reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

i co to za cisza? Od kilku dni mamy zastój na BB :sorry2:

Alka, doczytałaś czy chłopaki wcześniej wrócili? jak budowa?

hej, ale kanał 15 minut poczytałąm, zadzwonił telefon, w miedzyczasie wrócili kolesie, Michał dorwał się do kompa i skasował mi pracowicie nasmarowanego posta:baffled::baffled::baffled:

Ale najważniejsze doczytałąm - Gazelka powiem tak - gorzej już chyba ...nie może być ;-):cool2::cool2::cool2: z czego wnioskuję że dzisija będzie jtylko lepiej :-p:tak::tak::tak: Ja sprawę sikania że tak powiem ...olałam :-p Mich 5 dni w tygodniu u teściowej, jak będzie miałą kobita zdrowie prosze bardzo, jak nie to śmigamy w pamperchach do osiemnastki :sorry2::cool2:

reklama
Cześć :)

W W-wie też zimnica. Ale nie narzekam - jestem wyspana :szok::szok::szok: Co prawda Maciek w nocy krzyczał i dwa razy z R wstawaliśmy do Niego na przytulanki, ale potem spał do.... prawie 8mej. Daaaaawno nie mieliśmy takiego luksusu :-D:-D:-D

No i teraz mam trochę energii na

ZMAGAŃ DZIEŃ 3
ech....

a tak w ogóle Gazelko kochana, łajzunio jedna, tak sobie od kilku dni o Tobie babo myślę BO MUSZE CHODZIĆ DO PRACY A TY NIE!:shocked2::shocked2: jA CHCE WAKACJE!!! (ciążę i macierzyński też przyjmę:sorry2: ) :-p:-p:-p

Ale najważniejsze doczytałąm - Gazelka powiem tak - gorzej już chyba ...nie może być ;-):cool2::cool2::cool2: z czego wnioskuję że dzisija będzie jtylko lepiej :-p:tak::tak::tak: Ja sprawę sikania że tak powiem ...olałam :-p Mich 5 dni w tygodniu u teściowej, jak będzie miałą kobita zdrowie prosze bardzo, jak nie to śmigamy w pamperchach do osiemnastki :sorry2::cool2:

No właśnie - najwyżej w pieluchach do 18-tki
a może zrobią nam niespdziankę i się odpielu****ą juz koło 15-tki :confused::-p

Klaudia z myjakiem to padłam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D u nas to ja robię za wyrodną bo myję michowi buzię wodą z kranu a potem wycieram jego ręczniczkiem, a teściowa używa do tego tylko przegotowanej wody i wyciera specjalną szmatką- miękką i tylko do tego celu :sorry2: hihihihihihi ale myjakiem??!!?!??!?!?!?!?!?!?:-D:-D:-D

reklama
Do góry