nenius
Przyjaciółki 2008
w sumie to jak ze wszystkim. sa zdjecia i sa zdjecia. mozna zrobic zdjecie nagie a nie bedzie nic widac a mozna zrobic w ubraniu i wyjdzie wulgarne.
to prawda
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sumie to jak ze wszystkim. sa zdjecia i sa zdjecia. mozna zrobic zdjecie nagie a nie bedzie nic widac a mozna zrobic w ubraniu i wyjdzie wulgarne.
Hihih, Olivia, torba podróżniczkaMam nadzieję, że obierze w końcu dobry kurs
Ooooj, ja to bym się wściekła jakby ktoś mnie tak zrobił z bagażem... mam nadzieję, że nie miałaś tam nic czego bardzo potrzebujesz i to już.
takElen, widzialas wiecej zdjec i z innej perspektywy, przyznajesz Gazelce i Edycie racje?![]()
nooooo moja droga - toż to biblia każdej Kury Domowej :-):-):-)
w sumie to to wszystko co potrzebowalam na juz polecialo ze mna samolotem (26kg!) a reszte, mniej wazna wpakowalam w torbe. ale w z drugiej strony to tam sa np depilator(koszt pewnie jakies 250zl), ksiazki(ok 200zl), wszelkiego rodzaju ciuchy(wartosc bezcenna;-)), wypasiona suszarka(50euro), czasopisma greckie(ok 30euro plus wartosc emocjonalna bo to o mojej wyspie specjalne wydania), kosmetyki(wole sie nie przyznawac ile wydaje bo wstyd!), prezenty itd itp...... od razu zapowiedzialam ze jak sie nie znajdzie to rozstrzelam!!!!!!! kazdego z osobna i wszystkich na raz, od gory do dolu i z lewa na prawo!
teraz probujemy ta torbe zatrzymac w granicach pl. ale mi dzien skopali panowie bystrzaki!
dziekujeA ja TAK ;-);-)
Oliviaa super fotka !!
ja je pokazalam, bo mnie ladnie poproszono. ale jutro zdjecie zniknie. nie mam zamiaru go tu zostawiac ku potomnym;-)noo, na żadną z tych rzeczy, mówiąc szczerze
chociaż jeśli chodzi o BB to trzeba przyznać, że dobre wybrałyście, takiego chyba nikt nie powinien wykorzystać w niewłaściwy sposób, ze tak łagodnie to określe. Jest dość dyskretne, twarzy nie widać szczegółowo a ta woda..............przepiękna![]()
ale my jestesmy teraz na bardzo dobrych relacjach kumpelskich. ja zlapalam dystans wlasciwy, on tez i znalezlismy zloty srodek. w sumie to zabawne troszke bo my sie tak swietnie bawimy w swoim towarzystwie, ze nas brano za pare caly czas. w dzien przed moim wyjazdem on gral na jakims weselu a ja poszlam do jego baru sie pozegnac ze wszystkimi i kazdy zdziwiony wielce ze mnie sama zobaczyl i od razu pytal "a gdzie kimon?"hmm a mi się właśnie wydawało, że to mógł być problem - że to był właśnie on, no wiesz jeszcze niedawno myśleliście o sobie w innych kategoriach......