny....normalnie pękam ze szczescia!!! :-):-D:-D
wreszcie po baaardzo nerwowym okresie słonce nam zaswieciło!!!!!!!

dostalismy mieszkanko pod wynajem!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
w piatek ogladalismy,a dzisiaj rano dostalismy odpoweidz
jestesmy happy :-D:-D:-D
jeden problem z głowy mniej

a ze mamy juz tłumaczenia przysięgłe to w wolny dzien Karola w tygodniu lecimy na POliti składac dokumenty o moje pozwolenie

uffff........jakos ruszyło do przodu :-):-)

7 pazdziernika idziemy podpisac umowe i....mozemy sie wprowadzac
mhmmm 95 m. kw. :-):-)
2 sypialnie...wreszcie!!!

jestem strasznie szczesliwa :-D:-D:-D:-D

i jeszcze jutro dostane moj wozeczek bo szwagier przywiozł mi go z Polski,a kolega w srode przywiezie mi lozeczko z poscielą i innymi bajerami

normalnie PEŁNIA szczescia :-D:-D:-D:-D jejku wreszcie moge byc spokojna, nie wiecie jaka to psychiczna ulga dla mnie....szczegolnie teraz :-)

kochane widze ze chorowicie sie zrobiło
mnie tez cos gardełko lekko pobolewa,Milence tez nie ładnie troszke z buzi pachnie i mam nadzieje ze sie nie rozchorujemy
wszystkim choruszkom zdrówka :happy:

no wreszcie usiadłam :-):-)

bylismy z Kuba na dłuuuuugim spacerze, taka piekna pogoda ze az zal w domu siedziec, zachaczylismy jeszcze o Bar Mleczny i jestesmy juz po obiedzie.
Teraz kawka i murzynek.:-p:-p:sorry2::sorry2:

dzisiaj idziemy na imprezke do R do pracy, mam nadzieje, ze bedzie miło.
R dawno nie miał takiego nerwa, dzisiaj na imprezie robi za konferansjera.:cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry