reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No i jeszcze doszedl nam problem z Piotrusiem - ostro "kupkujemy" i mamy krewke w kupach. Walczymy - jak do jutra nie uda sie nam troszke opanowac sytuacji to niestety czeka nas Instytut Pediatrii - mam nadzieje ze unikniemy wypadu do szpiatala.

reklama
No i jeszcze doszedl nam problem z Piotrusiem - ostro "kupkujemy" i mamy krewke w kupach. Walczymy - jak do jutra nie uda sie nam troszke opanowac sytuacji to niestety czeka nas Instytut Pediatrii - mam nadzieje ze unikniemy wypadu do szpiatala.

O jej- współczuję :zawstydzona/y: Aniu a jak z Twoją dietą ? Karmisz Piotrusia piersią?
Ja miałam podobne jazdy z Julią, śluz i pasemka krwi w kupkach. Okazało się, że to była nietolerancja laktozy i musiałam odstawić cały nabiał.

Hej ;-)

No to teraz Was poszczuję ;-) Kornel chodzi spać o 20-tej, wstaje o 7-mej rano, a w ciągu dnia śpi od 1,5 do 2 godzin :-p

Oliviaa, fajowe zdjęcie :tak: Podoba mi się, bo jest ciekawe i subtelne :-)

AniuG. trzymam kciuki za maluszka :elvis:

Wiecie co? Kornel nigdy nie miał alergii pokarmowej, testy też jej nie wykazały, a dzisiaj Ewa (opiekunka) zauważyła u niego na ciele takie małe krosteczki. I tak sobie myślę- przedwczoraj zrobiłam mu soczek własnej roboty, do którego dałam sporo pomarańczy (był też banan, jabłko, marchew). Czy myślicie, że dziecko w tym wieku jeszcze może tak reagować na cytrusy? :confused:

O jej- współczuję :zawstydzona/y: Aniu a jak z Twoją dietą ? Karmisz Piotrusia piersią?
Ja miałam podobne jazdy z Julią, śluz i pasemka krwi w kupkach. Okazało się, że to była nietolerancja laktozy i musiałam odstawić cały nabiał.

Od poniedzialku jestem na diecie - Piotr tylko je mleko z piersi i wlasnie odstawilam nabial. w sumie to jeszcze musze zrezygnowac z masla:no:. Najgorsze jak sie czeka na diagnoze i nie wiadomo do konca co sie dzieje:no:

Hej ;-)

No to teraz Was poszczuję ;-) Kornel chodzi spać o 20-tej, wstaje o 7-mej rano, a w ciągu dnia śpi od 1,5 do 2 godzin :-p

Oliviaa, fajowe zdjęcie :tak: Podoba mi się, bo jest ciekawe i subtelne :-)

AniuG. trzymam kciuki za maluszka :elvis:

Wiecie co? Kornel nigdy nie miał alergii pokarmowej, testy też jej nie wykazały, a dzisiaj Ewa (opiekunka) zauważyła u niego na ciele takie małe krosteczki. I tak sobie myślę- przedwczoraj zrobiłam mu soczek własnej roboty, do którego dałam sporo pomarańczy (był też banan, jabłko, marchew). Czy myślicie, że dziecko w tym wieku jeszcze może tak reagować na cytrusy? :confused:
Niestety na alergiach sie zupelnie nie znam:no:

Oliviaa a mnie się to zdjęcie nie wyświetla :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A też bym chętnie zobaczyła bo uwielbiam ładną fotografię. Jak inaczej mogę to zobaczyć:confused:

hihi fajna wizja, nie pomyslalam o tym. :tak: tylko ze ja z nalewka wisniowa;-)
w sumie to jak ze wszystkim. sa zdjecia i sa zdjecia. mozna zrobic zdjecie nagie a nie bedzie nic widac a mozna zrobic w ubraniu i wyjdzie wulgarne. ja nie mialm problemu, bo fotograf to przeciez moj pan idealny a nie jakas obca osoba. na plazy nie bylo doslownie nikogo!

rany Gazelka ja bym chyba byla pierwsza do tego. moze jeszcze znajdziesz chwilke miedzy szukaniem opiekunek i malowaniem korytarza? ja tam cie bede systematycznie podpuszczac.:tak:
a tak z ciekawosci to ile takie cos?

2 lata temu to kosztowalo jakies 500 zl i babka robila ok 50-70 zdjec, dostawalo sie klisze i komplet zdjęć w dość duzych formatach

to dosc tanio, bo laska sobie ćwiczyla i w zasadzie cena byla bardziej za materialy niz wykonanie

A co do tego, że Twoja sesja była z panem idealnym... mi się wydaje, że trzeba po prostu poczuć klimat, tak żeby artysta i modelka mieli pewną wizję wykonania pracy i nie koncentrowali się na nagości czy innych aspektach. Aczkolwiek czasem trochę pikanterii tez może dać dobre efekty, tak sobie to wyobrażam ;-) Nigdy nie byłam w takiej sytuacji.

reklama
hej dziewczyny
ja tak z doskoku bo Karlos w domu i co?? oczywiscie słysze wyłacz ten komputer :dull::dull:
ale cholipka mieszkania szukam!!! (przy okazji zagladam tutaj) i wyczaił nooo :dull::cool2:

O rany nie moge czytać takich tekstów jak jestem w pracy bo jak ja wytłumaczę że się usmarkałam, zapłakałam w akompaniamencie duszenia się ze śmiechu nad poważną analizą finansową Klienta ??????????????

poprostu sie usmiałam hahaaa :-D:-D:-D:-D:-D
akcja the best hahaaa :-D:-D:-D

Czy Wy też zauważyłyście, że Jagódka Karin jest na zdjęciu w suwaczku bardzo podobna do Lilowej Milenki? :confused:

hęę??:confused::shocked2::-p:-):-D:blink::dull:

Nie zauważyłam, ale jak się przyjrzałam to :tak::tak::tak:

no co wy :szok: musze sie chyba przyjrzec....

wrociłam

mam lekkie zapalenie oskrzeli :happy::happy:
antybiotyk łykam i leniu****e dzisiaj cały dzien, wkoncu chora jestem :dry::dry:
!

duzo zdrowia Asiu dla ciebie i Kubusia :happy::happy:

chciałam napisac ze Olivia odwazna laska jestes :tak::tak::tak:
ale zdjecie fajne :cool2::cool2:

a my zaraz jedziemy do szpitala,musze sie dowiedziec co tu sie ze soba bierze i ile kosztuje jednoosobowy pokoj,bo chce byc sama z Hania i wypoczywac a nie jak ostatnio polozyli mnie w pokoju 4-o osobowym ze w domu do siebie dochodziłam :dull:

ok lece ,bo wiecie :cool2:

Do góry