reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

byłam u niej dzis w nocy 26 razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Masz zdrowie kobieto, żeby biegać do dzieciaka i jeszcze rachunkowość prowadzić :huh::biggrin2::-p

ZAWOŁAŁ! SAM!!!!!!!

o rany, czuję się normalnie jakbym maturę zdała na same szóstki :-):-D:cool2::rofl::huh:

Bravo matka, mów mi tak dalej :tak::tak::tak:

ja mam z odpowiedzią wszystko ok ale od wczoraj swieci mi 1 nie przeczytana wiadomośc prywatna a juz dawno ja przeczytałam :tak:
cos sie pieprzy na BB chyba

No :sorry2: Bierzcie przykład z koleżanki, jak odpowiadać na wołające o pomoc posty koleżanki :-p;-)

reklama
:evil:cześć dziewczyny to ja:-)

powoli nadrabiam co u Was ale dokończę wieczorkiem bo teraz zmykam

martyna już trzeci dzień zostaje w przedszkolu sama po 5 godzin

troszkę nie mogę się w tym połapać i mała też:baffled:

mimo że mała chce iść do przedszkola i mimo tego że razem oglądamy rybki ,misie itd.. pani musi na siłę odrywać małą
ryk straszny, a mi serce pęka:-(wychodzę zdołowana

jak się uspokaja to już jest ok
biega, bawi się ze wszystkimi
nawet się obraża jak Pani każe robić już coś innego:sorry2:

i ładnie prawie wszystko zjada

widzę sama że dzieci się cieszą i ona tez jak przychodzi więc to pewnie tylko kwestia tych rozstań będzie taka ciężka

no nic zobaczymy jak długo

buziaki paa

aaaaaaaa jeszcze muszę: Elfik - super Weronisia w podpisie i wyjątkowo fajnie zrobione zdjęcie!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pieknie dziękujemy :-):-):-)

ZAWOŁAŁ! SAM!!!!!!!

o rany, czuję się normalnie jakbym maturę zdała na same szóstki :-):-D:cool2::rofl::huh:
a nie mówiłam ,ze teraz będzie juz tylko lepiej :tak::-)

No :sorry2: Bierzcie przykład z koleżanki, jak odpowiadać na wołające o pomoc posty koleżanki :-p;-)
hi hi hi
........................................................

a ja wreszcie siadłam z kawa i z.....tym :-)
100a4940gj6.jpg

ciasto marchewkowe Elenki :tak::-)
Elen nawet moje nic nie jedzące dziecko zazyczyło sobie przed chwilka drugi kawałek- ciem mamusiu jeście ciacho :-)

:evil:cześć dziewczyny to ja:-)

powoli nadrabiam co u Was ale dokończę wieczorkiem bo teraz zmykam

martyna już trzeci dzień zostaje w przedszkolu sama po 5 godzin

troszkę nie mogę się w tym połapać i mała też:baffled:

mimo że mała chce iść do przedszkola i mimo tego że razem oglądamy rybki ,misie itd.. pani musi na siłę odrywać małą
ryk straszny, a mi serce pęka:-(wychodzę zdołowana

jak się uspokaja to już jest ok
biega, bawi się ze wszystkimi
nawet się obraża jak Pani każe robić już coś innego:sorry2:

i ładnie prawie wszystko zjada

widzę sama że dzieci się cieszą i ona tez jak przychodzi więc to pewnie tylko kwestia tych rozstań będzie taka ciężka

no nic zobaczymy jak długo

buziaki paa
Część Kasiu :-)
Myślałam dzisiaj o Tobie :-)
przy śnadaniu :tak:
trzymam kciuki za Ciebie i Martynke !!

hihih, może to po prostu przez pogodę ;-)

U nas pada - czy wychodzicie z dziećmi na spacer gdy pada? Nie to że chcę iść na piaskownicę, ale chociaż bym poszła do sklepu, żeby z domu się wyrwać :confused:
jak Weronika jest zdrowa to wychodze :tak:
zabieram wózek albo mała idzie w kaloszach i pelerynie.
Nienawidze siedzieć cały dzień w domu :no::wściekła/y:

Gazelka, nadajesz z wanny? :cool::sorry2:

hihih :-D:-D:-D

plan był taki - posadziłam Macka w foteliku i dalam śniadanko
podczas jedzenia miałam się wykąpać
ale On jest tak podekscytowany sukcesem z nocnikiem, że pięknie zjadł śniadanie, zanim ja zdążyłam się wygrzebać do łazienki :sorry2:

tak więc jedyne na co mogłam sobie pozwolić to szybki prysznic :cool2:

reklama
jak Weronika jest zdrowa to wychodze :tak:
zabieram wózek albo mała idzie w kaloszach i pelerynie.
Nienawidze siedzieć cały dzień w domu :no::wściekła/y:

My nie mamy kaloszy, a pada jak .... :baffled:

A my już od kilku miesięcy w ogóle nie używamy wózka :tak: Na dodatek to nastąpiło odkąd się przeprowadziliśmy, a de facto mieszkamy na niższym piętrze i byłoby łatwiej ze znoszeniem.

Teraz w ogóle w związku z rychłymi narodzinami Jagódki Maciuś przechodzi ostry trening samodzielności :happy:

Do góry