reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wlasnie sobie zaczelam sluchac piosenki od Elen, o tej:
YouTube - The Blower's Daughter
i w tym samym czasie ogladalam fotosy znajomego i trafilam na to
833096151c52d1a7154ux0.jpg

to zdjecie mnie powalilo a jeszcze przy tej pioseneczce...ahhhhhh:-)

reklama
nie! edytka no popatrz jeszcze raz. to jest parka na plazy. bylo wietrznie i laska zmarzla wiec ja chlopak okryl recznikiem i przytulil. mnie powalilo jak to zobaczylam. mysle ze zdjecie jest sliczne i te kolorki. urocze, bardzo intymny moment.:tak::tak::tak:

nie no jasne, widzę kocyk, włochatego opiekuna, tylko ta laska wydaje mi się być laskiem:shocked2::-p, zobacz sama- ucho, okulary i ten pryszcz koło ucha?:-p:sorry2:

no dobra sorry, sorry, mam dziś jakiś "pieprzny humor":-p:zawstydzona/y:;-);-);-)

Dziewczyny,

z ciekawosci pytanko

pogladay jakiej partii sa Wam najblizsze ?:ninja2:

Mnie osobiscie Platforma.
ja wole nie oglądac wiadomości, i az wstyd sie przyznać, nie wiem co sie dzieje w polityce, bo szlag mnie trafia gdy slyszę jakie to nowe ustawy wymyslaja, jak sie kłóca o stołki i wogóle:angry::angry:
ale Niania....gdy wybierali prezydenta, to głosowałam na Tuska, więc także PO:cool2:

Macki jak to Macki, znów lubią to samo, heh

ja musialam tantum verde schować po ostatniej chorobie, bo dla Macka to chyba jakaś nagroda była - lepsza niż słodycze :-D
:tak::tak::tak:

Hejka
wczoraj Oli sam ściągnął pampersa i zaczął sikać do nocnika:szok::szok::szok:, czyli nie musiałam podejmowac decyzji o odpieluchowywaniu:-)
No to zuch chłopak. To po co ja się tak z tym męczyłam?? Może wystarczyło poczekać?? :-)

Co do głosowania... Zawsze stawiałam na Tuska i PO, ale coś mnie ostatnio Tusk denerwuje i kurna nie wiem na kogo głosować. Ale poza nimi, to nie widzę żadnej alternatywy, więc pewnie będzie PO.

Baby, może my założymy jakąś partię?? Plakat fajny sobie zrobimy :-) Taki z Elviskami i napiszemy "Make love not war." :-) Spotykałybyśmy się na Wiejskiej i nic nie robiły. Bo to chyba na tym polega, no nie?

cora mojej przyjaciołki jest z 14 pazdziernika, bardzo ambitne i zawziete stworzenie.
estetka ale czasem jak cos zrobi to ojejusku!!
moj ojciec tez jest waga, ale z cechami zodiakalnymi ma chyba mało wspolnego.

a wiesz Joasiu, moj tata to też Waga ;) I to z tych chwiejnych, niewywazonych. I jakoś mam nadzieję, że dziewczynki Wagi sa bardziej życiowe :-p

a Twoj R to jaki znak?

reklama
a to o ludziach urodzonych 15 dnia miesiaca :-p:-p:-p( dorotka )

W tym dniu rodzą się ludzie pełni magnetycznej siły i wewnętrznego spokoju. Czują się odpowiedzialni za cały świat, chętnie działają społecznie. Nie popełniają drugi raz tego samego błędu, zawsze robią to, co akurat trzeba zrobić. Miewają, oczywiście, swoje wady - czasem są leniwi, skąpi i zbyt ambitni. Pracują zawsze z pasją. Potrafią porwać za sobą ludzi, zapalić ich do swoich idei. Doświadczenie cenią sobie bardziej niż wiedzę teoretyczną. W uczuciach są zmienni. Potrafią być zazdrośni, łatwo się złoszczą. Zdarza im się oszukiwać w miłości.

Do góry