reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Alka, ulewanie widac na bialym, ale na czarnym i czerwonym tez... Po prostu trzeba sie liczyc z tym, że Dzieci porobią nam wzorki na meblach, hi hi ;D

Ale jak Frida pisze - mozna pokrowiec zdjąć i myk do pralki! Frida - jak są te fotele dobre to superaśnie! Ale jeszcze zajrze do Conforamy. Nianiu - dzieki za adres. A jak duży jest ten misio - dywanik???

reklama
A ja polecam fotelik z ratanu. Ja w nim przesiaduję całymi dniami, jak daję lekcje i super się sprawdza, więc mam nadzieję, że do karmienia też będzie dobry.
To moje miejsce pracy :D a od lipca... mleczarnia :D :D

p10100093sn.jpg

Alka,jasne normalna poduszka tez sie nadaje podczas karmienia.Choc ja na siedzaco malo karmilam,wolalam pozycje lezaca...na poczatku dlatego,ze siedziec nie moglam...a pozniej z wygody i ze zmeczenia-na lezaco zawsze moglam sie zdrzemnac :)

Są trzy rodzaje. Nam akurat pasował 170/200 czy coś takiego. Ale ten jest środkowy, czyli mozesz kupic i wiekszy i mniejszy. Teoratycznie to ma być narzuta na łożko, ale dużo lepiej i pratyczniej prezentuje sie na ziemi.
Polecam.

Dziewczyny a macie szlafrok do szpitala?? Ja własnie poszukuje, ale przez chwile przeszła mi myśl czy wogole jest potrzebny?

Gazelaczek a w "naszym" szpitalu rodzi sie w swojej koszuli czy nie?

Ile zabiearacie koszul do szpitala? Ja słyszałam ze 3 to minimum.

Alka nasze dzieci do bujania juz sa przyzwyczajone.Noszone w naszych lonach praktycznie ciagle sie bujaja wiec jest to dlanich naturalniejsze niz lezenie bez ruchu.

aha no i co z ciuszkami dla baby w szpitalu? Bierzecie swoje tylko na wyjscie i dzidzius jest w szpitalnych czy odrazu dajecie swoje? Cholera i skad wiadomo co wziać

reklama
ja też bym zabrała ale chyba musze coś kupić bop mi sie wydaje że te co mam to takie sie małe zrobiły :-) a może jak brzusio choć troszke opadnie po porodzie to bedzie dobry ??? ech ech sama nie wiem

Do góry