reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hi hi kochana jesteś :tak:
Dzieki :)elvis:+:elvis:)*100:-)
Nisia śpi ufffff
podałam jej przed snem nurofenu bo miala podwyższoną temperature i skarżyła sie na ból nózki :-( mam nadzieje,że bedzie spac spokojnie
a moja terapia na skołatane nerwy to kieliszek czerwonego wina i serek Danio Intenso kokosowy :-p

Edziu jak tam było u lekarza???

czesc babeczki wieczorkiem :)

my juz w domku , powoli przyzwyczajamy sie ze juz po wakacjach....
mamy oczywiscie jeszcze plany ale o tym narazie ciiiii :blink::blink::blink::blink:

dla Tymika sto lat, apropo Kredzia gdzie sie podziewacie??/

edziu zazdroszcze morza, słonca, bryzy i rybek..................qrcze teskni mi sie za morzem i za ludzmi ktorych tam poznałam!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:

mmmmmmmmmm różowe w kieliszku :-p:-p:-p

jutro rano idziemy z Kuba na bilans, niewiem czy kiedys wam pisałam ze moja pediatra jest moja sasiadka, jak dzisiaj przyjechalismy to akurat szła do domu wiec zamowiłam sobie u Niej wizyte u jutro idziemy zobaczyc skad ten katar u Kuby.....przy okazji zrobimy bilans!!:happy2::happy2:

jutro rano idziemy z Kuba na bilans, niewiem czy kiedys wam pisałam ze moja pediatra jest moja sasiadka, jak dzisiaj przyjechalismy to akurat szła do domu wiec zamowiłam sobie u Niej wizyte u jutro idziemy zobaczyc skad ten katar u Kuby.....przy okazji zrobimy bilans!!:happy2::happy2:
Joasiu rózowe spotkaniowe?? :-p
Mam nadzieje,że ten katar to nic poważnego i Kubasek bedzie zdrowy. Swoją drogą z niecierpliwościa czekam na nowiny z bilansu, ciekawe czy jest dużo wyższy i cięższy od Nisi? Oni zawsze podobnie gabarytowo wychodzili :tak:

Joasiu rózowe spotkaniowe?? :-p
Mam nadzieje,że ten katar to nic poważnego i Kubasek bedzie zdrowy. Swoją drogą z niecierpliwościa czekam na nowiny z bilansu, ciekawe czy jest dużo wyższy i cięższy od Nisi? Oni zawsze podobnie gabarytowo wychodzili :tak:

tak tak spotkaniowe...................mmmmmmmm

a co do bilansu to ja tez jestem bardzo ciekawa jak moj Kubasek rosnie!!!!

jestem na chwilkę

DLA TYMIKA

happybirthday.gif

i uciekam do łóżka bo padam dzisiaj na pyszczek, przeczytałam chyba 2 strony i oczy mi sie zamykają

dobranoc wszystkim

hi hi kochana jesteś :tak:
Dzieki :)elvis:+:elvis:)*100:-)

Edziu jak tam było u lekarza???

O dzizas, zaraz będzie tutaj jakiś sex:-p:-D:-D:-D:-D:-D

U lekarza mówisz? Pocałowałyśmy klamkę:nerd: okazało się, że głupia pindzia w rejestracji zapisała nas na czwartek a nie na wtorek:dull::dull: Ale dla nich to nic, przecież to ja płaciłam za taksówkę, żeby dojechać do przychodni. Nawet słowa przepraszam nie usłyszałam....:no:

edziu zazdroszcze morza, słonca, bryzy i rybek..................qrcze teskni mi sie za morzem i za ludzmi ktorych tam poznałam!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:

Hej Joasiu, miło Cię tu w końcu widzieć:elvis:
Wiesz, ja sobie chyba też zazdroszczę tego morza :rofl2::zawstydzona/y::rofl2: Mieszkam tutaj już tyle lat a nad morze zawsze jeździliśmy tylko na spacery, nigdy na plażę. Jak mieliśmy ochotę popływać to jeździliśmy nad jeziorko na Kaszuby.
Nawet nie sądziłam, że tak przyjemnie jest posiedzieć na kocu na plaży:blink:ale przede wszystkim Julka ma frajdę na maxa, jest woda i ogrooooomna piaskownica hehe:happy2:

tutaj powinna być ikonka z długim wiszącym jęzorem hehe:-p
Ja mam za to earl grey:-p:tak::-D

jestem na chwilkę

DLA TYMIKA

happybirthday.gif

pozwolisz Kasiu, że się podepnę:rofl2:

100 lat Tymciu:elvis::elvis::elvis:

ja Ci edziu tez zazdroszcze tej plazy bo uwiebiam siedziec na kocyku i słuchac szumu fal...........
no nic , czeka mnie to dopiero za rok........chyba ze cos innego wymysle!!!!:happy2::happy2:
a Kubasek tez chyba teskni za morze, mowi ze chce isc rzucac kamyki do fal........hih

reklama
Do góry