reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzięki Iwon.
Moje zdjęcie, wiesz ja jestem fotografem w domu i właściwie nie mam jakichś fajnych zdjęc , a te co mam to są kiepskie. No dobra wkleję Wam coś , byście wogóle wiedziały jak ja wyglądam............
trochę kiepsko wyszły , bo były laptopem robione.....

Bardzo sympatyczna z Ciebie dziewczyna :tak:

Nenius widze ze tez sie "odswiezyla". bardzo fajnie sie prezentuje.:tak:

no a ja sie zorientowalam dzis ze mnie okradziono w atenach!:wściekła/y: albo jakims cudownym sposobem wyparowalo mi ponad 1000euro!:wściekła/y::-( co mnie wkurza najbardziej to nie sam fakt ze to kurna kupa kasy tylko to ze to byly takie pieniadze ekstra ktore mialy pojsc na roznorodny moj rozwoj-duchowy, fizyczny, intelektualny itp. takie rzeczy tylko dla mnie. typu nauka jezyka, silownia, wakacje, moj upragniony i wyczekiwany aparat fotograficzny(czemu ja glupia czekalam z zakupem az wroce do pl? a teraz dupa!) ach:sorry::no: szkoda gadac

ide spac dobranoc

dzięki i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:współczuję

reklama
Hej, hej :)
U nas (tzn. u Maćka) kataru dzień 2. Na szczęście spał całą noc. Dzisiaj już ma konkretniejszy katar, więc się tak nie męczy. Niestety mojego męża tez coś bierze, więc teraz będę mieć dwoje dzieci w domu :baffled: No i w związku z tym humor mam taki :no::angry::eek: Nic mi się nie chce.
Najgorsze jest to, że jak lało, to siedzielismy w domu, a jak jest tak ładnie to mi się nawet nie chce iść na spacer. Ale chyba Maćka ubiorę i pójdziemy, coby mu ten nosek "przewentylować". Gorączki nie ma to chyba możemy, nie?

Wlasnie wyszla opiekunka, ktora byla dzis na dzien probny. Mam teraz takie mieszane uczucia i w zasadzie po jednym dniu nie umiem dziewczyny ocenić. Skoro nie było źle, to może po prostu powinnam uznać, że wszystko w porządku? Ale to tak trudno powierzyć komuś swoje dziecko, ech... Zauważyłam że ze mnie to taka mamuska, która lubi po swojemu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::dull:
Chyba powinnaś Gazelka jej daćjeszcze szansę. Skoro nie było źle, to może będzie lepiej :-) Dziewczyna była pewnie zestresowana, a poza tym napewno musi minąć trochę czasu zanim się z Maciusiem "dostroją".

Widzę śliczne nowe avatarki :-)
Mój niedługo tez już będzie aktualny (znowu, hihi). Dobrze, że taki mały i nic nie widać, bo ciągle tam jestem w płaszczu zimowym, a Maciek w czapce i szaliku :-)

Iwon nie mam pojecia co w mydlowie nowego. za to wiem ze fajnie wygladasz na tym zdjeciu:tak:

Iwon, super fotka w avatorku, taka radosna:cool2:

Z tego co zdążyłam zauważyć - Iwonko, wyglądasz pięknie na tej fotce w awatarze, taka radosna jesteś i grzyweczka super :tak:

No dzięki laski, dzięki, kurde, tyle zamieszania, a mnie się po prostu wczoraj nudziło i sobie fotkę odświeżyłam, bo na tamtą już patrzeć nie mogłam :sorry2:

Własnie zjadłam kawałek ciasta jogurtowego ze śliwkami. A miałam sobie zrobić dietkę :-p:rolleyes2:

Widzę śliczne nowe avatarki :-)
Mój niedługo tez już będzie aktualny (znowu, hihi). Dobrze, że taki mały i nic nie widać, bo ciągle tam jestem w płaszczu zimowym, a Maciek w czapce i szaliku :-)

No to chyba nie musisz zmieniać, bo ubranie już jest prawie adekwatne do tego, co dzieje się za oknem ;-)

No to chyba nie musisz zmieniać, bo ubranie już jest prawie adekwatne do tego, co dzieje się za oknem ;-)
No własnie stwierdziłam, że już nie będę zmieniać :-)

Iwon, a jak u was w mieszkanku, grzeją już?
U nas nie. Jeszcze w dodatku powiesili dzisiaj karteczkę, że od środy do...SOBOTY nie będzie ciepłej wody bo MPEC przygotowuje się do sezonu grzewczego. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Wyobrażacie to sobie: 4 dni się będą przygotowywać. Co oni ***** robili całe lato?????????????

Iwon, a jak u was w mieszkanku, grzeją już?
U nas nie. Jeszcze w dodatku powiesili dzisiaj karteczkę, że od środy do...SOBOTY nie będzie ciepłej wody bo MPEC przygotowuje się do sezonu grzewczego. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Wyobrażacie to sobie: 4 dni się będą przygotowywać. Co oni ***** robili całe lato?????????????

oj dziewczyny, a po co Wam grzanie? ;-) Przecież od wczoraj cieplutko jest :-D

reklama
Do góry