reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc anusia!
no wlasnie. ja to az nerwa mam. normalnie jestem wkurzona z bezsilnosci! jak to mozliwe zeby takie straszne tragedie doswiadczyly jedna osobe w ciagu w sumie pol roku!!!!:no::wściekła/y:

anusia a jak Dawidek? lepiej?
generalnie jak nasze chorowitki sie maja?

ja dzis probowalam sie relaksowac i bylam na plazy na ktorej jeszcze nie mialam okazji sie pojawic prezez tyle lat. sliczna. ogromna....a nas tam bylo 5 osob tylko! ja z kolega jakas parka i jakas laska ktora w koncu zniknela. normalnie marzenie plaza:tak:. ale humor taki sobie mialam niestety :baffled:

Hej :)

Medluję się ostatni dzień z pracy :-):-):-)
Ciekawe kiedy zacznę za nią tęsknić :-p

Do mnie bedzie przychodzic od 8.30 do 13-14 - jak zasnie Jas. Ja moge rano zrobic obiadek, ogarnac domek - mam wtedy wiecej sily i zapalu, a i Piotrek spokojniejszy. A popoludniami to juz zazwyczaj zajmowanie sie dziecmi (tak czy siak musialabym bawic sie z Piotrkiem bo jest marudniejszy - dolaczamy jeszcze JAsia i jest ok) no i odliczanie do przyjscia taty (18/19).
Zreszta latwiej o opiekunke przed poludniem:-)

Aniu, to właśnie chciałam usłyszeć ;-) Dzięki!

Jestem:-) - dzien dobry.
Zabki Piotrka mnie wykoncza - w nocy jedno wstawanie wiecej:no:, a w dzien ciagle placze:no:. Ida mu napewno wszystkie dwojki - jedyny plus ze szybciej bedziemy mieli zabki z glowy:-)

Ja jestem :-)
W wakacje (jeszcze tylko parę dni) scenariusz rano jest taki:
1. Maciek się budzi.
2. Ja się budzę.
3. Maciek je śniadanie.
4. Maciek ogląda bajkę.
5. Ja jem śniadanie, piję kawkę i bb :-)

Żyć nie umierać :-)

reklama
Aniu, moj Maciek mial 1sze zęby po 3-cim miesiącu. To byla traaagedia... Ale z jednej strony cieszylam się, że sprawa szybciej byla za mna, z drugiej - niektore dzieci zaczęły później i szybciej skończyly (m.in. Twoj Jas - chyba jako pierwszy skonczył ząbkować).

Ja postanowilam tym razem mieć jak najbardziej luźne podejście - będę serwować viburcol i środki przeciwbólowe na zawołanie. Przeraża mnie chodzenie niewyspaną przez następne 2 lata....

Do góry