reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia - przyjmij również ode mnie najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu :-):-):-) Twój związek jest tu chyba jednym z wzorcowych :tak: Oby jak najdłużej układało Wam się!!!

A my jutro mamy rocznicę :-p 5 lat za nami. Ale raczej nie będziemy nic obchodzić, jestesmy zmeczeni remontem, pogodą i buntem dwulatka :baffled: Poza tym dziś dzień zaczął się od ogólnorodzinnej burzliwej wymiany zdań, więc my na pewno nie będziemy brać udziału w konkursie na najbardziej udaną parę na BB ;-) Ale Klaudia, Ty śmiało startuj, hihih

Oj Gazelko nie przejmuj się, burze zdarzaja sie w najlepszych związkach a co więcej pomagają oczyścic atmosferę i potem jest już tylko lepiej i lepiej. Czego oczywiście Wam życzę (już tak z wyprzedzeniem z okazji jutrzejszej rocznicy :-))

reklama
Czesc Baby:cool2: Jest tu kto?

Klaudia - przyjmij również ode mnie najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu :-):-):-) Twój związek jest tu chyba jednym z wzorcowych :tak: Oby jak najdłużej układało Wam się!!!

A my jutro mamy rocznicę :-p 5 lat za nami. Ale raczej nie będziemy nic obchodzić, jestesmy zmeczeni remontem, pogodą i buntem dwulatka :baffled: Poza tym dziś dzień zaczął się od ogólnorodzinnej burzliwej wymiany zdań, więc my na pewno nie będziemy brać udziału w konkursie na najbardziej udaną parę na BB ;-) Ale Klaudia, Ty śmiało startuj, hihih

Ad1. Klaudia ode mnie tez wszelkiej pomyślności i pieknej córeczki na wiosnę 2008 :cool2::-p

Ad.2. Gazela :-D:-D:-D Leję :-D:-D:-D

O kurcze NiaNia:szok::szok::szok: ogrrrrrrrrrrrrrromnie gratuluję!!! :-):-):elvis::elvis:

dziekuje :sorry2::zawstydzona/y::-p:-)

A mu bylismy dziś z maksem u dermaotologa skonsultować kilka rzeczy :tak: Na pneumokoki idziemy w poniedziałek. Wtedy tez bilnas dwulatka. U nas szczepionka kosztuje 360 zł. Jest tez tańsza, ale nasza Pani pediatra prosiła nas zeby kupić tą droższą sugerując, ze ma to ogromne znaczenie :tak::tak::tak:

krzatam sie juz od godziny po chałupie jak cien a nic nie zrobiłam :eek::eek::eek:

chyba musze wanlnac druga kawke......

chciałam powklejac jakies fotki z naszego wypadu nad morze ale niestety aparat został w warszawie, łos jutro jedzie do powklejam w poniedziałek :cool2::cool2:

reklama
Do góry