anusia_80
lipcowa mama 2005
Mykam do wyrka
dobrej nocki lipcóweczki
papatki....

dobrej nocki lipcóweczki

papatki....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dupa, dupa, dupa, dupa, dupa :--
-
-(
i kawa :-)
PS. Edziu - mialaś rację z tą Beatą :-(
Ojojoj, to znaczy, że mój Maciek jeszcze WCALE nie jest gotowy, bo rano to pampers waży chyba z kilo. Ale co tam, ważne że w dzień chodzi w majtach :-) Najgorsze jest to, że on się budzi przed nami i słyszę, że bawi się w łóżku - czasem i z 40 minut. No i mi się O-KRO-PNIE nie chce wstawać, żeby go wysadzić na nocnik, więc tak naprawdę to nie wiem, czy ta zawartość pieluchy jest nocna czy już poranna :-)aaa i takim wskaźnikiem na to że dziecko jest gotowe jest sucha pielucha rano po nocy
No to życzę Iwonka powodzenia!!!!!!!! Przyznaję, że początki są trudne i zniechęcające, ale po tygodniu będzie coraz lepiej. Ja po dwóch pierwszych godzinach odpieluchowywania miałam już dość i chciałam się poddać, ale udało się wytrwać. Trzeba to potraktować, jakby się miało małego pieska w domku i zaopatrzyć w duuuużo ręczników papierowych :-)No i zamierzam na dniach rozpocząć akcję 'No more pampers' :dull: