reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam wieczorkiem:-)
zmęczona, ale zadowolana:happy:
sypialnia przeniesiona, łoś spisał się na medal ;-)
za to jutro czeka mnie układanie wszystkich ciuchów w szafie, segregowanie co się jeszcze nadaje a co nie tzn. w czym będę chodzić a w czym nie itd..itp...noi mycie okien:confused2:
dzisiaj pierwsza noc w naszej nowej sypialni....a starej sypialni teściowej - mam nadzieję,że nie będe miała koszmarów:szok::-D:-D:rofl2::rofl2::nerd::sorry:

reklama
Wiesz, ja sobie chyba też zazdroszczę tego morza :rofl2::zawstydzona/y::rofl2: Mieszkam tutaj już tyle lat a nad morze zawsze jeździliśmy tylko na spacery, nigdy na plażę. Jak mieliśmy ochotę popływać to jeździliśmy nad jeziorko na Kaszuby.
Nawet nie sądziłam, że tak przyjemnie jest posiedzieć na kocu na plaży:blink:ale przede wszystkim Julka ma frajdę na maxa, jest woda i ogrooooomna piaskownica hehe:happy2:
A ja jak Ci zazdroszczę:confused2::confused2::confused2: kocham morze, szum fal, morską bryzę, piasek i wogóle wszystko co tylko kojarzy się z morzem:-) a mam góry...pagórki....lasy....to też piękne,i wiem,że nie doceniam tego, ale zawsze chciałam mieszkac nad morzem i dlatego tak wzdycham :-:)happy2:;-)

ok babki ja znikam, kłade Kubasa spac a pozniej miły wieczorek z łosiem........wiecie sinusy, cosinusy i silnie hehehe:rofl2::rofl2::rofl2:

do juterka :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
hi hi hi i zrozum człowieku babe :-pdopiero jakies spięcia były a chwile potem wyższa matematyka :tak::zawstydzona/y::-p:-p:-p:happy2::cool: zazdroszcze bo pomalutku pajęczynami zarastam :sorry::sorry::sorry:

Witam wieczorkiem:-)
zmęczona, ale zadowolana:happy:
sypialnia przeniesiona, łoś spisał się na medal ;-)
za to jutro czeka mnie układanie wszystkich ciuchów w szafie, segregowanie co się jeszcze nadaje a co nie tzn. w czym będę chodzić a w czym nie itd..itp...noi mycie okien:confused2:
dzisiaj pierwsza noc w naszej nowej sypialni....a starej sypialni teściowej - mam nadzieję,że nie będe miała koszmarów:szok::-D:-D:rofl2::rofl2::nerd::sorry:
jejuśku kochany jak ja uwielbiam sprzątac!!!!!!
a sprzątanie w nowo umeblowanym pokoju to juz luksus :tak::tak::tak:
Anusia moge Ci pomóc plisssss
Na kawe sie może załapie
:happy::blink::happy::-p

jejuśku kochany jak ja uwielbiam sprzątac!!!!!!
a sprzątanie w nowo umeblowanym pokoju to juz luksus :tak::tak::tak:
Anusia moge Ci pomóc plisssss
Na kawe sie może załapie
:happy::blink::happy::-p
Elf, zapraszam:-):-)
załapiesz się na kawę, obiadek , podwieczorek i ploteczki przy browarku i jeszcze łoś odwiezie Cię do domku;-) ale przyjedz mi popsrzatać...plissssssssss ;-);-):-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::cool:

reklama
Do góry