reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ania trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok z Piotrusiem!:elvis::elvis::elvis:

walizka sie odnalazla i znow zgubila:oo2: ja juz nie mam sily. teraz to juz nie wiemy, w ktorym jest autokarze, czy jedzie do pl czy wraca do aten i co z tym bajzlem dalej zrobic!:no: szef biura obiecal ja osobiscie odeslac jak ja zobaczy. a katerina jest tak wsciekla ze mu obiecala ze go posieka! ja jestem tak wsciekla ze mu obiecalam ze go przemiele i poprosimy naszego kolege szefa kuchni zeby go zaserwowal jako moussaka!!!
przy okazji tu jest przepis, zebyscie mialy oglad sytuacji jak pan bedzie wygladal na talerzu!
Moussaka - Przepisy.org
moussakars6.jpg
ale serem go nie posypie!
o!!!:wściekła/y:

2 lata temu to kosztowalo jakies 500 zl i babka robila ok 50-70 zdjec, dostawalo sie klisze i komplet zdjęć w dość duzych formatach

to dosc tanio, bo laska sobie ćwiczyla i w zasadzie cena byla bardziej za materialy niz wykonanie

A co do tego, że Twoja sesja była z panem idealnym... mi się wydaje, że trzeba po prostu poczuć klimat, tak żeby artysta i modelka mieli pewną wizję wykonania pracy i nie koncentrowali się na nagości czy innych aspektach. Aczkolwiek czasem trochę pikanterii tez może dać dobre efekty, tak sobie to wyobrażam ;-) Nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
trafilas w sedno Gazelka! my chcielismy sei pobawic i zrobic kilka zdjec ktore beda ladne i subtelne i z pomyslem. ale nie wulgarne. mniej i bardziej odwazne. i chyba nam sie udalo. np cos takiego wam jeszcze wkleje
(i to tez zniklo!)

ja za mlodu mialam okazje sie troche w sesjach bawic i mowie wam niektorzy fotografowie sa koszmarni. nie wazne jaki kontekst sesji probuja wymusic na modelce zeby zrobila minke "niegrzecznej dziewczynki"!:no::dry:

reklama
Wow olviaa fajne zdjęcia

A my dzisiaj po bilansie dwulatka i po szczepieniu na pneumokoki Natalia ma 90 cm i waży 15 kg a przy szczepieniu tylko powiedziała ałaa

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Wow olviaa fajne zdjęcia

A my dzisiaj po bilansie dwulatka i po szczepieniu na pneumokoki Natalia ma 90 cm i waży 15 kg a przy szczepieniu tylko powiedziała ałaa

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

ale te wasze dzieci duże!
dzień dobry wszystkim - witam sie w drugim dniu migreny, którą dostałam chyba od Edki :-p:-p:-p:-p:-p
dzwoniła moja mama - Jarek na dziś obiecuje 22 st :szok::szok::szok::szok::szok: no nie mogę sie doczekać :cool2:
lecę na radę promocji trochę sie pouśmiechać i nie tylko :-p:sorry2:

i jeszcze wam powiem, ze widziałam sie wczoraj z nasza pierwsza opiekunką Żanetą i - wygląda ślicznie! ma termin na 25.09 i nie możemy sie wszyscy doczekać :-):-):-)

MACIEK USNĄŁ!!!

a teraz najlepsze - BEZ SMOCZKA!!! :szok::szok::szok:

Tak więc od dziś chyba funkcjonujemy bez smoczka, jak myślicie? :confused: Nawet nie mam jak wyjść żeby kupić nowy. Mam tylko taki malutki dla Jagusi, ale to przecież za małe :-p

nooooo, to zdaje sie ten moment :tak:

Wiecie co, na październikowie kłopoty... Już czworo dzieci się dotychczas urodziło. Dwoje bez problemu, wszystko w porządku. A jeden maluszek w sierpniu umarł... I teraz znów jest stres na wątku, bo kilka dni temu urodziła dziewczyna po ciąży z komplikacjami i maluch walczy o życie, jest w stanie ciężkim. Qrde, jak mi smutno i jak współczuję tym dziewczynom :-:)-:)-(

O rety, to jest chyba największa tragedia - stracić dziecko. Oby tylko to maleństwo wyzdrowiało...

i jeszcze wam powiem, ze widziałam sie wczoraj z nasza pierwsza opiekunką Żanetą i - wygląda ślicznie! ma termin na 25.09 i nie możemy sie wszyscy doczekać :-):-):-)

Czyli już wszystko ok u niej ze zdrowiem? No to super :-D

Wiecie co, na październikowie kłopoty... Już czworo dzieci się dotychczas urodziło. Dwoje bez problemu, wszystko w porządku. A jeden maluszek w sierpniu umarł... I teraz znów jest stres na wątku, bo kilka dni temu urodziła dziewczyna po ciąży z komplikacjami i maluch walczy o życie, jest w stanie ciężkim. Qrde, jak mi smutno i jak współczuję tym dziewczynom :-:)-:)-(
naprawdę nie wiem jak mozna poradzic sobie z taką tragedią na tym etapie, we wszesniejszych mozna jakos się oszukiwac, z tak bedzie lepiej, ze zmiany genetyczne ze bla bla bla...ale jak dziecko się urodzi a potem umrze to....:-( nie wyobrażam sobie nawet tego bólu. Strasznie przykre

No Oliwia gratuluje odwagi i pięknego biustu..tak jak powiedziała E-mama, z karmieniem to Ty nie bedziesz miałą problemu :tak: . A teraz powiem jak stara ciotka:-p..usun moze te zdjęcia bo nigdy nie wiadomo co za idiota je ogląda i do czego wykorzysta...a moze jakis Twój znajomy śledzi Twoje posty ?? ( a wiemy ze cos takiego tu się zdarza;-):-p)

Czyli już wszystko ok u niej ze zdrowiem? No to super :-D
ale pamięć! no z wątrobą lepiej :tak::tak::tak: brzuszek już niziutko, buzia coraz bardziej okrągła :-D:-D:-D:-D:-D Julkai mówi "Neta ma dzidzi, braciska Julisi" :sorry2::szok::eek::-):-D

naprawdę nie wiem jak mozna poradzic sobie z taką tragedią na tym etapie, we wszesniejszych mozna jakos się oszukiwac, z tak bedzie lepiej, ze zmiany genetyczne ze bla bla bla...ale jak dziecko się urodzi a potem umrze to....:-( nie wyobrażam sobie nawet tego bólu. Strasznie przykre
ja też nie :no::no::no::no: nasza sąsiadka urodziła córeczkę - zdrową, dużą i piękną, która w 2 miesiacu zycia umarła :-( do dziś lekarze nie wiedza dlaczego :szok: XXI wiek, no nie?

reklama
To będzie post wyrazający emocje skrajne.........

ale pamięć! no z wątrobą lepiej :tak::tak::tak: brzuszek już niziutko, buzia coraz bardziej okrągła :-D:-D:-D:-D:-D Julkai mówi "Neta ma dzidzi, braciska Julisi" :sorry2::szok::eek::-):-D

ja też nie :no::no::no::no: nasza sąsiadka urodziła córeczkę - zdrową, dużą i piękną, która w 2 miesiacu zycia umarła :-( do dziś lekarze nie wiedza dlaczego :szok: XXI wiek, no nie?

Ad1 :-D:-D:-D:-D:-D

Ad2:-:)-:)-:)-:)-( po prostu straszne, podziwiam ludzi, którzy sie po takiej tragedii podnoszą i żyją dalej, pewnie to kwestia wiary, może wewnętrznej siły, może czasu, który choć trochę koi ból. Mnie zawsze to przerażało, a odkąd Daria jest na świecie to tym bardziej. Te wszystkie maleńkie grobki na cmentarzach, ta maleńka biała trumienka przyniesiona przez jakis ludzi do kościoła kiedy akurat ja tam byłam.............:-:)-:)-:)-(

Do góry