reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kate, właśnie o tym myślę we wrześniu, dawid byłby w raju:cool2:

myślę że na pewno, my byliśmy tam z dziećmi i były zachwycone, zresztą nam dorosłym też podobało sie bardzo :rofl2: my byliśmy pod koniec sierpnia i pogoda była nieciekawa ale tam i tak można było się kąpać bez ograniczeń

reklama
myślę że na pewno, my byliśmy tam z dziećmi i były zachwycone, zresztą nam dorosłym też podobało sie bardzo :rofl2: my byliśmy pod koniec sierpnia i pogoda była nieciekawa ale tam i tak można było się kąpać bez ograniczeń
no właśnie, to jest to, nie muszę się martwić czy jest zimno, czy nie, czy się nie przeziębimy. Noi mam do Tatralandii 2 godzinki autem, a nie 10 godzin jak nad morze :rofl2:
Jak na razie wszystko przemawia "za" tatralandią:cool:

10 godzin z małym dzieckiem to duże wyzwanie, ja nie wiem czy bym się podjęła znając temperament Krzysia :dull::cool:

10 godzin z małym dzieckiem to duże wyzwanie, ja nie wiem czy bym się podjęła znając temperament Krzysia :dull::cool:
i tak jechalibyśmy w nocy, że dawid spał, bo w ciągu dnia, to młody marudzi już po 1,5 godziny jazdy, zresztą wcale mu się nie dziwię;-)ale właśnie R. przyszedł do domku i decyzja zapadła, jedziemy we wrześniu do Tatralandii !!! a Bałtyk darujemy sobie w tym roku, odbijemy sobie w przyszłym ,ale może gdzieś dalej...chorwacja...grecja, chociaz będzie pewna pogoda:cool:
a najesień zaliczymy pare razy grote solną i może coś to da w walce z zimowymi chorobami:rofl2:

Ale zimno..brr....:confused2:
na termometrze mam 9 stopni:szok::szok: i gdzie to upalne lato:wściekła/y:
własnie wskoczyłam w grubą zimowa piżamke i rozglądam się jeszcze za skarpetkami, bo ze mnie to taki niedogrzaniec, że szok...:laugh2::laugh2:;-)

anusia fajnie że tak sobie poukładaliście

my mimo niepogody pojedziemy troszkę zmienić klimat na morski:tak:
pospacerujemy, zjemy smaczne rybki, bieżemy kilka fajnych filmów i kompa, wódkę dębową
oby tylko cały czas nie padało to będzie dobrze

a opalić mi się przyjdzie w to upalne lato na solarium hih

reklama
Kasiu , super,że chociaz Wam się wypad uda:-)
mój R, jest wrażliwy na zimno i juz wole nie wymyślac i odpóścic sobie morze w tym roku, bo z nim to jak z małym dzieckiem, tak potrafi marudzić:laugh2::-D:laugh2:
ale Wy bawcie się dobrze:tak:

Ciekawe jak tam Joasia ?

Do góry