reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

babki mam do was pytanko, R znowu ma robote na weekend i chcialabym pojechac na noc do mojej kolezanki, na drugi koniec miasta, oczywiscie przyjedzie po Nas autem, jak mysliciue, moge sie wybrac?? nic Kubie przez to nie bedzie???

jakos mi smutno samej jest a tam przynajmniej miałabym towarzystwo.....
poza tym ona mieszka w domu, wiec ma ciepełko....

reklama
babki mam do was pytanko, R znowu ma robote na weekend i chcialabym pojechac na noc do mojej kolezanki, na drugi koniec miasta, oczywiscie przyjedzie po Nas autem, jak mysliciue, moge sie wybrac?? nic Kubie przez to nie bedzie???

jakos mi smutno samej jest a tam przynajmniej miałabym towarzystwo.....
poza tym ona mieszka w domu, wiec ma ciepełko....

Chodzi o to, że mały jest chory?

Chodzi o to, że mały jest chory?

Moim zdaniem nic mu nie będzie ;-) Przecież będzie w aucie, wystarczy go tylko zabezpieczyć na moment przejścia do samochodu. My też czasem musieliśmy zawozić chorego Kornelka do babci (bo przecież dla niej tak jest wygodniej :rolleyes2:) i lekarka nie miała nic przeciwko. Chodzi tylko o zakaz dłuższych spacerów. Więc pakuj się i baw się dobrze :cool2:

Moim zdaniem nic mu nie będzie ;-) Przecież będzie w aucie, wystarczy go tylko zabezpieczyć na moment przejścia do samochodu. My też czasem musieliśmy zawozić chorego Kornelka do babci (bo przecież dla niej tak jest wygodniej :rolleyes2:) i lekarka nie miała nic przeciwko. Chodzi tylko o zakaz dłuższych spacerów. Więc pakuj się i baw się dobrze :cool2:
uff

ja tylko nie chce pogorszyc jego stanu ale uwazam podobnie.......:cool2:
dzieki Iwon :sorry2::sorry2:

Nie znam się, ale wolałabym dmuchać na zimne, Kuba ma w końcu zapalenie płuc a nie zwykły katar. Ja na Twoim miejscu Joasiu zostałabym w domu, albo zaprosiła koleżankę do siebie na noc.

Nie znam się, ale wolałabym dmuchać na zimne, Kuba ma w końcu zapalenie płuc a nie zwykły katar. Ja na Twoim miejscu Joasiu zostałabym w domu, albo zaprosiła koleżankę do siebie na noc.

wiem, ze to zapalenie płuc, dlatego mam mieszane uczucia......

no i znowu nic nie wiem.......

ale tak sobie mysle, przeciez i tam bedzie siedział w domu, bral leki ...

dobra nic juz nie wiem :dry::dry::dry:

reklama
Oliviaa ja nie moge obejrzeć tego zdjęcia z linka którego mi przysłałaś, ale już wiem dlaczego! Mam założony taki filtr (na naszym firmowym serwerze), który blokuje dostęp do wielu stron abyśmy nie siedzieli w internecie:cool2: :sorry2:. No i ten link mi blokuje:wściekła/y:. Ale ja to sobie obejrze w domu na laptoku męża:happy:
znam ja te blokady! jaki wyrozumialy ten filtr ze ci bb nie blokuje;-)
a to bedzie fajna scenka! Karin w domku na laptopie meza bedzie ogladala naga babe:-D:-D:-D

a ja jestem troszke zmartwiona, Kubas zapomina sie i sika w majtki, zganiam to teraz troche na chorobe, mam nadzieje ze to minie :-(

dzwoniłam własnie do Urzedu Pracy, maja sie dowiedziec co i jak z moja praca i zadzwonic do mnie....ciekawe co sie dowiedza:confused::confused::dry::dry::dry:
trzymam kciuki!:tak:
duzo zdrowka Joasia dla rodzinki! i dla wszystkich innych chorych tez! tych duzych i malych;-)

Brunetka wszystkiego najlepszego w dniu rocznicy!:-)

Do góry