reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kurna, poczytałam co czerwcówki piszą o materacach, no i jak zwykle każda mówi co innego. Jedna, że tylko gryczano-kokosowy, inna, że piankowo-kokosowy, bo podobno gryka lubi zakiełkować :D I bądź tu mądry :)

reklama
Cześć Dziewczyny
Ja jestem lipcówką 2005.
ostatni raz odezwałam się tutaj chyba baaardzo dawno
mam termin na 4 lipca
od dawna mam skruconą szyjke i rozwarcie na jakis 1 cm ;)
czuje się ok.
od czasu do czasu dokuczaja mi skurczyki ale to
jest naturalne w koncu zostało mi 25 dni

pozdrawiam Was i życze udanych rozwiązań.
udzielam się na forum na www.noworodek.pl
jak na razie wszytskie jestesmy jeszcze 2w1 ;)

Nareszcie doczytalam do konca po jednodniowej przerwie. Ufff
Asiolku przykro mi z powodu kredytu, wiem jak sie czujesz, bylismy z mezem w podobnej sytuacji 4 miesiace temu, a teraz jakos sobie pomalutku ukladamy, zrezygnowalismy z mebli do mieszkania i smieje sie ze mieszkamy na dworcu  ;D ;D ;D
Wczoraj bylam tak przygnebiona ze nie zagladalam do internetu zeby przypadkiem nie zarazic ktorejs z was podlym nastrojem, wzielam sie za mieszkanie, pranie i prasowanie no a na koniec na pocieszenie wieczorem moj kochany maz przywiozl przepyszne truskawki.
Do wczoraj rana cieszylam sie ladnym brzuszkiem bez rozstepow a djabelstwa jedne wczoraj rano mi sie pojawily, nawet mustella nie pomogla  :mad:
to dziadostwo to chyba genetyczne, bo moja mama to tez dostala rozstepow w ciazy i moja siostra tez...

Ide do sklepu szukac czeresni a jak nie bedzie to kupie sobie lody  :p

w październiku ponieważ zawsze chciałam studiowac psychologie :-) poszłam sobie na studia zaoczne do warszawy dla przyjemności poniewaz już jeden kierunek miałam prawie skończony wiec zaczełam sobie psychologie... w grudniu dowiedziałam się, że jestem w ciązy i ciąza jest zagrozona i zrezygnowałam ze studiów... tych nowych... i włąsnie listonosz przyniosł wezwanie do zapłaty 3100 .... jeżeli jeszcze dziś mnie coś złego spotka to nie wiem co zrobie

reklama
Asiolku i zaopatrz sie koniecznie w zaswiadczenia od lekarza. Jak ja studiowalam to najlepszy sposob na dziekana lub rektora to bylo osobiste stawienie sie, bo to zawsze mozna dokladnie wytlumaczyc o co chodzi. Moze uda Ci sie wziac urlop zdrowotny na ten zalegly rok i bedziesz mogla zaczac od poczatku jak dzidzia sie urodzi. Poprobuj, napewnocos wykombinujesz.

A ja juz mam swoje upragnione czeresnie, jakby co to zapraszam do siebie te ktore tez maja ochote na czeresnie. ;D

Do góry