reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej hej hej
znowu marudzicie pogodowo :eek: no ja nie wiem o co Wam chodzi przecież pięknie jest, słoneczko, 24 stopnie w tej chwili- żyć nie umierać :-p
Klaudia sto lat takiej cierpliwości jaką do tej pory do Męża miałaś :-p oraz miłości i szczęscia na kolejne conajmniej 80 rodznic!!!!
Edziu a dla Twojego K. zyczenia szczęscia i spelnienia marzeń,pociechy z pięknej i mądrej zony , radości z córeczki ,nowego wymarzonego samochodu i pomyślności w mieszaniu :-p:-p:tak::-)!!!

reklama
Klaudia sto lat takiej cierpliwości jaką do tej pory do Męża miałaś :-p oraz miłości i szczęscia na kolejne conajmniej 80 rodznic!!!!

Dziękuję bardzo!!!! Co do cierpliwości, to przyda się, przyda :-) 80 rocznic to może przesada, ale jeszcze jakieś 50 to bym chciała z tą moją marudą obejść :-)

jeśli chodzi o szczepienie to u nas własnie sytuacja była odwrotna i szczepionka zakupiona w przychodni kosztowała 280 zł a w aptekach ceny wahały sie w granicach 300-360 zł
Weronika zaszczepiona we wtorek i nadal cierpi :-(
Ma w miejscu szczepienia obrzęk wielkości piłeczki pimpongowej i to jest gorące, twarde i małą boli nóżka
Najgorzej jest wieczorami wtedypłacze i utyka :-:)-:)-(
Pytałam lekarza i to sie może utrzymywac nawet 10 dni a potem ma juz byc lepiej.
Mam nadzieje :tak:

hej babki

kawa pachnie mmmmm

klaudia wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!!! przy okazji pozdrow ode mnie szwagierke hehe

elfik przykładaj małej wode z soda oczyszczona, zmniejszy sie obrzek i bedzie mniej bolało...

u nas narazie słonca brak, Kuba kaszlał od 5 a mielismy dzisiaj jechac na wies z moim bratem, chyba jednak sobie darujemy!!

qrcze tak piszecie o tym szczepieniu, ja sie nawet nie zapytałam pediatry o szczepienie na pneumokoki itp.
chyba musze sie wybrac jeszcze raz....

a i apropo siusiaka u Nas wszystko wporzadku a nie powiem zebym jakos nagminnie odciagała Kubusiowi skorke.....
co do operacji obrzezania widziałam tylko u dorosłych ale u takich małuch dzieci to chyba jest znieczulenie miejscowe, chociaz jak zaczna brykac.........
sama niewiem......

jeśli chodzi o szczepienie to u nas własnie sytuacja była odwrotna i szczepionka zakupiona w przychodni kosztowała 280 zł a w aptekach ceny wahały sie w granicach 300-360 zł
Weronika zaszczepiona we wtorek i nadal cierpi :-(
Ma w miejscu szczepienia obrzęk wielkości piłeczki pimpongowej i to jest gorące, twarde i małą boli nóżka
Najgorzej jest wieczorami wtedypłacze i utyka :-:)-:)-(
Pytałam lekarza i to sie może utrzymywac nawet 10 dni a potem ma juz byc lepiej.
Mam nadzieje :tak:

biedactwo :elvis::elvis::elvis:

nas to czeka we wrześniu...

Dzięki za życzenia dla mojego starego hihi;-);-);-);-)

Jak czytam o problemach z pisiorkami to cieszę się, że mam córeczkę, przynajmniej wszystko wiadomo co i jak:-p:-p:-p

Postanowiłam odłożyć to szczepienie pw pneumokokom do jesieni, przekonał mnie to tego przypadek Weronisi. Biedna malutka :elvis: w bolącą nóżkę :elvis:
Jutro przyjeżdża do nas moja siostrzenica i chcę żeby Julka była w formie:tak::tak:

Klaudia- Tarnów mówisz, najcieplejszy?:laugh2::laugh2::laugh2:hmmm:cool2:

reklama
Do góry