reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

taaaaaaaaa tylko jak Ci tak parę razy dziennie będzie włazic do domu to raczej nie bedzie smieszne wrrrrrrrrrrrr

a z podobnych akcji to moja mam kiedys zamyslona weszła do wc i nie zauważyła siedzącego tam R. ...oboje sie nieźle zdziwili :-p ale chyba bardziej R. jak mu tesciowa niemal siadała na kolana (bo nasz kibelek jest mega mały i jak wchodzisz a chcesz usiasc to juz w drzwiach niemal trzeba się obrócic ) :-):-)
O rany nie moge czytać takich tekstów jak jestem w pracy bo jak ja wytłumaczę że się usmarkałam, zapłakałam w akompaniamencie duszenia się ze śmiechu nad poważną analizą finansową Klienta ??????????????

reklama
A tak w ogóle dzieńdoberek wszystkim ....
Troszkę poczytałam a teraz troszkę popracuję :) ... na razie dziewczęta :)

Oj zjadłabym pączusia mmmmmmm

I zanim zmykne do pracy to
ŻYCZĘ DUUUUŻO ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHORUSKOM.. NIE DAJCIE SIĘ :no: WALCZCIE :growl::ninja2:
I kończąc tym miłym akcentem zmykam do swojej pracki

Witajcie,

długo z Wami nie posiedzę, bo mam dużo pracy i humor do bani :rolleyes: PS. Nadal nie grzeją, tylko napełnili wodę w grzejnikach tak, jak pisała Klaudia :dull:

Czy Wy też zauważyłyście, że Jagódka Karin jest na zdjęciu w suwaczku bardzo podobna do Lilowej Milenki? :confused:

Kurcze Maćka ciężko oderwać od tej ciastoliny. Zawsze muszę jakieś triki stosować, bo nie chce skończyć zabawy. Najpierw był makaron, a potem mamusia musiała robić kopary, betoniary i cięzalówy :-) Przekupiłam go oglądaniem Lippy and Messy :-) Teraz ogląda, a ja piję kawkę i jem roladę kokosowo-czekoladową :-)

Oliviaa ja też nie myślę o powiększeniu się rodziny
dobra to mamy z Ysia i Nenius cztery. :tak:

JA gdy teraz o tym myslę, to nie wiem czy się smiać z tej sytuacji czy się wkurzać, że moja teściowa jest taka a nie inna:laugh2::laugh2::laugh2::growl::growl::surprised::oo::oo:
ale chyba śmiać:-D:-D:-D:dry:
smiac sie, smiac!:-D:-D:-D:-D:-D
ja mam podobny problem z moja mama. na gorze w lazience nie ma zamka ale z siostra(bo glownie my uzywamy tej lazienki) mamy opracowany system i wiemy czy jest zajeta czy wolna. moja mama jakos tego nie chwyta i notorycznie wchodzi dosrodka zastajac nas w roznych sytuacjach:eek::baffled:

to jesli jest jakies grzeczne to pokaz, do pokazania innytch nie namawiam bo rózni ludzie czytają nasze bb wiec lepiej nie ryzykowac ...
wiesz ta sesja byla bardziej z nastawieniem zebysmy sie pobawili i razczej tylko dla nas. niz konkretne zamowienie od redakcji. z mysla ze a noz jak jakies zdjecie wyjdzie fajne i akurat bedzie odpowiadalo temu co szuka wydawca to wtedy sie zastanowimy nad publikacja.
cos wygrzebie i wkleje np na kilka godzin;-) (albo ci na priva wysle)
ale to jakos po poludniu bo teraz juz mykam

wszystkim maluszkom duzo duzo zdrowka!!!

reklama
Do góry