reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a ja jednak sie rozłozyłam
zatoki daja mi czadu
nawet dziasła mnie bolą
zmierzyłam temp.i jestem osłabiona bo mam 35,8
a czuje sie jakbym miala jakas mega goraczke :sick:
oo biedna Lilka ...trzymaj się ciespło ...ból zatok to nic przyjemnego :eek::baffled::sick:jeszcze w ciązy ...:sick:

reklama
Cześc dziewuchy.
Pamietacie mnie jeszcze cho trochę? :p
Co tu się działo jak mnie nie było - oj pewnie dużo.
Niania w ciązy to wyczytałam (super) moja przyjaciółka też w ciąży i ma termin na kwiecień.
Ja jestem zapracowana, choc siedząca w domu, w wolnych chwilach zawalam nocki na imprezkach. Maja jest swietna, już taka mądra z niej dziewucha (po mamusi ;)
Siostra dziś rano urodziłą córeczkę i jestem cała hepi.
Właśnie opijam -w samotności co prawda i pracując, ale co tam.
Kocham was wszystkie i pozdrawiam .

Cześć :-) Wyprawiłam małą z tatą do babci a sama sprzątam. I samą mnie dziwi jak mnie to cieszy. Ale mogę mieć pootwierane bramki, robić co chcę, w takiej kolejności, jak chcę, nikt mnie nie odciąga od sprzątania do zabawek ;-). Przydają się takie chwile :tak:

Tusiu gratulacje dla siostry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

witam
posprzątałam trochę chałupkę i jeszcze solar zaliczyłam :-) i jestem wolna
no jeszcze dziecko trzeba położyć spać :eek::sorry2: ale szybko chyba nie uśnie bo się zdrzemnął w samochodzie

a moje dziecię zasnęlo dziś na huśtawce na placu zabaw:sorry2:
przestawia się z jednej drzemki na "w ogóle":sorry2: coraz później chodzila spać po poludniu co w rezultacie prowadzilo do tego, że chodzila spać po 22.30 i powiedzialam dość, przetrzymuję ją do 19 i zasypia w ciągu 2 minut :-D a my mamy wolne wieczory

Cześć Kate :-)

U mnie sprzątanie w toku :tak:

ja własnie sie zabieram za łazienke!!!!
ja jak nie wezmę się rano albo przynajmniej przed południem to już klapa, wtedy mam najwięcej chęci do pracy, po południu opylam :sorry2::sorry2:
dziecko usypia (mam nadzieje) a ja zasiadłam na troszkę dzisiaj nie posiedzę długo bo muszę wcześniej iść spać wczoraj położyłam się trochę za późno i jestem niewyspana :sick:

reklama
oooooooooo Joasia widzę nowa odsłona w avatarze :tak: ślicznie i jak zwykle tajemniczo ;-)
ja nadal nie mam sensownego zdjęcia bo w domu tylko ja się fotkami zajmuje więc nie ma szans żeby ktoś mi zrobił, a ja na takich ustawianych zawsze głupie miny robię :baffled::crazy: wiec odpada proszenie o zdjęcie :no:

Do góry