reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Moooma, bardzo podoba mi się zdjęcie Gabrysi w suwaczku :tak: Śliczna mała :tak: Może siebie nam pokażesz, bo chyba jeszcze nie miałaś okazji?
Dzięki Iwon.
Moje zdjęcie, wiesz ja jestem fotografem w domu i właściwie nie mam jakichś fajnych zdjęc , a te co mam to są kiepskie. No dobra wkleję Wam coś , byście wogóle wiedziały jak ja wyglądam............
trochę kiepsko wyszły , bo były laptopem robione.....

reklama
Ja tylko na chwilkę bo korzystam z tego że mój mąż jajosi się z Jagodą na podłodze i oglądam... biust Olivii :cool::-p.. gratulacje, gratulacje masz czym oddychać kobieto:-). Fajne zdjęcie.
Iwon super zdjęcie, fajna fryzurka:tak::tak::tak:.
hihihi mowilam ze tak to bedzie!:-D Karin oglada gole cycki, a maz sie dzieckiem zajmuje!:-D:-D:-D dziekuje bardzo i tobie Karin. chyba zaczne doceniac te czesc mojego ciala:-D
a wiesz Karin ze dziewczyny uznaly ze jestesmy do siebie podobne:tak::-p

Hihi, ja też jestem 'przejazdem' ;-) Dzięki Anula :-)

A fotka jest z mojego wypadu na koncert do Łodzi :-p

Sączę sobie piwko, które znalazłam przypadkiem w lodówce i podjadam paluszki :-p Czy ktoś wie, co się wydarzyło dzisiaj w M jak Mydło? Bo załapałam się na końcówkę :dull:
Iwon nie mam pojecia co w mydlowie nowego. za to wiem ze fajnie wygladasz na tym zdjeciu:tak:
Nenius widze ze tez sie "odswiezyla". bardzo fajnie sie prezentuje.:tak:
i ty Elen tez (bo zapomnialam napisac wczesniej:zawstydzona/y:)

no a ja sie zorientowalam dzis ze mnie okradziono w atenach!:wściekła/y: albo jakims cudownym sposobem wyparowalo mi ponad 1000euro!:wściekła/y::-( co mnie wkurza najbardziej to nie sam fakt ze to kurna kupa kasy tylko to ze to byly takie pieniadze ekstra ktore mialy pojsc na roznorodny moj rozwoj-duchowy, fizyczny, intelektualny itp. takie rzeczy tylko dla mnie. typu nauka jezyka, silownia, wakacje, moj upragniony i wyczekiwany aparat fotograficzny(czemu ja glupia czekalam z zakupem az wroce do pl? a teraz dupa!) ach:sorry::no: szkoda gadac

ide spac dobranoc

Hej :happy:

Moooma, fajniutko :tak: A ten pan z tyłu to Twój łoś? Bo fajny :sorry2:

W Szczecinie szaro i kropi deszcz :rolleyes2: A mi się znowu nic nie chce..:confused2:

Czesc Dziewczny:-) Ja to chyba nigdy juz nie nadrobię...:sorry2:
Jutro ide do pracym wiec podejrzewam, ze juz zupełnie nie dam rady. Mam nowego szefa, wiec totalny sajgon :baffled:

No ale jedna rzecz. Karin ogromnie się cieszę, ze jesteś i że masz fasolkę. Strasznie jestem ciekawa co u Ciebie. Z resztą calkiem niedawno do Ciebie dzwoniłam, bo wspominałysmy się Cię tu na BB.
Tak czy inaczej...Fajnie, ze jesteś:-):-):-)

Czesc,
a u mnie kolejny dzien poszukiwan niani, diety (e-mamo podziwiam, bo ja chyba predzej zrezygnuje z karmienia niz bede to ciagnac:-p:no:), no i macierzynstwa z dwojka chlopakow:sorry2::tak::baffled::cool2:.

Co do zdrowka piotrusia to kurcze juz sama nie wiem. Niby sie wyciszylo, ale codziennie w jednej kupce jest jeszcze krewka, no i te kupki bardziej wodniste niz byc powinny... Najgorzej jak do konca nie jestem przekonana co do diagnozy:-p. Poczekam moze jeszcze z jeden dzien i pojde znow do lekarza, a potem moze skonsultuje jeszcze z innym:confused:. Zobaczymy...

Najgorzej jak do konca nie jestem przekonana co do diagnozy:-p. Poczekam moze jeszcze z jeden dzien i pojde znow do lekarza, a potem moze skonsultuje jeszcze z innym:confused:. Zobaczymy...

Hej Aniu :-) Nie dziwię się, że chcesz pójść do innego lekarza, ja zrobiłabym chyba to samo. Lepiej pójść kilka razy, ale mieć pewność. Powodzenia i oby Wasze małe kłopotki niebawem się skończyły :elvis:

hejo:-)
po tygodniowej przerwie witam się z pracy, cały tydzien lało, a teraz gdy mój urlop się skończył, to świeci słońce:baffled:

Iwon, super fotka w avatorku, taka radosna:cool2:
Niania, fajnie, że wróciłaś, jak się czujesz?

Czesc Dziewczny:-) Ja to chyba nigdy juz nie nadrobię...:sorry2:
Jutro ide do pracym wiec podejrzewam, ze juz zupełnie nie dam rady. Mam nowego szefa, wiec totalny sajgon :baffled:

No ale jedna rzecz. Karin ogromnie się cieszę, ze jesteś i że masz fasolkę. Strasznie jestem ciekawa co u Ciebie. Z resztą calkiem niedawno do Ciebie dzwoniłam, bo wspominałysmy się Cię tu na BB.
Tak czy inaczej...Fajnie, ze jesteś:-):-):-)

hemmmm:confused: Nianiu mam twoje dwa numery telefonu ale chyba zmieniłaś numer bo ja nie miałam wyświetlonego żadnej nieodebranej rozmowy od Ciebie:no:.

Mooma super zdjęcia:tak::tak::tak:

"Dziwię sie Maju, ze do tej pory nie pogodziłaś się z myślą, ze ja wiem wszystko" :-)

Aniu - dużo zdrowia dla Piotrusia, jak mówi Iwona - skonsultuj sie z innym lekarzem :tak:
Moooma - witam i ja :-) i znów zacytuję Iwonę - śliczna Gabrysia w suwaczku :laugh2: a zdjecia sprzed miesiecy też baaardzo ładne (domyslam sie, ze w tle małżonek :-))
Niania - duzo sił do prascy po powrocie z wakacji :tak: i wyrozumiałego nowego szefa
Niesia - juz wiem! wczoraj wieczorem mnie oświeciło, kogo mi przypominasz, szczególnie na poprzednim awatarku :
gwen-stefani.jpg

Karin - udało sie odpocząć z herbatką pod kocem?

reklama
Cześć dziewczyny :-) Witam kawowo. Dzisiaj mam dzien pod hasłem lekarze - najpierw ginekolog potem dentysta z min. 2 godzinnym czekaniem pomiędzy, ale co tam :-D przynajmniej sobie poczytam a że dzisiaj cieplutko to może na dworzu? :laugh2:

Z tego co zdążyłam zauważyć - Iwonko, wyglądasz pięknie na tej fotce w awatarze, taka radosna jesteś i grzyweczka super :tak:

Do góry