reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Plan na dzisiaj jest taki :ninja2::

- posegregować wszystkie ciuchy, połowę zbędnych i starych powypieprzać :-p, pochować je do wielkich worków
- pochować do kartonów wszystkie popierdółki (wazoniki, gazety, kosmetyki, ozdoby itp)
- zawieść do nowej chałupy część kartonów, tych lżejszych i zabawki młodego
- zaopatrzyć się w dwa redbule na jutrzejszą robotę :ninja2::cool2:

Hejo Wiki:-)

Witam:-):-)
Aniu Gabrysia śliczna i jaka do Ciebie podobna;-):-)
Zazdroszczę tych chwil na usg, a jeszcze bardziej zazdroszczę pierwszego spotkania z maluszkiem

:rofl: Podobna prawda ? :-p:laugh2:

Ja myślę ze będziesz świetnie wyglądać w tej fryzurce:tak: idż i ścinaj włoski:tak:
a gdyby czasem Ci coś się nie podobało to włosy szybko rosną, a każdej kobiecie czasem potrzeba odmiany

No dobra, masz rację:shocked2::shocked2::shocked2:sorry2::sorry2::

Ja robiłam to badanie ale przed ciążą z Olim, z tego co wiem to paskudna choroba dla kobiet w ciąży ze względu na dzidziusia:sorry2:
No własnie dziś mi kolezanka o tym wspomniała, wiec robiąc sobie te normalne badanie krwi ciązowe poprosilam o tą cytomegalię tez.

Aaaa, mówiłam Wam, że na tą wycieczkę litewsko-łotewsko-finlandzko-estońską jadę ...z łosiem? :cool2::-p:-):-):-)

Jasne, będę już na swoim, więc luz :cool2: Liczę na wsparcie :sorry2:

To bomba :) Zaczynam się nastawić psychicznie już dziś :) Na razie będę się trzymać tego co napisała Klaudia, że dziecko specjalnie nie sika na kanapę i trzeba trzymać dziób na kłódkę.
I tego co pisała Ania, że porodzie będzie dużo trudniej się za to zabrać.

I ktoś jeszcze cennego mi napisał, ale wypadło mi z głowy :confused:

W ogóle dziewczynki nagle zaczęłam mieć taką energię i chęć do podejmowania wyzwań. To jest super, ale tez ma takie strony, że byłam w pracy na spotkaniu i teraz mi przykro, że nie będę mogla wziąć udziału w pewnym projekcie, a tyle miałam w główie pomysłów. I w ogóle zaczęłam kombinować jak się tu podszkolić, zachcialo mi się iść na studia... Ech - wywraca mi się w główie, hihih

a mówiłam, że tak będzie?:-p:-p:-p:-p

Czekam aż małż wróci z pracy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mam w planach wyprawę po tchibską narzutę - to dziś!!! to dziś !!:-D:cool2::-D:cool2:

Nianiu czy na tym zdjęciu z USG już widać małego człowieczka?:szok:nie jestem pewna czy widzę to co widzę?
Ja cię jaki ładny pęcherzyk:tak::tak:

Elfik ma już nową taśkę w domu :-p:-p:-p a ja dziś zamiast pościeli dostałam pozytywny komentarz hehe, no nic czekam dalej:sorry:

I dlaczego zostałyśmy z Julką wyłączone z wrześniowego klubu odpieluchowaczy? Nie wierzycie w nasz zapał? (ja sama też wierzę tak sobie...:zawstydzona/y:)

reklama
Do góry