reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hejo!
Na poczatek napisze, ze pogode to ma dziś przekrojową, od deszczu, wiatru do pięknego słonka.:confused::baffled:
Mnie jednka to nie cieszy, bo o czywiście rozłozyłam się z zapaleniem ucha na maxa.:-(

Łeee, zapalenie ucha jest okropne, współczuję i dużo zdrówka :elvis:

No dobra, ale pisać posta przez kliknięcie 'odpowiedz' nadal nie mogę :angry: Czy któraś mi powie, o co tu chodzi? :angry:

Wielkie kurna dzięki! :angry::dry::realmad::unibrow::chief:

reklama
witam panie w ferworze odpieluchowywania, zakładania internetu, tynkowania i zapalenia ucha (brunetko - :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:)
ja czuję sie tak: :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:, bo Julka chyba nawet w niemowlęctwie nie sypiała tak potwornie jak dziś :dry: byłam u niej dzis w nocy 26 razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: średnio c 15 minut tak że sie kurna mega wyspałam :dry::dry::dry::dry: i jeszcze gdzieś w okolicach 2 Julka zażyczyła sobie ARBUZA :szok::szok::szok::szok: poza tym napaliłam sie strasznie na tę babę ziemniaczaną ze śliwkami i :sorry2::confused::shocked2::eek::eek::eek: - efekty na wątku jadalnym. a wieczorem pełna zapału zaczęłam pakowac książki do kartonów i okazało sie, ze mam za mało kartonów :dry::dry::dry::dry:

aha - i jeszcze M stwierdził, ze muszę zacząć jeździć na rowerze, bo potem będzie brzydka pogoda i ble ble ble... jakby teraz była nie-brzydka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ide na 3 kawę:cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Cześć :)

W W-wie też zimnica. Ale nie narzekam - jestem wyspana :szok::szok::szok: Co prawda Maciek w nocy krzyczał i dwa razy z R wstawaliśmy do Niego na przytulanki, ale potem spał do.... prawie 8mej. Daaaaawno nie mieliśmy takiego luksusu :-D:-D:-D

No i teraz mam trochę energii na

ZMAGAŃ DZIEŃ 3
ech....
cześć :-)
ja też wyspana
moje dziecko spało do 6.00 potem wciąneła mleko i spałysmy do 9.20 :-):-):-)
Tak poprosze codziennie :tak:;-):-D

Serwis nie serwis, ale napisać można, czy któraś ma tak samo, czy tylko ja albo czy kiedyś miała ten sam problem :angry:
:-p;-)

Co do Twojego pytania- chyba wspominałam coś o weekendzie, hę? :unsure::ninja2:
:sorry2:
hihi koleżanka ma nastrój z lekka ciązowy :-p
ja mam z odpowiedzią wszystko ok ale od wczoraj swieci mi 1 nie przeczytana wiadomośc prywatna a juz dawno ja przeczytałam :tak:
cos sie pieprzy na BB chyba

Do góry