reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama

no właśnie decoupage.............moja siostra tochę sie tym zajmuje. Ślicznie to wychodzi :tak: Ja mam właśnie u niej zamówioną skrzyneczkę na biżuterię. Kupimy taką drewnianą skrzynkę na herbatę z przegródkami za 20 zeta i Sylwia mi ją zdecoupaguje :-):-):-)

ja tam z plywaniem to otylka nie jestem, ale utonac za szybko, nie utone;-)

a na co bys sie Nenius nie zdecydowala? na wklejenie zdjecia na bb czy na zdjecie z nagim biustem?

noo, na żadną z tych rzeczy, mówiąc szczerze

chociaż jeśli chodzi o BB to trzeba przyznać, że dobre wybrałyście, takiego chyba nikt nie powinien wykorzystać w niewłaściwy sposób, ze tak łagodnie to określe. Jest dość dyskretne, twarzy nie widać szczegółowo a ta woda..............przepiękna :)

ja tam bym chciala sobie trochę nagusków strzelić :) Póki jeszcze warto, hihih Na starość bym się rozsiadała w fotelu i z rozrzewnieniem oglądała przy szklaneczce nalewki porzeczkowej :-p

U mnie na gimnastyce ciążowej koleżanki robią sobie sesje w ciązy, a potem z maluchem. Wszystko na naguska, ale tak że widać tylko tyle ile trzeba. Zawyczaj z jakąś chustą czy przy parawaniku, z rozpuszczonymi zakrywającymi włosami. Zdjęcia robi babka i są pięęęękne. Ale ja jakoś się nie odważyłam, a teraz nie mam czasu. A nie powiem, kusi mnie :cool2:

znalazlysmy z katerina!!!! ja nie moge!!!!:wściekła/y: jakies polglowki! wyobrazcie sobie ze przywiesilam do torby taka specjalna plakietke(ukradziona na lotnisku z norwegian airlines) z wypisanym wolem adresem matki kateriny w ostrowcu, ktora to mial odebrac. jeszcze dodatkowo panie dostaly w biurze na kartce drugi raz ten adres. oddaly kierowcy torbe a ten polglowek, myslacy inaczej stwierdzil ze z ta plakietka to widocznie ta torba musiala przyleciec samolotem i w sumie..... oni nie wiedza komu maja ja oddac!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec ja ZABRALI SPOWROTEM!!!!! torba wlasnie jedzie do ATEN!!!!!!!!!!!!!!!
w sumie to przeciez logiiczne mysleli panowie, ze jak stoja w polsce i maja na torbie adres w polsce z nr tel to pewnie to taka zmylka tylko!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

znalazlysmy z katerina!!!! ja nie moge!!!!:wściekła/y: jakies polglowki! wyobrazcie sobie ze przywiesilam do torby taka specjalna plakietke(ukradziona na lotnisku z norwegian airlines) z wypisanym wolem adresem matki kateriny w ostrowcu, ktora to mial odebrac. jeszcze dodatkowo panie dostaly w biurze na kartce drugi raz ten adres. oddaly kierowcy torbe a ten polglowek, myslacy inaczej stwierdzil ze z ta plakietka to widocznie ta torba musiala przyleciec samolotem i w sumie..... oni nie wiedza komu maja ja oddac!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec ja ZABRALI SPOWROTEM!!!!! torba wlasnie jedzie do ATEN!!!!!!!!!!!!!!!
w sumie to przeciez logiiczne mysleli panowie, ze jak stoja w polsce i maja na torbie adres w polsce z nr tel to pewnie to taka zmylka tylko!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ups, współczuję. Wcale sie nie dziwię Twojemu zdenerwowaniu :wściekła/y: Ale plus chociaż taki, że torba się znalazła. Ona chyba tak jak Ty wolała wrócić go Grecji niż siedzieć w Polsce :-D;-)

Hihih, Olivia, torba podróżniczka :) Mam nadzieję, że obierze w końcu dobry kurs :happy:

Ooooj, ja to bym się wściekła jakby ktoś mnie tak zrobił z bagażem... mam nadzieję, że nie miałaś tam nic czego bardzo potrzebujesz i to już.

ja tam bym chciala sobie trochę nagusków strzelić :) Póki jeszcze warto, hihih Na starość bym się rozsiadała w fotelu i z rozrzewnieniem oglądała przy szklaneczce nalewki porzeczkowej :-p

U mnie na gimnastyce ciążowej koleżanki robią sobie sesje w ciązy, a potem z maluchem. Wszystko na naguska, ale tak że widać tylko tyle ile trzeba. Zawyczaj z jakąś chustą czy przy parawaniku, z rozpuszczonymi zakrywającymi włosami. Zdjęcia robi babka i są pięęęękne. Ale ja jakoś się nie odważyłam, a teraz nie mam czasu. A nie powiem, kusi mnie :cool2:
hihi fajna wizja, nie pomyslalam o tym. :tak: tylko ze ja z nalewka wisniowa;-)
w sumie to jak ze wszystkim. sa zdjecia i sa zdjecia. mozna zrobic zdjecie nagie a nie bedzie nic widac a mozna zrobic w ubraniu i wyjdzie wulgarne. ja nie mialm problemu, bo fotograf to przeciez moj pan idealny a nie jakas obca osoba. na plazy nie bylo doslownie nikogo!

rany Gazelka ja bym chyba byla pierwsza do tego. moze jeszcze znajdziesz chwilke miedzy szukaniem opiekunek i malowaniem korytarza? ja tam cie bede systematycznie podpuszczac.:tak:
a tak z ciekawosci to ile takie cos?

reklama
Do góry