reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej hej hej
weronika już zaszczepiona :tak:
zniosla to dzielnie i w zwiazku z tym wydarzeniem przybyło jej naklejek na dzrzwiach pokoju :tak:
a ja mam nerwa ,ze hej
powiem krótko nie zgłebiajac sie w temacie- mój sąsiad z góry to palant do kwadratu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A wczoraj miał urodzinki Tymcio Kolorowej Kredki wiec
STO LAT TYMONKU!!!!

4xyq361.gif

hej hej hej
weronika już zaszczepiona :tak:
zniosla to dzielnie i w zwiazku z tym wydarzeniem przybyło jej naklejek na dzrzwiach pokoju :tak:
a ja mam nerwa ,ze hej
powiem krótko nie zgłebiajac sie w temacie- mój sąsiad z góry to palant do kwadratu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzielna dziewczynka :tak::tak::tak::tak:
a w sprawie sąsiada - kwiatki na werandzie też ważne, no nie ?:-p:-p:-p:-p:rofl2:

cześć
pranie zaczyna mi fruwać po balkonie więc krótko
w niedzielę pojechaliśmy nad morze na 1 dzień :tak:
wariactwo za dużo godzin w samochodzie jak dla małej
ale warto było superrr
kąpałam się, najadłam rybki, opaliłam się

a w sobotę już tam wracamy hih

i przyznaje mimo tego że martynia grzeczna to ja dostaje na głowę w chacie
często muszę mówić do siebie żeby wyluzować
odkąd siedzę w domku to jakaś nerwowa jestem

kocham moją córcię cieszę się każdą minutką spędzoną razem ale......

całkiem serio

brakuje mi wyjść solo ja tylko ze mną
lub z kim kolwiek ale nie z dzieckiem które ciągle chce na ręce

brakuje mi pracy strasznie

ale Iwon ładnie napisała :tak:więcej spokoju a wszyscy zrobią się potulniejsi

czesc dziewczyny
nie mam pojecia zielonego o czym tu skrobiecie i rozprawiacie. u mnie ostatnie kilka dni to piekielko! jestem chora. mam dreszcze, stracilam glos i mam goraczke!:-:)no:
moj "wyrozumialy szef" nawet nie pomysli zeby wylaczyc klimatyzacje i wiatrak jak mam 39 stopni goraczki i pracuje bo mu... goraco!!!:wściekła/y: a ja w dwoch bluzkach z dlugim rekawem i szalu jak temperatura powietrza 33stopnie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cos czuje ze mu poweiem zeby sie wypchal i rzucam ta robote!:no:
wczoraj ktos rozpuscil plotki ze w weekend zgwalcono, pocieto i zabito dwie dziewczyny na wyspie!:szok::szok: wiec sie przestraszylam nie na zarty bo ja mieszkam sama i do pracy z pracy tez sama. do tego moj kolega wlasnie wczoraj wrocil do aten niestety(przez ostatnie dni wozil mnie wszedzie i ze mna chodzil).
generalnie humor ma beznadziejny:-(

muzykoterapie sobie wlasnie zastosowalam:tak:
pamietacie to?:-)
YouTube - Kosheen - Hide U [HQ Music Video]
a to nastepny mi sei strasznie podoba:-)
YouTube - Tiga video you gonna want me

a i wszsytkiego najlepszego dla Tymcia!:-)

reklama
Do góry