reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam wieczorkiem,
Byłam popołudniu z Dawidkiem u lekarza, żeby chociaż go osłuchał przed weekendem i co się okazało..początek infekcji, ale narazie leczymy sie Eurespalem, herbatą z cytryna i miodem.......a w ostateczności antybiotyk. Zobaczymy co przyniesie nam dzisiejsza nocka :confused:

mimo wszystko odetchnełam z ulgą, że od razu nie dostał młody antybiotyku:shocked2:

reklama
hm... dobry czy zły horoskop?

a wlasciwie to może powinnam wziąć pod uwage date planowanego porodu naturalnego? No bo co to za data urodzenia, skoro nie decydują o niej gwiazdy ;-) tylko np. fakt, że 15tego doktor już wraca z konferencji i jest poczatek tygodnia? :sorry2:

nie no jasne, widzę kocyk, włochatego opiekuna, tylko ta laska wydaje mi się być laskiem:shocked2::-p, zobacz sama- ucho, okulary i ten pryszcz koło ucha?:-p:sorry2:

no dobra sorry, sorry, mam dziś jakiś "pieprzny humor":-p:zawstydzona/y:;-);-);-)

to ucho jest na 100 % męskie, okulary, układ żuchwy........
ja stawiam na faceta :sorry2::sorry2::cool2::cool2::happy::happy:
no dobra laski macie wypowiedz samego fotografa! na pytanie jak zorobil to zdjecie odpowiedzial:
"I had been watching the girl for quite some time because she was wearing a black bandanna - which was good for my photographic collection of bandannas.
Then, it got a big chilly... then came the embrace and then the towel became a blanket... A towel with photographically interesting design and colors...
The tenderness we are watching here however is of the kind due to the chilly late afternoon - not the one that needs less light and less crowd!" on byl najblizej. ja tam ufam ze umie babe od chlopa odroznic;-)

R to egoistyczny wodnik................:baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2:
a z ktorego dnia jest? sama jestem wodnikiem, to przyznaje potrafimy byc straszni!:tak: mamy bardzo rozwinieta potrzebe bycia tylko sami od czasu do czasu i czasem nie potrafimy tego inaczej uzyskac niz przez bycie samolubnym(to w przypadkach ekstremalnych). ale z drugiej strony potrafimy byc takimi idealistami ze sie damy pokroic za glodne dzieci w afryce. tacy psychopaci astrologiczni;-):-D

Witam wieczorkiem,
Byłam popołudniu z Dawidkiem u lekarza, żeby chociaż go osłuchał przed weekendem i co się okazało..początek infekcji, ale narazie leczymy sie Eurespalem, herbatą z cytryna i miodem.......a w ostateczności antybiotyk. Zobaczymy co przyniesie nam dzisiejsza nocka :confused:

mimo wszystko odetchnełam z ulgą, że od razu nie dostał młody antybiotyku:shocked2:
tzrymamy kciuki za szybka poprawe zdrowka!:tak:

Cześć :-)

Hejka
wczoraj Oli sam ściągnął pampersa i zaczął sikać do nocnika:szok::szok::szok:, czyli nie musiałam podejmowac decyzji o odpieluchowywaniu:-)

Brawo Oli, zuch chłopak :tak:

Witam wieczorkiem,

oby skończyło się tylko na przeziębieniu!

To chyba krokodyl jest :confused::confused::confused:
E_mama krokodyla nie rozpoznajesz czy co?

Skoro tak mówisz, to Ci wierzę:-p;-);-):cool2::-D:-D
Podobno prawdziwe smoki mają szczałki na ogonie, a ten nie ma, więc niech Ci będzie:-p:-p:-p

Witam wieczorkiem,

zdrówka dla młodego! :elvis: :elvis: Eurespal dobra rzecz, oby Wam pomógł:tak::tak:

sama jestem wodnikiem, to przyznaje potrafimy byc straszni!:tak: (...) tacy psychopaci astrologiczni;-):-D

o matko Olivia,:szok::szok::szok: do czego Ty nam się tutaj przyznajesz:szok::szok:
strach się bać je jeeeeeee, normalnie strach się bać :-p:shocked2::shocked2::shocked2:

on byl najblizej. ja tam ufam ze umie babe od chlopa odroznic;-)

hehhe, dobra jesteś:-p
No to wątpliwości nima:cool2::-D:-D

Dobry wieczor - ja Jasia tez Eurospalem traktuje - aniu jak u Was podajecie 2 czy 3 razy dziennie/ mala lyzeczka czy stolowa? Bo kurcze mam go z ostatniego razu i nie wiem jak najlepiej podawac? Z gory dziekuje za podpowiedz.
Mnie niestety tez cos lapie i juz mnie szlag trafia jak pomysle o kuracji - homeopatia, natura etc - czyli tydzien zglowy:no:

witam

z grunsza zerknęłam co u was słychać i zmykam spać bo jutro niestety do pracy eeehhhhh nie chce mi sie nawet o tym myśleć

zdrówka dla chorowitków
ja też się smarkam Piotr też ale na tym na razie koniec

no to paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zajrzę pewnie wkrótce :-)

reklama
Do góry