reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam
u mnie 21st i pochmurno GDZIE TEN ZAPOWIADANY UPAŁ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

http://https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/ludzkie-tragedie-10384/
zobaczcie ale to nasze bb fajne
ja historie pana Marka śledze jakiś czas i może Was namówie do jakiejś pomocy
a to mam nadzieje pomoże temu panu
http://http://e.gazeta.wroc.pl/O50952_2007/07/24/2408gw-c.pdf
u mnie te linki sie nie otwierają cóś

ja na bilansie nie byłam jeszcze ale ważyła krzycha w domu i waży 13kg a wzrostu na tyle ile mi sie udało zmierzyć 93cm (boso)

hihih a bo my tak po włosku, kłocimy sie i godzimy.......:happy2::happy2::happy2:

czesc lipcowe mateczki, jak miło zasiasc do swojego komputerka z kawusia i BB :happy2:

wrocilismy z bilansu, Kuba mierzy 84 cm i wazy 11 kg
miesci sie w normie jak powiedziała Pani Dotol hihi
reszta rzeczy w wywiadzie tes super, wiec jestem zadowolona
a na małe przeziebienie mamy syrop, cebion i czekamy, mam nadzieje ze obedzie sie bez interwencji antybiotyku!!!!
hej kobity
kółko w myszce nadal nie działa :no:
Joasiu Weronika wczoraj przed szczepieniem 85cm i 11,6kg :tak:

no tez bym chciała:-(
ale do Elen mam najbliżej:-) więc może jeśłi się ładnie usmiechniemy to Ciebie znów zaprosi, a ja się dołaczę;-):cool:
zapraszam - bez uśmiechania :-):-):-):-):-)
bedzie mi b. miło a M znów wyprawię w swiat :rofl2::rofl2::rofl2:

elenko kochana dziekuje za płytke :elvis::elvis::elvis:
no problem

Elfiko - mam nadzieję, ze kac niewielki, a szwagier poniesie stosowne konsekwencje :confused2::confused2::confused2::confused2:.
Edytko - ciesze sie, ze wyprawa do wielkiej piaskownicy udała sie wybornie :-) czuje dużo pozytywnych fluidów :cool::cool::cool:
Joasiu - ciesze się, ze wróciłaś :-) a jak tam Kubusiowy katar, bo chyba niedoczytałam? No i oczywiście - jest wiekszy od Julki :-D:-D
Kate - u nas wystarczajaco ciepło :tak: a jeszcze sekretarka odpala klime i własnie mam katar po pas i przewiany bark :dull::dull::dull::dull: ale jak jej to wytłumaczyc? :-(

Anusiu - gratuluje nowej sypialni :tak::tak::tak: zaczynam planowac swoją tylko zainstaluję autocada i biorę sie do projektowania :-) no i dobrze, ze Łoś sie sprawdził :-p:-p:-p:cool::cool::cool::rofl2::rofl2::rofl2:
Kasiu k - wiem dokładnie o czym piszesz :tak::tak::tak: juz nie pamiętam kiedy była ostatnio sama z sobą :no::no::-:)-(

idę na romantyczne randewu z kawusią i plotami na GoldenLine :-D:-D:-D:-D:-D

dzien doberek :)

Hej hej :-)

To ja cię Gazelka pogłaskam :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

No to mamy nowy pościk miesiąca!!!! :-)
Pani Gazela coś za dużo tej matematyki ostatnio uprawia. Prosimy uważac na Jagódkę ;-):-)

Klaudia, dzięki za głaskanki :-)

A co do matematyki... w końcu skądś się biora te dzieci, prawda? ;-)

reklama
Do góry