reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dobry wieczor - ja Jasia tez Eurospalem traktuje - aniu jak u Was podajecie 2 czy 3 razy dziennie/ mala lyzeczka czy stolowa? Bo kurcze mam go z ostatniego razu i nie wiem jak najlepiej podawac? Z gory dziekuje za podpowiedz.
Mnie niestety tez cos lapie i juz mnie szlag trafia jak pomysle o kuracji - homeopatia, natura etc - czyli tydzien zglowy:no:
Aniu.g dużo zdróweczka :elvis::elvis::elvis:

Dawidkowi daję na początku przeziębienia 3 razy dziennie po dużej łyzce stołowej, gdy widze, że działa, to zmniejszam ilość do 2, a gdy mój juz całkowicie straci apetyt, to przechodze na Bioaron. Eurespal jest rewelacyjny, ale dawid po 2-3 dniach całkowicie traci po nim apetyt:eek::eek:

Wasze dzieciaczki tez tak mają, czy to tylko mój młody ma taka przypadłość:confused:

:tak::tak::tak:

No to zuch chłopak. To po co ja się tak z tym męczyłam?? Może wystarczyło poczekać?? :-)
:tak::tak::tak::tak:
ja nie żałuję że czekałam, oli sam przynosi nocnik sika do niego i robi kupę
ja matka leniwa do potęgi:zawstydzona/y: zakładam mu pampersa on ściąga i ładnie wszystko robi do nocnika, było też trochę wpadek, ale naprawdę jestem w szoku

Cześć lasie:)
Widze tylko że o znakach, lekach i polityce tutaj piszecie, hmmmm ja wodnik :-p, laski wodniki to faaaaaaajne są, ale faceci :no::no::no::no: nu nu nu porażka (mam nadzieje, że nie urażonos nikogo, ale ja akurat samych takich znam...:shocked2: ) Miron waga, najczęściej zrównoważony, czasem mniej :-p generalnie faaaaaaaaaaaaaaajny jest :tak::tak::tak::tak:
lekom moje dziecko mówi zdecydowanie nie, na szczęście prawie ich nie je, ostatnio był latem jakiś syropek ale było jedno wielkie bleeeeeeeee. A smaczny był!:dry:

no a polityka..... obecnie rządzącym mówie zdecydowane NIE, natomiast wkurza mnie platforma, bo zaniemogli chyba ostatnio po całości, wcale mnie nie zachwycają, a jak nie wymienią Tuska na nowego lidera, to się boję, że NARÓD zrobi powtórke z rozrywki i ja nie wiem jak mój mąż to zniesie, bo on wciąż stara się wierzyć, że Polacy to super hiper... no ale dość, bo chyba przy ostatnich wyborach ktoś tu optował za obecnym prezydentem choć pewnie myli mi się już wszystko:baffled: Ja osobiście politycznie love Korwina, ale on też coś ostatnio.......wrrrrrrr

o matko Olivia,:szok::szok::szok: do czego Ty nam się tutaj przyznajesz:szok::szok:
strach się bać je jeeeeeee, normalnie strach się bać :-p:shocked2::shocked2::shocked2:

hmmmm ja wodnik :-p, laski wodniki to faaaaaaajne są, ale faceci :no::no::no::no: nu nu nu porażka (mam nadzieje, że nie urażonos nikogo, ale ja akurat samych takich znam...:shocked2: ) Miron waga, najczęściej zrównoważony, czasem mniej :-p generalnie faaaaaaaaaaaaaaajny jest :tak::tak::tak::tak:
z miesiac temu dorwalam jakis magazyn grecki. jeden artykul zaczynal sie tak "moja kolezanka powiedziala mi ze znak zodiaku wodnik(po grecku idrochos, przypisek tlumacza;-)) powinnien sie nazywac idro chaos". przeczytalam i dostalam olsnienia!:tak: cala prawda, bardzo madre i bardzo dobrze ujete!:tak::tak:podpisuje sie dwiema lapkami!:cool2: ale spokojnie Edytka ten nasz bajzel w glowach jest niegrozny dla otoczenia i niezarazliwy;-):-D

Aniu.g dużo zdróweczka :elvis::elvis::elvis:

Dawidkowi daję na początku przeziębienia 3 razy dziennie po dużej łyzce stołowej, gdy widze, że działa, to zmniejszam ilość do 2, a gdy mój juz całkowicie straci apetyt, to przechodze na Bioaron. Eurespal jest rewelacyjny, ale dawid po 2-3 dniach całkowicie traci po nim apetyt:eek::eek:

Wasze dzieciaczki tez tak mają, czy to tylko mój młody ma taka przypadłość:confused:
Hejo lasie
od dwóch dni jak dotkne czubkiem języka palce u rąk to są gorzkie :szok::szok::szok: co to ma znaczyc he?

Anusia moje dziecko nigdy nie ma apetytu wiec cięzko mi powiedziec czy po eurespalu go tez traci :-p:eek:
Dzisiaj np na śniadanie zjadła dwa centymetrowe kawałeczki kiełbaski, wszystko w tym temacie :baffled:

reklama
Hejo lasie
od dwóch dni jak dotkne czubkiem języka palce u rąk to są gorzkie :szok::szok::szok: co to ma znaczyc he?

moze masz jakis nowy kosmetyk, co akurat w smaku jest gorzki, jakis krem do rak albo co???
ja tez miałam taki posmak metaliczny w buzi, kiedys kiedys , to chyba miało zwiazek z nerwica jaka wtedy miałam.

czesc babki :-):-)

Do góry