reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja jednak sie rozłozyłam
zatoki daja mi czadu
nawet dziasła mnie bolą
zmierzyłam temp.i jestem osłabiona bo mam 35,8
a czuje sie jakbym miala jakas mega goraczke :sick:
oo biedna Lilka ...trzymaj się ciespło ...ból zatok to nic przyjemnego :eek::baffled::sick:jeszcze w ciązy ...:sick:

reklama
Cześc dziewuchy.
Pamietacie mnie jeszcze cho trochę? :p
Co tu się działo jak mnie nie było - oj pewnie dużo.
Niania w ciązy to wyczytałam (super) moja przyjaciółka też w ciąży i ma termin na kwiecień.
Ja jestem zapracowana, choc siedząca w domu, w wolnych chwilach zawalam nocki na imprezkach. Maja jest swietna, już taka mądra z niej dziewucha (po mamusi ;)
Siostra dziś rano urodziłą córeczkę i jestem cała hepi.
Właśnie opijam -w samotności co prawda i pracując, ale co tam.
Kocham was wszystkie i pozdrawiam .

Cześć :-) Wyprawiłam małą z tatą do babci a sama sprzątam. I samą mnie dziwi jak mnie to cieszy. Ale mogę mieć pootwierane bramki, robić co chcę, w takiej kolejności, jak chcę, nikt mnie nie odciąga od sprzątania do zabawek ;-). Przydają się takie chwile :tak:

Tusiu gratulacje dla siostry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

witam
posprzątałam trochę chałupkę i jeszcze solar zaliczyłam :-) i jestem wolna
no jeszcze dziecko trzeba położyć spać :eek::sorry2: ale szybko chyba nie uśnie bo się zdrzemnął w samochodzie

a moje dziecię zasnęlo dziś na huśtawce na placu zabaw:sorry2:
przestawia się z jednej drzemki na "w ogóle":sorry2: coraz później chodzila spać po poludniu co w rezultacie prowadzilo do tego, że chodzila spać po 22.30 i powiedzialam dość, przetrzymuję ją do 19 i zasypia w ciągu 2 minut :-D a my mamy wolne wieczory

Cześć Kate :-)

U mnie sprzątanie w toku :tak:

ja własnie sie zabieram za łazienke!!!!
ja jak nie wezmę się rano albo przynajmniej przed południem to już klapa, wtedy mam najwięcej chęci do pracy, po południu opylam :sorry2::sorry2:
dziecko usypia (mam nadzieje) a ja zasiadłam na troszkę dzisiaj nie posiedzę długo bo muszę wcześniej iść spać wczoraj położyłam się trochę za późno i jestem niewyspana :sick:

reklama
oooooooooo Joasia widzę nowa odsłona w avatarze :tak: ślicznie i jak zwykle tajemniczo ;-)
ja nadal nie mam sensownego zdjęcia bo w domu tylko ja się fotkami zajmuje więc nie ma szans żeby ktoś mi zrobił, a ja na takich ustawianych zawsze głupie miny robię :baffled::crazy: wiec odpada proszenie o zdjęcie :no:

Do góry