reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no właśnie Melll napisz co u ciebie

ja mam jakiś kryzys chodzę zła jak osa

a jednocześnie nic mi sie nie chce robić konkretnego, wkurza mnie to ciągłe porządkowanie domu a on ciągle sie bałagani jak na złość :baffled::dry:

a jednocześnie nic mi sie nie chce robić konkretnego, wkurza mnie to ciągłe porządkowanie domu a on ciągle sie bałagani jak na złość :baffled::dry:

zapewne robi to sam hihi :cool2::cool2::cool2::eek::-p:-p

ja musze odgruzowac chatke, moj brat tu mieszkał jak nas nie było, nie nabałaganił ale ja musze i tak posprzatac swoim systemem :baffled::baffled: i po swojemu

matko a ja od rana o sprzataniu

ps. mam nadzieje ze mam plusa u elfa za wzorowa postawe hehe

zapewne robi to sam hihi :cool2::cool2::cool2::eek::-p:-p

ja musze odgruzowac chatke, moj brat tu mieszkał jak nas nie było, nie nabałaganił ale ja musze i tak posprzatac swoim systemem :baffled::baffled: i po swojemu

matko a ja od rana o sprzataniu

ps. mam nadzieje ze mam plusa u elfa za wzorowa postawe hehe

a ja posprzatam jak wrócę do domu, a co! (też chcę plusa od Elfa hihihi ;-))

ja jestem, cześć Nianiu :-) Rozumiem, że mdłości Cię jeszcze nie dopadły?;-)

Jest dobrze, jeden dzień było ciezko ale teraz daje rade:-p
i oby tak pozostało:sorry2:
Brzuch tylko mnie "pobolwea" - mam nadzieje, ze to normalne...:sorry2:

czesc :-)

Niania jeszcze raz gratulacje

Dziekuję :rofl: Sama spogladam na ten suwaczek i robie tak : :szok::szok::szok::surprised::ninja: :shocked2::sorry2::eek:

Jest dobrze, jeden dzień było ciezko ale teraz daje rade:-p
i oby tak pozostało:sorry2:
Brzuch tylko mnie "pobolwea" - mam nadzieje, ze to normalne...:sorry2:

no to super, że nie jest źle :-)

Co do brzucha - pewnie tak :confused:, mnie bardzo bolał ale to zdaje się, że od leków na podtrzymanie bo potem jak zmieniła mi lekarka na dopochwowe to przestał.

i dodam jeszcze, że mnie też jakoś "pobolewa" a w ciąży nie jestem na pewno.

Cześć kobitki i szczególne 'cześć' dla naszej przyszłej podwójnej mamuśki Niani :cool2:

W związku z tym moje postanowienie - kupic nakładkę na kibelek, bo mam dość spryskanego sedesu (od wyrzucania zawartości nocniczka) i mycia kibla codziennie.

Klaudia ogromnie serdeczne życzenia z okazji rocznicy i oby tak dalej :cool2:
A jeśli chodzi o nakładkę, wydaje mi się, że to chyba najlepszy pomysł- sama ostatnio taką zakupiłam i z podobnych powodów :tak:

Lekarka powiedziała że to tak profilaktycznie, bo my tą skórkę ćwiczyliśmy, ale do końca się nie odciąga. Co za ustrojstwo jedne :nerd:
Hehehe, ustrojstwo :cool2:

reklama
A jeśli chodzi o nakładkę, wydaje mi się, że to chyba najlepszy pomysł- sama ostatnio taką zakupiłam i z podobnych powodów :tak:

my nakładkę mamy już od bardzo dawna i używamy wymiennie z nocnikiem lub jak bardzo mi się nie chce jej zakładać (lub musimy bardzo pilnie) to po prostu "sadzam" Darię na kibelku i trzymam pod pachy, żeby nie wpadła bo dziura większa od pupci hihihi :-)

Do góry