reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej dziewczyny!
Witam słonecznie, choć nie wiem jeszcze czy jest ciepło, ale mam nadzieję....:-p

Jakiś taki leniwy dzień mam dzisiaj, a chciałabym mieć szanse na błyśnięcie jakimś pomysłem:-p:shocked2::-p;-):tak:(5 rocznica ślubu:tak::-p;-)) i sama nie wiem z jakiej kategorii to ma być pomsł:kulinarny:eek::confused:, prezentowy:eek::confused: czy jeszcze jakiś inny.

Jak narazie lece ubrać moje dziecko....
Może mnei coś natchnie, do wieczora mam czas;-)

Hej dziewczyny!
Witam słonecznie, choć nie wiem jeszcze czy jest ciepło, ale mam nadzieję....:-p

Jakiś taki leniwy dzień mam dzisiaj, a chciałabym mieć szanse na błyśnięcie jakimś pomysłem:-p:shocked2::-p;-):tak:(5 rocznica ślubu:tak::-p;-)) i sama nie wiem z jakiej kategorii to ma być pomsł:kulinarny:eek::confused:, prezentowy:eek::confused: czy jeszcze jakiś inny.

Jak narazie lece ubrać moje dziecko....
Może mnei coś natchnie, do wieczora mam czas;-)

ooooooooo, no to moje gratulacje i najszczersze życzenia z okazji rocznicy :-)
Stawiam na pomysł kulinarny :-D

Cześć dziewczyny :)

Ale mi miło że pamiętałyście o smoku :) Maciek na szczęście chyba o nim zapomniał. Tzn nie wiem jak wyglądało Jego usypianie w rzeczywistości. Przyszlam z gimnastyki po 21-szej i Maciek spał. A R powiedział tylko tyle, że maly długo nie mógł usnąć (co ostatnio i ze smokiem było normą). Ale oceniam że wszystko poszło gładko. Tzn nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale mam wrażenie, że maly obędzie się bez tego kontrowersyjnego sprzętu ;-)

Cześć dziewczyny :)

Ale mi miło że pamiętałyście o smoku :) Maciek na szczęście chyba o nim zapomniał. Tzn nie wiem jak wyglądało Jego usypianie w rzeczywistości. Przyszlam z gimnastyki po 21-szej i Maciek spał. A R powiedział tylko tyle, że maly długo nie mógł usnąć (co ostatnio i ze smokiem było normą). Ale oceniam że wszystko poszło gładko. Tzn nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale mam wrażenie, że maly obędzie się bez tego kontrowersyjnego sprzętu ;-)

super :-), u nas to właśnie ze wszystkim tak było, że należało wyczaić ten właściwy moment, nie przegapić go a wtedy wszystkie zmiany udawało się przeprowadzić łatwo i bezboleśnie :tak:. Mam nadzieję, że i u Was tak będzie :-). A i muszę Ci powiedzieć Gazelko, ze od kiedy Daria odstawiła smoczek, zaczęła o wiele lepiej spać :tak:. Teraz to jest po prostu rewelacyjnie, jak zasypia wieczorem to budzi się dopiero rano, tzn. nie wiem, może się i przebudzi na chwilę, ale nie potrzebuje już usypiacza, żeby na nowo zasnąć więc nie woła i radzi sobie z zaśnięciem sama :-)

super :-), u nas to właśnie ze wszystkim tak było, że należało wyczaić ten właściwy moment, nie przegapić go a wtedy wszystkie zmiany udawało się przeprowadzić łatwo i bezboleśnie :tak:. Mam nadzieję, że i u Was tak będzie :-). A i muszę Ci powiedzieć Gazelko, ze od kiedy Daria odstawiła smoczek, zaczęła o wiele lepiej spać :tak:. Teraz to jest po prostu rewelacyjnie, jak zasypia wieczorem to budzi się dopiero rano, tzn. nie wiem, może się i przebudzi na chwilę, ale nie potrzebuje już usypiacza, żeby na nowo zasnąć więc nie woła i radzi sobie z zaśnięciem sama :-)

Potwierdzam:tak::tak::tak:, u nas też bez smoka jest zdecydowanie lepiej:tak::tak::tak:

reklama
czesc babeczki :-):-)

witam kaszląco hehe :-p:-p

Kuba szalał w nocy, lekko sie niewyspalismy, cały czas sie budził i wołał "mamooo katal mam"

dorotko trzymam qciuki za odsmoczkowanie!!!

brunetko wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!!:elvis::elvis:
co do niespodzianki stawiam na kulinarna, przez zoładek do serca :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry