reklama
Ja zabieram do szpitala 3 koszule takie za kolano rozpinane na guziki z przodu ,a do porodu u nas kaza przynies stara koszule lub dlugi podkoszulek aby moc potem to odrazu wyzucic,no i oczywiscie szlafrok ,bo jak z zadem gonic po korytarzu.
Ja wlasnie z Krakowa wrocilam z Ikea i z Makro .Mam juz dosyc bo sie nachodzilismy i nogi chca mi szczelic w kosciach , a do tego ta pogoda jeszcze.
No ,ale juz prawie wszystko dla dzidziaczka juz jest.
Te fotele o krorych pisalyscie to tez mam ,nawet dwa tylko ,ze stoja na strychu moze sie teraz do karmienia ktorys przyda
No ,ale juz prawie wszystko dla dzidziaczka juz jest.
Te fotele o krorych pisalyscie to tez mam ,nawet dwa tylko ,ze stoja na strychu moze sie teraz do karmienia ktorys przyda
A ja jeszcze nie wiem co zabiore ze sobą do szpitala. Mam wrażenie, że jeszcze sporo czasu zostało do końca ciązy. Ale co tam, dziś zaczęłam p-ranie ciuszków, zrobiłam przemeblowanie w szaie i komodzie i aż mi lepiej
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu - ja mysle tak jak Kurka - na porod chce zabrac takiego okropnego wycierucha zeby od razu wyrzucic. Poza tym któraś już tu pisala, ze jak chodzila po domu w ubraniu z porodu to mąż nie mógł na to patrzec i kazał wyrzucic, hi hi. Cos mi sie wydaje, że Aga takie rzeczy pisala - dobrze pamiętam?? ;D
reklama
mania
Fanka BB :)
ja w zeszlym roku 2dni po porodzie wskoczylam juz w spodnie od pizamy bo na te koszule patrzec juz nie moglam
ale faktycznie zaraz po porodzie dobrze jest sie przebrac, ta z porodu od razu do prania lub najlepiej do kosza i tak mi sie wtdaje ze na ta pierwsza dobe po porodzie tez dobrze jest miec jakas juz podstarzala koszulke
zawsze mniejszy stres jesli chodzi o poplamienie
ale faktycznie zaraz po porodzie dobrze jest sie przebrac, ta z porodu od razu do prania lub najlepiej do kosza i tak mi sie wtdaje ze na ta pierwsza dobe po porodzie tez dobrze jest miec jakas juz podstarzala koszulke
zawsze mniejszy stres jesli chodzi o poplamienie