reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia, nie grzeją :baffled: Właśnie dzisiaj będziemy dzwonić do spółdzielni, żeby spytać co i jak z naszym mieszkaniem, bo jest ono nowe i kompletnie się nie orientujemy, jakie zasady tam panują..

reklama
Ale powiem Wam na pocieszenie, że my chociaż mieszkamy w domu i w zasadzie sami decydujemy, kiedy zacząć grzać też jeszcze nie rozpoczęliśmy sezonu grzewczego:no: . Jedynie maly piecyk elektryczny jest w użytku do podgrzewania łazienki.

No bo po 1 trzeba najpierw zrobić przegląd pieca przed zimą a po 2 - szkoda kasy, poczekamy aż jeszcze trochę zimniej sie zrobi. Na razie nie narzekamy za bardzo, nawet śpimy jeszcze pod letnimi kołdrami :szok:, co jest zadziwiające tym bardziej, że ja to straszny zmarźlak jestem.

Elfik, zapisalaś Nisie do lekarza?

hejo:-)
po tygodniowej przerwie witam się z pracy, cały tydzien lało, a teraz gdy mój urlop się skończył, to świeci słońce:baffled:

Iwon, super fotka w avatorku, taka radosna:cool2:
Niania, fajnie, że wróciłaś, jak się czujesz?

Hejo dzięki. W sumie super, mogłabym ciagle coś dobrego jesc, spac i ogladac TVN24 :)sorry2::zawstydzona/y:) nawet czytac mi sie nie chce :cool2:

hemmmm:confused: Nianiu mam twoje dwa numery telefonu ale chyba zmieniłaś numer bo ja nie miałam wyświetlonego żadnej nieodebranej rozmowy od Ciebie:no:.

Mooma super zdjęcia:tak::tak::tak:

Dzwoniłam :sorry2: A numerki mam dwa i nadale te same co wtedy :cool2:
Karin a gdzie teraz mieszkasz? My juz blisko powsina :tak: który wiem, ze bardzo lubisz. Mieszkamy w Julianowie, przy lesie kabackim :tak:

Cześć babeczki :)

Rzeczywiście pjawiły się fajne nowe zdjęcia, no ale nie będę robić zamieszania i komentować ;-):-p

Zdradzę Wam, że zgryza mialam z opiekunką. Byłam bardzo nastawiona na kolejną szansę dla dziewczyny, ale wewnętrznie czułam że to nie ta osoba. Po rozmowie z Niania trochę mi się ułożyło w głowie. I... dziś nieśmiało mówię, że chyba casting zakończony. Ale na razie ciii.... w piatek mam nadzieję, że będę mogła podać więcej szczegółów.

Klaudia, nie grzeją :baffled: Właśnie dzisiaj będziemy dzwonić do spółdzielni, żeby spytać co i jak z naszym mieszkaniem, bo jest ono nowe i kompletnie się nie orientujemy, jakie zasady tam panują..

Dzwoniłam :tak: Do końca tego tygodnia ma popłynąć w grzejnikach ciepła woda :rofl2:

reklama
Do góry