reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
co do operacji obrzezania widziałam tylko u dorosłych ale u takich małuch dzieci to chyba jest znieczulenie miejscowe, chociaz jak zaczna brykac.........
sama niewiem......

u dzieci podobno się to robi bez znieczulenia i nic nie czują
przynajmniej u takich zupelnych maluchow, nie wiem jak to jest z takimi starszakami jak nasze ;-)

Coś mi nie wyszło zacytowanie Elfika, ale Joasi tez więc mi raźniej ;-):-p

Chciałam napisac po cytacie:

No ślicznie!!!!!!!! Brawo Nisia!!!!!!!!!!!!!

I jeszcze, że z tym przedstawianiem to mi się skojarzyło, ze jak Daria bardzo bardzo chce coś zrobić sama to słyszę "ja Nowak!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ;-):-p

Klaudia, wszystkiego naj...naj...z okazji rocznicy, oby takich jak najwięcej:-)

Ja dawidka także będe szczepic na preumokoki, tym bardziej,że za rok chce posłac go do przedszkola. Z tego co wiem, to szczepionka kosztuje w aptece około 280 zł, szwagierka zaszczepiła obie swoje córeczki, więc wiem. Jeśłi się uda to jutro pójdziemy na bilans i od razu po szczepionkę:happy:

u dzieci podobno się to robi bez znieczulenia i nic nie czują
przynajmniej u takich zupelnych maluchow, nie wiem jak to jest z takimi starszakami jak nasze ;-)
jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby nic nie czuły:confused:

ja gdy próbuje odciągnac małemu skórkę, to az się trzęsie, bo widzę,że go to boli, no może nie boli, ale chyba nie jest to zbyt przyjemne uczucie:eek: a co dopiero przecinanie:shocked2::baffled::baffled:

reklama
Klaudia - przyjmij również ode mnie najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu :-):-):-) Twój związek jest tu chyba jednym z wzorcowych :tak: Oby jak najdłużej układało Wam się!!!

A my jutro mamy rocznicę :-p 5 lat za nami. Ale raczej nie będziemy nic obchodzić, jestesmy zmeczeni remontem, pogodą i buntem dwulatka :baffled: Poza tym dziś dzień zaczął się od ogólnorodzinnej burzliwej wymiany zdań, więc my na pewno nie będziemy brać udziału w konkursie na najbardziej udaną parę na BB ;-) Ale Klaudia, Ty śmiało startuj, hihih

Do góry