reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
hi hi kochana jesteś
dla Elfika :-)
Dzieki elvis:+)*100:-)
Nisia śpi ufffff
podałam jej przed snem nurofenu bo miala podwyższoną temperature i skarżyła sie na ból nózki :-( mam nadzieje,że bedzie spac spokojnie
a moja terapia na skołatane nerwy to kieliszek czerwonego wina i serek Danio Intenso kokosowy
Edziu jak tam było u lekarza???
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki wieczorkiem
my juz w domku , powoli przyzwyczajamy sie ze juz po wakacjach....
mamy oczywiscie jeszcze plany ale o tym narazie ciiiii
dla Tymika sto lat, apropo Kredzia gdzie sie podziewacie??/
edziu zazdroszcze morza, słonca, bryzy i rybek..................qrcze teskni mi sie za morzem i za ludzmi ktorych tam poznałam!!!!
my juz w domku , powoli przyzwyczajamy sie ze juz po wakacjach....
mamy oczywiscie jeszcze plany ale o tym narazie ciiiii
dla Tymika sto lat, apropo Kredzia gdzie sie podziewacie??/
edziu zazdroszcze morza, słonca, bryzy i rybek..................qrcze teskni mi sie za morzem i za ludzmi ktorych tam poznałam!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
mmmmmmmmmm różowe w kieliszku
jutro rano idziemy z Kuba na bilans, niewiem czy kiedys wam pisałam ze moja pediatra jest moja sasiadka, jak dzisiaj przyjechalismy to akurat szła do domu wiec zamowiłam sobie u Niej wizyte u jutro idziemy zobaczyc skad ten katar u Kuby.....przy okazji zrobimy bilans!!
jutro rano idziemy z Kuba na bilans, niewiem czy kiedys wam pisałam ze moja pediatra jest moja sasiadka, jak dzisiaj przyjechalismy to akurat szła do domu wiec zamowiłam sobie u Niej wizyte u jutro idziemy zobaczyc skad ten katar u Kuby.....przy okazji zrobimy bilans!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joasiu rózowe spotkaniowe??mmmmmmmmmm różowe w kieliszku
Mam nadzieje,że ten katar to nic poważnego i Kubasek bedzie zdrowy. Swoją drogą z niecierpliwościa czekam na nowiny z bilansu, ciekawe czy jest dużo wyższy i cięższy od Nisi? Oni zawsze podobnie gabarytowo wychodzili
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joasiu rózowe spotkaniowe??
Mam nadzieje,że ten katar to nic poważnego i Kubasek bedzie zdrowy. Swoją drogą z niecierpliwościa czekam na nowiny z bilansu, ciekawe czy jest dużo wyższy i cięższy od Nisi? Oni zawsze podobnie gabarytowo wychodzili
tak tak spotkaniowe...................mmmmmmmm
a co do bilansu to ja tez jestem bardzo ciekawa jak moj Kubasek rosnie!!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
dla Elfika :-)
hi hi kochana jesteś
Dzieki elvis:+)*100:-)
Edziu jak tam było u lekarza???
O dzizas, zaraz będzie tutaj jakiś sex
U lekarza mówisz? Pocałowałyśmy klamkę okazało się, że głupia pindzia w rejestracji zapisała nas na czwartek a nie na wtorek:dull::dull: Ale dla nich to nic, przecież to ja płaciłam za taksówkę, żeby dojechać do przychodni. Nawet słowa przepraszam nie usłyszałam....
Hej Joasiu, miło Cię tu w końcu widzieć
Wiesz, ja sobie chyba też zazdroszczę tego morza Mieszkam tutaj już tyle lat a nad morze zawsze jeździliśmy tylko na spacery, nigdy na plażę. Jak mieliśmy ochotę popływać to jeździliśmy nad jeziorko na Kaszuby.
Nawet nie sądziłam, że tak przyjemnie jest posiedzieć na kocu na plażyale przede wszystkim Julka ma frajdę na maxa, jest woda i ogrooooomna piaskownica hehe
mmmmmmmmmm różowe w kieliszku
tutaj powinna być ikonka z długim wiszącym jęzorem hehe
Ja mam za to earl grey
jestem na chwilkę
DLA TYMIKA
pozwolisz Kasiu, że się podepnę
100 lat Tymciu
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja Ci edziu tez zazdroszcze tej plazy bo uwiebiam siedziec na kocyku i słuchac szumu fal...........
no nic , czeka mnie to dopiero za rok........chyba ze cos innego wymysle!!!!
a Kubasek tez chyba teskni za morze, mowi ze chce isc rzucac kamyki do fal........hih
no nic , czeka mnie to dopiero za rok........chyba ze cos innego wymysle!!!!
a Kubasek tez chyba teskni za morze, mowi ze chce isc rzucac kamyki do fal........hih
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ok babki ja znikam, kłade Kubasa spac a pozniej miły wieczorek z łosiem........wiecie sinusy, cosinusy i silnie hehehe
do juterka
do juterka