nenius
Przyjaciółki 2008
czesc babeczki :-):-)
witam kaszląco hehe
Kuba szalał w nocy, lekko sie niewyspalismy, cały czas sie budził i wołał "mamooo katal mam"
oj bidaki chorowitki Jeszcze kika dni, antybiotyki zadziałają i będzie lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc babeczki :-):-)
witam kaszląco hehe
Kuba szalał w nocy, lekko sie niewyspalismy, cały czas sie budził i wołał "mamooo katal mam"
to w koncu te smoczki to wogole dzialaja?Potwierdzam, u nas też bez smoka jest zdecydowanie lepiej
Wow olviaa fajne zdjęcia
taki byl plan, pokazalam na jeden dzien bo ladnie poprosilas a za jakas godzinke zdjecia znikna! jak ktoras nie widziala i ja bedzie zzerac ciekawosc to przesle linka na priva;-)No Oliwia gratuluje odwagi i pięknego biustu..tak jak powiedziała E-mama, z karmieniem to Ty nie bedziesz miałą problemu . A teraz powiem jak stara ciotka..usun moze te zdjęcia bo nigdy nie wiadomo co za idiota je ogląda i do czego wykorzysta...a moze jakis Twój znajomy śledzi Twoje posty ?? ( a wiemy ze cos takiego tu się zdarza;-))
to w koncu te smoczki to wogole dzialaja?
a jakie polecacie sposoby na "odpaluszkowanie"?
to w koncu te smoczki to wogole dzialaja?
a jakie polecacie sposoby na "odpaluszkowanie"?