reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:szok:
pozwolisz, że skomentuję wartości praktyczne a nie artystyczne zdjęcia (tą działkę zostawię naszym wrażliwszym na piękno koleżankom:-p;-))- w każdym razie chciałam napisać, że z pewnością świetnie sobie poradzisz z karmieniem:-p:cool2:

no i była taka reklama.... pamiętacie? tak mi się skojarzyło:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
może jakaś damska, polsko- grecka wersja?:rofl2::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

reklama
Hehe Olivia, niezłe buforki ;-) Przyłączam się do opinii E_mamy, warunki do macierzyństwa to Ty masz :-)

Maciek drugi dzien pod rząd spal rano godzinę dłużej i teraz nie chce usnąć w dzień. Czy mam zrezygnować z dwóch godzin spokoju w ciągu dnia i zyskać tylko godzine snu dłużej? I to teraz, gdy urodzi się drugie dziecko i będę potrzebowała trochę spokoju? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok:
pozwolisz, że skomentuję wartości praktyczne a nie artystyczne zdjęcia (tą działkę zostawię naszym wrażliwszym na piękno koleżankom:-p;-))- w każdym razie chciałam napisać, że z pewnością świetnie sobie poradzisz z karmieniem:-p:cool2:

no i była taka reklama.... pamiętacie? tak mi się skojarzyło:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
może jakaś damska, polsko- grecka wersja?:rofl2::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hehe Olivia, niezłe buforki ;-) Przyłączam się do opinii E_mamy, warunki do macierzyństwa to Ty masz :-)
naprawde?:shocked2: ja mam moje drogie panie tylko miseczke B. nic imponujacego. moze to tak wyszlo na tym zdjeciu ale wlasnie o to chodzilo w wizji Kimona zeby byl biust na wierzchu a reszta ciala pod woda;-)

hmm, nie pamietam zadnej reklamy...
Elen, widzialas wiecej zdjec i z innej perspektywy, przyznajesz Gazelce i Edycie racje?:confused:

ja sama nie wiem Gazelka co bym wolala. mi tak zawsze ciezko wstac z rana, ale z drugiej str wizja 2 godzin spokoju w ciagu dnia jest bardzo kuszaca!
a z matematycznego punktu widzenia to bardziej oplaca ci sie jednak niewyspanie. zarabiasz wtedy w ciagu dnia dwie godziny. zakladajac ze jedna przeznaczysz na drzemke i tak jestes jedna na plusie!:tak: i kto wtedy jest gora?:cool2:

w dzien wyjazdu moj kolega nadal torbe autokarem lini grecja -polska. torba miala pojechac w niedziele i dotrzec ok srody do ostrowca. i dzis mam inf ze torby nie ma!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kolega sie zapiera ze nadal. panie w biurze sie zapieraja ze oddaly kierowcy a torby nie ma!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wlasciciel biura(przy okazji znajomy) twierdzi ze on nic nie wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mnie i kolezanke(jej rzeczy tez byly w torbie) szlak trafia!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz siedze jak glupia i wydzwaniam i szukam!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja sama nie wiem Gazelka co bym wolala. mi tak zawsze ciezko wstac z rana, ale z drugiej str wizja 2 godzin spokoju w ciagu dnia jest bardzo kuszaca!
a z matematycznego punktu widzenia to bardziej oplaca ci sie jednak niewyspanie. zarabiasz wtedy w ciagu dnia dwie godziny. zakladajac ze jedna przeznaczysz na drzemke i tak jestes jedna na plusie!:tak: i kto wtedy jest gora?:cool2:

w dzien wyjazdu moj kolega nadal torbe autokarem lini grecja -polska. torba miala pojechac w niedziele i dotrzec ok srody do ostrowca. i dzis mam inf ze torby nie ma!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kolega sie zapiera ze nadal. panie w biurze sie zapieraja ze oddaly kierowcy a torby nie ma!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wlasciciel biura(przy okazji znajomy) twierdzi ze on nic nie wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mnie i kolezanke(jej rzeczy tez byly w torbie) szlak trafia!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz siedze jak glupia i wydzwaniam i szukam!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ojoj, to powodzenia w szukaniu!!!!!!!!!!!!!

Do góry